Bucurii de sept-oct 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Princess sunt foarte frumoase pozele cu Rares. Si voi aveti o gradina foarte frumos aranjata. Cu ochisorul a mai avut pb, a mai lacrimat adik? sau s-a remediat complet?

Cristina important este sa fie sanatoasa, sa creasca frumos si sa ia in greutate...nu-ti mai face probleme si nu te mai gandi la asta daca iti face rau.

Crisnemes...da face la olita cand suntem pe faza s-o asezam repede...in ultima vreme mai spune cateodata ea "kk" dar nu mereu...am pus-o ink de la 10 luni...

Roxana cum este Victoras? Ce-a zis Iosup?

P.S Am vazut ca v-a placut testul. Lilico acum am citit ca si tu tot 7...

Noapte buna si pe maine

La multi ani Europa , La multi ani europenilor de pretutindeni Romanian girls & Adina, Lexi, Beatrix, Elenia, Sybille, Danidani

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by AdinaF

fetelor, eu am o mare neliniste care ma framanta ingrozitor de cateva zile: Eu le dau copilasilor de la un an lapte de vaca in sticlutza de plastic, normala, incalzit la microunde. Faza e ca tocmai se face un mare tam-tam pe-aici, de cat de daunatoare ar fi metoda pt organism, mai ales la varsta asta, cum ca ar creste riscul producerii cancerului ... nemtzii spun ca nu e motiv de ingrijorare, totul s-ar pastra in limite. Eu, cu cine sa votez? Sa cred ca deja le-am distrus deja viitorul copilasilor mei???? Prietenele mele de-aici in majoritate procedeaza la fel. Eu le-am cumparat imediat sticlutze din sticla, iar azi dimineatza am incercat direct din cana normala,n-au comentat. Dar oare nu am schimbat prea tarziu metoda???

Voi ce zicetzi? Pls spuneti-va parerea...
Nu vreau sa te sperii sau sa spun prostii. Am cumparat sterilizator pt microunde de la Chicco si stresata fiind de efectele nocive (sau nu, sau nedescoperite) ale cuptorului micro am citit prospectele pana si la biberoane cand le-am cumparat. S-a nimerit sa iau si un NUK si scria pe el sa nu se sterilizeze la microunde, asa scrie si pe suzetele NUK parca. Vad ca pe site nu sunt asa categorici, spun doar ca ei "nu recomanda sterilizarea/incalzirea la microunde" pt ca nu exista studii suficiente sau asa ceva.

Eu folosesc bibe Avent exclusiv, cand era mica Ruxa aveam si Chicco. Toate din plastic. Inca le sterilizez macar o data/sapt si tot la microunda. Pediatra daca o intreb zice ca e ok...nush ce sa mai cred. Sper sa nu fie vreo problema.

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza - poftiti la !

Asa ma bucur ca-s din ce in ce mai bine cu sanul! La cat am fost de suparata .

Adina - am auzit si eu despre problema asta, dar nu stiu ce sa-ti zic. Daca stam bine si ne gandim, cam tot ce se vinde in ziua de azi, contine ceva nociv, cancerigen, etc. Acuma sa-i ferim de toate ar insemna sa ne apucam sa crestem gaini, sa cultivam zarzavaturi, grau, sa facem paine acasa, crestem vaci, sa le mulgem, sa avem iarba crescuta de noi pentru a le da vacilor hrana sanatoasa...stiu ca aberez acuma. Ideea este ca intr-adevar trebuie sa incercam sa evitam lucrurile demonstrate clar a fi daunatoare, dar sa fim totusi constienti, ca nu se poate evada din lumea aceasta. Asta e viata de azi. Si asa cum bacteriile au dobandit deja imunitate la unele antibiotice si au suferit mutatii ce le permit sa supravietuiasca, asa o sa se intample si cu specia umana, o sa capete o anumita rezistenta fata de multe elemente nocive, care poate i-ar fi omorat pe stramosii nostri,care duceau o cu totul alta viata. Nu temai gandi ca ar fi vina ta pe undeva si ca ai fi putut evita. La nesfarsit nu poti evita viata si conditiile de zi cu zi.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

Cristina mutumim de cafeluta, vrednicuta ca intotdeauna.Ti-am admirat puiutii, parca imi vine si mie cheful de bb2.

Am lipsit nemotivat recunosc, dar pur si simplu nu am avut starea de spirit necesara sa scriu. Acum mi-am revenit, chiar daca vremea asta urata ma enerveaza la culme.

Adriana, am operat-o pe bunica mea, dar acum este bine.Pupam Dudu mic si neastamparat.

Roxana, am vazut pozele cu printesa Dariutza.Ce face Victoras? Mai poti?

Adina noi nu folosim cuptorul cu microunde nici pentru noi. Pt lapticul Cosminei incalzim apa in ibric.

Pentru fetele carora le-a fost dor de noi(ramomar, lexi,gety,xandrutza), avem citeva POZE si multe floricele.

Citesc din urma si revin. Promit sa fiu mai activa.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

M-am trezit de vreo 4 ori azi noapte. Da-i apa, da-i lapte, da-i cereale pe la 6,30, plus ca s-a mai trezit scancind de vreo 2-3 ori.

Adina, noi avem cuptor cu microunde, dar laptele il incalzesc intr-o canita de inox. Mai incalzesc vreo felie de paine cu branza tartinabila de la frigider, banana cu branza, daca le scot de la frigider, in rest ma feresc sa-l folosesc pentru Maria, ci doar pentru noi.

MamiLili, "lucrezi" pentru fetita , ca eu chiar la BRD am patit asta.

Itzy, multumim pentru urari, numai ca eu sunt mai pesimista si se simte mai greu pe aici ca suntem europeni.

Mai am de vazut niste pozici, dar intai sa purcedem sa facem treaba de dimineata.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

N-ati auzit, intentioneaza astia sa mareasca alocatia asta de 8 milioane?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna dimi

i-am povestit socrului meu ca a primit multe laude de la fete si era tare mandru, statea cu coada pe sus

am fost ieri dupa amiaza in parc si ne-am intalnit cu Dudu care alerga dupa vrabii si cu Cosmina care s-a jucat un pic cu Vladone la nisip

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi

Harnicuta noastra, Cristina , multumim de cafea! Ce frumos ca faceti botezul exact de ziua copilului. Multumim de invitatie, esti o draguta Edit: poate poate as fi ajuns, dar taman atunci o sa ma intorc de pe meleaguri straine

Monica ma bucur ca sunteti bine si sanatoase. Am vazut o "floare" frumoasa si zambareata printre flori.

princess vazut si puiul tau frumos inca de ieri, dar de uituca ce sunt am uitat sa zic

AlinaM, of of si mie mi-e groaza de examenul cu politia, depinde mult de toanele lui. Ei, las ca-l iei tu data vitoare, va fi cu mai mult noroc

itzy fata muncitoare . Ei, nu am raspuns corect chiar la toate intrebarile, am gresit si eu una, iti dai seama ce minte sclipitoare sunt probabil din greseala le-am nimerit,l-am facut asa subito subito, ca daca ma gandeam la el sigur greseam mai multe

Adina asteptam pozici de la strand. Ce frumos ca aveti asa vreme buna!
Sa stii ca si eu m-am speriat cam tare cu microundele si plasticul. Tot la fel ca tine, l-am folosit destul de mult, adica de cand am terminat cu alaptatul (cand avea Patry 1 an) pana acum o luna cand am aflat despre consecintele grave pe care le-ar avea si de atunci incalzec apa ori pe gaz in ibric, ori noaptea cand se mai trezeste in cana de portelan tot in cuptor (pt ca adormita fiind nu reusesc sa nimeresc temperatura constanta pe gaz).

Gety, adica indemnizatia pt cresterea copilului sa se mareasca de la 6 milioane, cat e acum? sau alocatia copilului care e de 2 mil (pana la 2 ani)?? Eu una nu auzii nik.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

GETYeu nu am auzit, poate fetele sunt mai informate.

Lilina V-a prins ploaia aseara? Noi am fugit repede si am scapat.

Fetelor, cum va descurcati cu vremea asta ? In casa este mai frig decit afara.In ce ii imbracati, ca eu nu mai stiu. Imi este frica sa nu raceasca mai ales ca noaptea se dezveleste.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi, sunt si eu prezenta la cafea.
S-o iau in ordine...
Alina, imi pare rau ca nu ai luat si la conducere, mai ales ca ai avut un punctaj asa bun la sala. Ma bucur ca nu esti demoralizata. Pe cand urmatorul examen?
Sandra, sar`na de sfaturi! Cand vii la Suceava? Eu abia te astept! Mai am eu o clienta, doamna cu parul lung si frumos Cica dupa jumatatea lunii va fi cald si frumos, numai bine de pus de-o excursie in nord.
Lexi, e mare distanta dintre tine si Adina? Cat faceti cu masina? Poate gasiti timp de-un gratar la gemeni acasa Ma bucur totusi ca ai niste mamici de Bucurii aproape de tine. De asemenea, imi pare bine ca vine mama ta in vizita.
Lili, am notat. Si eu gandeam cam tot asa, sa fie zile diferite, ramane doar o singura problema, sa nu mi se declanseze nasterea taman pe 21 (la Raluca am ajuns cu apa rupta la spital, ea a fost mai grabita cu vreo 2 saptamani).
Adina, eu cuptorul cu microunde il folosesc doar la popcorn; rar de tot l-am folosit la dezghetat. Laptele il incalzesc in ibric. Vad ca ti-au dat fetele raspunsuri pe aceasta tema. Daca mergeti la strand nu ne serviti si pe noi cu niste poze? Aici la Sv e cam urat afara, ploua si iar ploua... Noroc ca mai e cate o pauza de ploaie din cand in cand.
Cristina, ma bucur ca esti mai bine cu sanul. Asteptam vesti de la controlul Dariei.
Monica, ma bucur ca ne-ati dat un semn de la voi, chiar acum ma duc sa ma uit la poze. Sanatate bunicii tale, imi par bine ca a reusit operatia.
Gety, parca, parca am auzit eu ceva despre indemnizatia asta... Trebuie sa mai scormonesc pe net. Daca tin bine minte la Raiffeisen iti da cardul afara mai intai apoi banii si chitanta.
Lilina, are de ce sa fie socrul tau mandru, are o gradina superba; i-am aratat pozele si la al meu si tare mult i-au placut .
Am uitat sa spun ca mi-a placut si gradina lui Princess.

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput