Piei, ispita.... dulce (22)
Raspunsuri - Pagina 10
monica-elizabet spune:
La multi ani! Vladut
sa-ti traiasca baiatul Natalia, sa fie sanatos si sa va aduca amandoi numai bucurii
sa ne arati poze de la party
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Balbina spune:
Miha si Moni, va multumesc frumos pentru urari! Petrecerea a fost frumoasa, dar si galagioasa, deh, ca toate petrecerile pt. copii. Am inchiriat un clovn, care i-a pictat pe copii pe fata si i-a distrat cu baloane modelabile si diverse jocuri. Iata citeva poze: www.postimage.org/image.php?v=PqohqFS" target="_blank">Vlad pictat, www.postimage.org/image.php?v=gx_zT7A" target="_blank">copiii jucindu-se si www.postimage.org/image.php?v=gx_zBFA" target="_blank">momentul tortului.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze
mariussimiuc spune:
Chiar se pricepe fata la pictat pe fatza! Pupici la tigritul sarbatorit!
Ce glazura impecabila ti-a iesit la tort! Ai facut si desen artistic... Eu ma gandeam ca ai sa faci o chestie...in 3D. Sau poate 4.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Balbina spune:
Miha, tu glumesti, ce sf-uri spui tu acolo, cu glazura neteda n-ai vazut-o de aproape, altfel nu ziceai. Cit despre 3 sau 4D, nu ma pricep, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere, asta e .
monica-elizabet spune:
foarte frumos tortul dar mai ales sarbatoritul
si a pictat si pitca?
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
nushulica spune:
natalia ii urez si eu micutului vladut LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!!! foarte misto au fost pictati copiii si tortul arata f bine
stiti de ce am intrat eu aici?? m-a palit pofta de...corabioare nush de unde si cum....ca n-am mai mancat de pe vremea raposatului, dar atunci mancam aproape zilnic
aveti vreo reteta de corabioare??da sa fie din alea autentice
multumesc frumos!!!da cel mai mult cred ca o sa va multumeasca david!!!
23+ DAVID
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by nushulica
aveti vreo reteta de corabioare??da sa fie din alea autentice
Da' ce pofte l-au palit pe fii-tu Nusa draga.
Ia vezi...www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/19005/Corabioare-/" target="_blank">asta ti-e pe plac?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
strumfi2004 spune:
LA MULTI ANI, NATALIA NOASTRA DRAGA! MULTE IMPLINIRI SI FERICIRE, PRETUIRE SI DRAGOSTE DIN PARTEA CELOR DRAGI!
Gratiela, Maria si Stefan
Crede in ochii copilului tau!
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI NATALIA! Sa fii sanatoasa si fericita,sa ai parte numai de bucurii.