Bucurii de sept-oct 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Crisnemes, Narcisa inca fuge de olita, dar mai reusesc sa o prind in toane bune si face cate ceva. Am inceput si eu sa ma uit in pozele voastre.
Ramo, merci!

Edit: Lexi, cred ca Monica o fi prinsa cu serviciul. Si eu sper ca e bine Cosmi.

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cristina - eu inca nu l-am pus pe olita. Am zis ca o s-o fac mai tarziu, prin iulie cred.

Am fost la maternitate,dar nu am vorbit cu dr, ca am ajuns cand era vizita in saloane, iar dupa asta avea examen cu studentii (asa ne-a zis infirmiera, ca nici nu ne-a lasat sa intram ) Mergem maine iar.

Am fixat si botezul, pe 1 iunie! Daca vreuna din matusici doresc sa vina, le asteptam cu drag

Mira - eu nu cred ca este cineva din Medias sau Sibiu printre noi.

Xandrutza - te mai chinuie arsurile? Pe mine ma ajuta doar laptele.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lilina- multumesc de aprecieri , si eu va adminaram cat sunteti de frumosi

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Am fost la maternitate,dar nu am vorbit cu dr, ca am ajuns cand era vizita in saloane, iar dupa asta avea examen cu studentii (asa ne-a zis infirmiera, ca nici nu ne-a lasat sa intram ) Mergem maine iar.

Am fixat si botezul, pe 1 iunie! Daca vreuna din matusici doresc sa vina, le asteptam cu drag

Xandrutza - te mai chinuie arsurile? Pe mine ma ajuta doar laptele.

Vladic
Daria

Cristina, arsuri si greturi am la greu; de greturi si varsaturi scap eu curand, dar arsurile ma vor insoti pana la maternitate.
Daca nu v-au lasat sa intrati si v-au amanat pe maine e clar ca e un control de rutina.
Ce frumos, 1 iunie pentru botez! Pacat ca nu am eu drum incolo...

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Cristina - pe 1 iunie si-a anuntat botezul si Ion Ion Tiriac. La ce biserica faci botezul?

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cristina -la Biserica de langa parcul Farmec facem.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabelac, vrei sa pleci spre Medias?

O felicit si eu pe Alina ca a luat "sala". Bravo ito!

Si eu voiam sa intreb de Monique_new, i-am observat absenta.
Pe Mexxa o asteptam sa ne zica ce mai face. Pe Eloise...

Eu sunt obosita, am uitat sa iau cheile de la mama cand a plecat la dr. ei de familie si am stat pe afara. Si la propriu si la figurat. Mariei i-am dat de mancare si lapte si a adormit imediat.

MamiLili, am interogat soldul, mi-a dat chitanta si stii ca dupa aia te intreaba (cu cardul in bancomat) daca vrei sa efectuezi alta tranzactie. Ei, eu n-am mai apasat pe "nu" ca sa mi-l "reject" .
Daca m-ar intreba pe mine (ca poate n-oi fi singura patita), intai ar trebui sa scoata cardul si apoi sa-ti tipareasca chitanta. Nu viceversa.
Da, pozele cu Maria sunt facut la tatal meu, care are casa in Lunca Cetatuii (ca tu mai cunosti Iasul, nu?).

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Roxana01, sa vii cu vesti bune de la ecograf!

Crisnemes, Maria sta pe olita daca o pui, asta nu inseamna ca si face la olita.
Si eu tot cand s-o incalzi (ca si Cristina cu Vladut) o sa o mai las fara pampers, ca daca s-o pisa pe ea, sa nu-i fie frig la... stiti voi unde...

Cristina, bafta maine la dr.!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Oare ce-o fi facut Alina la traseu? Hai Alina, ca eu continui galeria
Fetele din Cluj, mi-a placut articolul www.romanialibera.ro/a124052/marsul-carucioarelor-prin-centrul-clujului.html" target="_blank">asta

A fost vreuna dintre voi la manifestare? Oricum bravo pentru initiativa!

Gabitzica, eu nu cred ca o sa apuc sa intru sambata pe forum asa ca iti urez de pe acum la multi ani fericiti alaturi de puii tai si muuulta sanatate!
Eu o sa am iarasi week-end prelungit pentru ca maine e Ziua Europei si nu muncim iar luni sunt Rusaliile si iarasi nu muncim! Trai neneaca...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

iaca aparui si eu, nu stiu cum se face, citesc ce scrietzi, iar cand vreau sa raspund sunt chemata sus, la imblanzit hoarda de nabadaiosi.

itzy, chiar am vrut sa zic si io ca esti nepermis de frumoasa. Papusica nu te trage de par, ca vad ca il portzi desfacut? Eu de cand am nascut pana acum nu l-am purtat decat legat, exceptzie cand ma invita sotzul in oras.

crisnemes, vad ca si tu esti din Cluj, fain oras!

Pai lexi, daca avetzi atata liber, nu te-ar tenta duminica un gratarel ?

fetelor, eu maine merg la strand, s-au deschis deja pe caldurile astea. Abia astept sa vad cum reactzioneaza piticii.

Pe mai tarziu!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput