Puiuti de Randunici 2008!! (6)
Raspunsuri - Pagina 5
oana8188 spune:
Dragi mamici de randunici, eu imi mai bag nasucul din cand in cand pe aici pt ca... m-am uitat la pozele fiica-mii de cand avea 3-4 saptamani si, sincer, mi-e cam dor de botzul ala mic ...poate mai fac unul in curand...
Sper sa nu va suparati pe mine ca imi dau cu parerea, dar citesc pe aici despre o problemuta cu care m-am confruntat si eu si anume vomitatul in jet in timpul sau imediat dupa masa. A avut si Alexandra mea o perioada din asta, pe la 1 luna si jumatate si a tinut-o cam 3-4 saptamani. Ea nu vomita decat 1 data la 2 zile (in medie); am recurs la intreruptul mesei de 1-2 ori pt scoaterea aerului, dar nu sunt sigura daca de la asta i-a trecut pt ca vomita cateodata chiar si asa; eu sunt mai mult ca sigura ca a fost din cauza ca sugea ca haplea, era tare fomista . Repet, i-a trecut, zic eu, de la sine, probabil s-a maturizat un pic sistemul sau digestiv si din cauza asta nu a mai vomitat.
Eu asteptam dupa ce dadea afara cam jumatate de ora si ii dadeam din nou, sa pape si ea ceva ceva. Stiu ca trebuie consultat medicul daca se intampla f des, de mai multe ori pe zi sau la fiecare masa.
Cleme eu sunt printre mamicile care nu au avut f mult lapte. Am venit acasa si bebica sugea si sugea si dormea cate o ora dupa care se trezea, iar supt, plans...etc. M-am muls si am constatat trista ca nu "produceam" decat vreo 40 de ml; asa, dupa fiecare supt, ii faceam cate 60 de ml de laptic praf si ii dadeam cat vroia; asta a continuat pana mi-a crescut mie "productia" (cu ceaiuri multe si odihna cat se putea) se satura si dormea cate 2 ore si jum pana la urmatoarea masa; eu nu zic sa ii dai supliment, dar poate ar fi edificator daca te-ai mulge si ai vedea cat produci; eventual lapticul ala muls da-il din bibe sa vezi daca il papa tot si mai vrea sau se satura cu el. la papacioasa mica!
Repet, toate cele de mai sus sunt parerile mele, din experienta proprie. Sper sa nu va suparati pe mine! Stiu cat e de greu uneori, mai ales in perioada asta de inceput!
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
ursuleata spune:
Naty eu am luat biberoane de la baby expo...inca nu au reprezentatnta in bucuresti.
Doar la baia mare...si cica in curand online! Chiar ti le recomand,
Apropo de imbracatul bebelusilor...eu nu ma laud ca il imbrac subtire...il imbrac in functie de vreme...(nu mai stiu cine a zis ca ne laudam ca tinem copiii dezbracati). Iar copilul nu are nevoie de caciula in cap pe vremea asta...iar daca le puneti f bine, dar chiar m-am saturat sa tot aud pe strada: "dar de ce nu ii pui o caciulita????"...am ajuns sa raspund :" pt ca extraterestrii nu poarta"...asta dupa ce 2 sapt am fost draguta si am raspuns finut ca este cald afara si ca daca eu nu am nevoie nici el nu are.
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
tuchita spune:
Copchilu' meu doarme de la 7 jumate! am aprins lumina, l-am intors cu fata in sus..e lemn!Si nici apa nu a venit ca sa-l pot spala asa ca renunt!
Sper sa se trezeasca pana adorm eu sau , daca nu, tocmai maine dimineata!
Mi-a trecut capul dar mi-e foarte frig! Sper sa nu racesc!
Noapte buna!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by ursuleata
Voi ati dat Baby drink? Daca da, cum se da...sau mai bine zis cand se da...ca sa si pape lapticul...ca aici scrie intre mese, dar intre mese doarme.
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
Iar ma bag in seama Eu am dat la bebica mea si baby drink si baby calm (care e doar cu plante). Baby drink contine aspartam si chiar daca il dadeam intre mese, la masa nu mai papa asa de bine.
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
Simo27 spune:
Tuchita,si al meu doarme dus de la 8,nu tu baie(desi eu am apa)...nu am crezut ca adoarme asa de rapid...cred ca o sa-i fac maine dimineata!
sa vedeti ce am patit cu vaccinul...il pun pe sot sa sune dr nostru(care apropo e de familie,nu pediatru)sa ii spuna ca vrem sa cumparam vaccin ,la care el ii spune ca vaccinul se face doar la 2 luni..."pai, al nostru are din 1mai- 2 luni",ii zice sotu...blegoman rau!habar nu avea...in fine,ii spune sotului ca"de ce sa va legati la cap daca nu va doare???ca vaccinurile gratuite sunt fff bune"si concluzia:"va sun eu dupa 20 mai,cand vin vaccinurile..."(si atunci copilul meu se apropie de 3 luni)nervi cu carul ...daca eu vreau sa cumpar,sa vezi ca nu-mi face asta...il sun eu maine,ca vad ca sotul nu a stiut sa fie mai hotarat in privinta asta...si daca nu-mi face el,atunci merg la dr de copii de la Eva,unde am fost mereu cu Sam sa il consulte si il rog pe el sa mi-l faca!ca l-am fi trecut noi la el,ca doar e pediatru,dar facea asta urat...Doamne greu mai e!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
cleme Tineretului e parcul de la Timpuri Noi!
simo,asa, 'culege informatii' pt intalneala!!
rox, eu sterilizez lingurita, pipele etc prin fierbere..lingurita nu dupa fiecare folosire.Vezi ca pt durerea aia mie mi-a dat Popa Nurofen forte, e ok in alaptare..pozele, maine, randunoiul meu a avut treaba la calculator pana acum..
oana8188 cum sa ne suparam?..sunt binevenite parerile oricui!
A dormit Mufa azi, si acum se mazgaie ingrozitor, se chinuie sa adoarma de la ora 9,30...cade pipa, tipa, si tot asa...sunt KO!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
varuna spune:
Fetelor iedul meu sta cu ochisorii zgaiti la jucarii, a urlat de la 18 la 22 si a mancat cu noduri si urlaturi...uffff nu stiu ce nu ii convine...pardon a facut si pauza de plans la baita si masaj...prevad o noapte lunga...si tocmai o laudam la lume ce cuminte e fata mea .
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza
natynic spune:
Fetelor, eu incep sa cred ca bebeii astia sunt foarte meteo-sensibili si azi au fost toti si somnorosi si urlatori din cauza vremii asteia tampite.
Oana 8188, daca mai esti acolo (ca vad ca n-ai activat PM) zi-mi si mie te rog in cat timp ti-a venit laptele praf din Germania; pediatrul vrea sa incep de maine sa o trec pe Humana si eu n-am decat o cutie, nu ma pot risca sa incep trecerea si sa raman fara lapte!
Ursule, eu ziceam ca va laudati ca tineti copiii subtire imbracati -nu stiu, mie mi se pare ca toate ii imbracati mai subtire decat o imbrac eu pe Iulia; eu sunt undeva la mijloc, intre soacre si voi...Dupa cum se pare ca sunt singura care nu-i da copilului suzeta
Cris, vino mami cu randunoiul daca asa te simti bine si daca nu se va simti stanjenit (las ca-l luam eu si Tuchita la discutii ). Pai ce crezi, al meu cand i-am zis ca ma vad cu voi, a sarit imediat: "Vin si eu!"
Cine intreba de lingurita: eu nu sterilizez nici o lingurita, doar o spal dupa folosire si gata
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
multzumesc fetelor pt raspuns!
noi ne ducem la nani acum, am facut baitza si ne este somnic!
va pupam, noapte buna!
luny, cuscra, asteptam pozici! am luat nurofen, dar nu prea se vedea vreo imbunatatire. o sa iau paracetamol de maine, cum a zis tuchita, poate-poate! sa-mi pupi ginerele de nopate-buna, da?!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
mstela spune:
Naty,yote ca s-a nimerit ca Teodora sa fie mai cuminte azi..ptiu ptiu,sa n-o deochi,a stat o ora cu ochii pe pereti cuminte..doar cateva crize de colicei.Pana si la Batista a stat cuminte.Si apropo,azi am initiat batista si nu am reusit sa scot mare lucru,iar ea tot fornaie.Zice ca se baga in nas,dar la Teo nu intra.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"