Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 5
cecilia L spune:
Mandarinuta, Rodica, Sim multumim pentru urari.
Mandarinuta, chiar nu-mi fac probleme ca e slab Cristi, chiar mi se pare ca e grasut(parca a facut niste falcute de vreo 2 saptamani)si ma gandeam sa-i scot cerealele seara( alea2 ling.)..........legat de acea mamica, pe mine chiar ma amuzat.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
greyeras spune:
Neatza si de la noi!
Am inceput dimineata foarte frumos, mi-am clatit ochii cu doi frumosi baietei: Cristi si Gheo, lui Aduta nu-i arat ca dupa aceea.....
Da macar dimineata sa fie mai buna ca sunt franta, azi noapte ne-am culcat pe la 1:40 ca nu stiu ce a avut, foarte greu s-a lasat culcata. Se vedea ca ii este somn, se freca foarte rau la ochisori dar nu vroia sa adoarma. Am aplicat toate tehnicile cunoscute, dar fara succes. Acum doarme nu s-a trezit decat sa manance, recupereaza somnul. Abia astept sa merg cu ea la dr sa vedem de ce e asa de agitata. La dintisori nu ma lasa sa ma uit neam, ma chinui si plange si se zbate asa ca nu stiu in ce stadiu e, stiu sigur ca nu a iesit nici unul.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Annisia spune:
Nu am chef azi..
N-am chef de nimic...
Moama ce lene ma asa pe sistem... Nu stiu ce vreme tampita mai e si azi?! Trebuie sa ma duc la shopping, sa-mi reintru-n forma...
Y, in schimb, e plin de viata... M-a trezit cu niste chiuituri de ziceai ca au facut nunta toti papitoii lui din camera si fi-miu era cel putin socru mare, daca nu chiar Nasul!!!
Apropo de asta: Cecilia, multa bafta, sarcina usoara si un bebe sanatos pentru nasa ta!!!!!
Micul Yannis creste mare
ANDREEA11 spune:
CECILIA o prietena sa nu se mai trezeasca copilasu peste noapte i-a pus in patut o bluza de a ei. Urmare: S-a trezit doar o data!!!!! Incearca si tu!!!!
Annisia nici Cris nu accepta nimik neblenduit, in schib biscuitii ii rontaie de nu ai treaba!!!! Asa or fi feciorii nascuti pe 7!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
ANDREEA11 spune:
Multumim de urari!!!
Sa dea Domnul ca toti copilasii sa fie sanatosi, norocosi si sa aduca numai bucurii celor din jur!!!!
Va pupam cu mult drag!!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by luy
Hai cu mine www.flickr.com/photos/21231089@N02/2462662310/in/photostream/" target="_blank">la padure
Sa vedem de-om gasi mure;
Iara de n-om da de ele
Te servesc www.flickr.com/photos/21231089@N02/2462654168/in/photostream/" target="_blank">cu servetele
Si-www.flickr.com/photos/21231089@N02/2461819791/in/photostream/" target="_blank">un castron de papa bun
( Un deliciu, vreau sa spun ! )
Stiu ca www.flickr.com/photos/21231089@N02/2461832535/in/photostream/" target="_blank">nu-mi poti rezista,
Hai cu mine, nu mai sta !
Oau! mii de multumiri lui mami Luy pt asa urare festiva! (deja am trimis linkul la tot familionul )
papanasha Eliza (06.09.07)
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by andreeaiosif
acum avem alta - de o saptamana david nu mai vrea sa manance cu lingurita, vrea numai lapte din biberon, maxim lapte cu cereale dar tot din biberon.
Si Eliza a avut o perioada asa. Vreo saptamana, chiar 10 zile. Pe urma i-am dat iarasi mancarica - vreo 2 saptamani nu s-a apropiat decat de fructe. Azi am muncit degeaba sa ii fac branzica, pt ca n-a vrut deloc, cu toate ca era combinata cu mar si piersica . Au si ei toanele lor ...
Happiness_4_us spune:
Io nu stiue s amai zic cu diversificarea lui peste, ca la noi, nimic nu functioneaza. Fac nshpe mii de combinatii si degeaba. Dar perseverez. Acum am pregatit mar copt, golden, cu biscuite, si il astept la cotitura sa se trezeasca, poate cine stie. E asa bun ca imi vine sa halesc eu tot. Nu inteleg de ce el nu vrea.
Si eu reusisem sa-i diversific o masa de legume, in sensul ca incepuse sa pape 1 borcanel de hipp in care mai adaugam si dovlecel. Dupa ce s-a lasat de papat laptic cu lingurita, nu a mai vrut neam legume. SI la noi s-a cam facut o luna daca nu mai bine. Singura chestie care ma ingrijoreaza, si poate ma ajuta cineva daca mai stie cazuri sau a citit pe undeva, daca este ok sa pape doar laptic. I-am mai pus in laptic suc de portocale iar seara-i pun o masura de fulgi de orez, dar atat si nimic mai mult.
Ca citeam la subiectul Diversificarea, scrisese o crestina de cumnata ei care dadea copilei la 10 luni numai lapte ptr ca nu vroia copila altceva, si au sarit o groaza de mama binevoitoare si au hulit femeia, ca-i e lene sa-i faca ea copilului mancare nu ca nu maninca, copilul. Uite ca targetul meu zilnic asta e, de la 4 luni, si nu vrea domne, si sa nu-mi zica mie careva ca mi-e lene sa prepar ca ma apuca bazdacii, ca am facut combinatii de nu mai stiu, dar nu vrea. Sunt in stare s afac si magie numai sa manince.
Offf, mai bine imi beau linistita , pana se trezeste fluturasul.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
ramonaiani spune:
Stirile de azi au un subiect interesant pt mamicile fortate sa se reintoarca la serviciu:
http://stiri.rol.ro/content/view/123499/4/
Happiness_4_us spune:
Si apropo, cm-am aprins si am uitat , am si eu 3 cutii de milumilu crocodilu de dat, Milumil 2, daca le vrea cineva, cu mare drag le pun pachet, insa cred ca, cam slabe sanse ptr ca deja se trece la Milumil 3 la noi. E valabil pana in nov 2009.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!