Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 57
Raspunsuri - Pagina 9
vally spune:
salut !nu am facut vineri histeroscopia pentru ca nu era paturi de dupa....si am facut-o azi...si vesti bnue
a putut sa-mi desfunde una din trompe !!!!!!!!!!!! acum ramne sa incercam sase luni
.....tineti-mi pumnii ! am nevoie
si sa 
Zeno modifici si la mine ! multam'
o zi minunata tuturor! asteptam vesti bune in continuare 
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png
alinushca spune:
anaconda ce minune mica! felicitari pentru inimioara si la mai mare!
Sanatate multa si sarcina la termen!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
16+

lalitica2000 spune:
vally, acum pune-te pe treaba si sa vii cu vesti bune cat mai repede.
io de grabita ce eram cand am scris mesajul anterior, acum am vazut ce de greseli am facut si cum am spus eu ca nu stiu cand s-a spart ovulul..hahaaa...ce toanta is..sorry...dar ati inteles voi ce am vrut sa zic.
o seara faina va urez. eu o sterg spre casa ca am stat destul la birou
felix76 spune:
`Neata fete,
Anaconda, felicitari! Ma bucur pentru tine! Ia zi-ne ce imptome ai avut pana acum!!!
Valy, super veste, spor la prestat! Sa auzim curand de ochisori!
Hai sa va dau si eu o veste buna: de ieri sunt matusica a doua oara. Sotia fratelui meu a nascut o bursucica de 3,100 Kg. Se simt bine si mama si fetita iar fratele meu este foarte fericit! Si eu sunt in al noulalea cer, abia astept sa o vad!
Lali, de maine scot majoretele!
Magdita, Rocsy, Mada 
Mmd_c, ce mai faci? nici un semn nu ne mai dai?
Va imbratisez pe toate si ne doresc numa vesti bune!
Felix
rocsy2007 spune:
fetelor eu tot vad aici poe forum ca e bine sa incerci primele 6 luni dupa laparo. dar dupa ce au trecut cele sase luni ce se mai intampla?eu mai am doar doua luni din cele 6. doua luni le-am pierdut. doua am facut monitorizare si inseminare. ce urmeaza dupa cele 6 luni? sansele scad?
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
rocsy2007 spune:
sunt cazuta in butoi. nu m-am trezit deloc bine azi.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
felix76 spune:
Rocsy, hai mai dormi un pic si trezeste-te inca odata! 6 luni, in general, pentru fetele care au avut probleme de desfundari de trompe si alte chestiuni, ori tu n-ai avut nimic. Acu o sa spui ca ai avut cateva puncte de endometrioza veche. Stii doar ca Tutu ti-a zis ca a trebuit sa caute dupa ele sa le gaseasca.... Hai sus din butoi! Daca nu iesi repede de acolo vin eu si mi te scot!
Pup,
Felix
camid spune:
Georgia C trimite-mi si mie te rog tot ce trebuie pentru 2% ca nu prea am timp sa stau sa caut. Si daca poti sa-mi spui si punctele unde trebuie completat.
adresa mea: _daia@yahoo.com
mersi frumos
pen spune:
Buna fetelor!
Va pup pe toate, va felicit pe cele care ati reusit minunea si va tin pumnii celor care incercati s-o prindeti, ca si mine! Iertati-ma ca nu am mai scris nimic din februarie, cand am intrat si v-am spus povestea mea si voi ca niste draute ce sunteti m-ati incurajat sa mer mai departe (pe la cap 47, parca). Sa stiti ca de citit, am citit tot si m-am bucurat si am sperat cu voi si m-am intristat cand a-ti patit ceva.
Dar eu am fost distrusa rau cand m-am dus la Vladareanu si mi-a spus ca nu mai am nicio speranta, ca la varsta mea (37 ani)poate cu FIV s-ar rezolva ceva, dar el e sceptic. Asta mi-a spus dupa ce m-a ascultat, ca nu am beneficiat de niciun control. Doar s-a uitat la fata mea si cred ca nu i-a placut... In sfarsit... am tinut cont de sfaturile voastre, dupa ce mi-am revenit din soc, si vineri, 9.05.2008, am fost la dl. doctor Tutunaru. Dupa ce m-a ascultat si-a pus mainile in cap, dar dupa ecorafie si-a revenit, fiindca totul e in reula (la prima vedere)si mi-a propus o laparoscopie pentru a descoperi cauza exacta a infertilitatii. (Va spuneam eu ca am facut miomectomie multipla, rezectie pe col si ca am o trompa impermeabila), dar acum toate analizele sunt ok si am si ovulatie normala, fara stimulare, uterul este intact,colul la fel, trompa stana permeabila, ovarele bine,dar...
In concluzie, duminica, 18.05.2008,la ora 8,00 mi-a spus sa fiu la spital cu adeverinta de salariat si trimitere de la medicul de familie. Acum eu am citit tot ce scrie pe forum si la reclama despre aceasta investiatie,si chiar am dorit-o, ca sa stiu odata dianosticul, sa nu mai bajbai, dar va ro sa ma lamuriti cu ceva! Duminica imi va face doar internarea si analizele si luni ma va opera? Pot ramane in spital pana luni, fiindca mi-e imposibil sa ajun luni de la Giuriu, la ora 6 dimineata, in spital?
Si alta nelamurire este in privinta casetei pe care trebuie s-o aduc pentru inreistrarea operatiei. Sunt de mai multe feluri si eu nu stiu de care sa iau. Va ro frumos sa-mi spuneti si mie, cele care ati facut de curand laparo!
Ma iertati inca odata, ca intru din joi in Paste si va stresez pentru ca scriu n-spe randuri. Dar eu vorbesc rar si atunci spun tot ce am pe suflet, in rest imi place sa ascult.
Va multumesc ca existati si imi dati un strop de speranta cand vad ca nu sunt sinura in lupta asta!
Va pup pe toate si va doresc tot ce imi doresc si mie!