Piei, ispita.... dulce (22)
Raspunsuri - Pagina 9
monica-elizabet spune:
miha, de unde ai luat tu ap asta pentru vafe? si cam cat este?
ma gandesc sa-i zic mamei sa mi-l achizitioneze sa-l gasesc cand vin acasa
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
anasia spune:
monica_elizabet, aparat in forma de floare este si la quelle, l-am luat cu 45 ron, nu apare in catalog,l-a aratat o fata de pe culinar;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
mariussimiuc spune:
Da,de la Quelle mi-am luat si eu.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
multumesc mult fetelor, atunci am sa astept pana ajung eu acasa desi dupa aceea dureaza mult si comanda
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
multumesc mult fetelor, atunci am sa astept pana ajung eu acasa desi dupa aceea dureaza mult si comanda
Poti sa faci comanda si pe net...Si o faci pe numele mamei tale. Si ca sa nu se deplaseze pana la posta,optezi pt curierat...e acelasi pret.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Eiii...ce-i cu leneveala asta?Nu mai prajituriti nimic? Caldura o fi de vina?
monica-elizabet spune:
ba da bre...prajiturim dar am dat cu "repetir" din lista prajituricilor pe care le-am mai facut si n-am cu ce ma "lauda"
la mine e frig...asa ca as putea sa ma apuc de cozonaci si sa zic ca a venit Craciunul
da' chiar pe unde sunteti?
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
bubu05 spune:
Mi-e dor de voi si de prajiturit!!
Nu mai am timp deloc, deocamdata...bebe ma tina in priza toata ziua...trebuie sa stau aproape numai cu el...parca abia mai am timp sa-l vad pe Vlad...ce mai stam si noi seara dupa ce adoarme bebe...cam greu...
De prajiturit am mai facut una-alta, adica eternele clatite pufoase si umplute de data asta cu branza dulce si stafide si o praji cu cirese cu eternul blat de pandispan cu suc de portocale
Si nu va zic la ce ora fac mancare sau praji...la ora 10, dupa ce adoarme bebe sau vine tati acasa sa stea cu el
Dar lasa ca se face el mare, nu??
Va pup pe toate, spor la bucatarit si prajiturit!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
monica-elizabet spune:
bubule, lasa ca se fac ei shefi bucatari amandoi si o sa bucatariti si prajituriti impreuna
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI VLADUT!
Natalia,sa-ti traisca piticul,sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii. Si de fete frumoase.
Eu una astept cu interes pozele de la petrecere.