Bucurii de sept-oct 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Princess eu parca imi amintesc ca am luat Acid folic simplu...nu stiu sa fi avut vreo denumire speciala...Spor la si sa fie ce va doriti, atunci cand va doriti

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Princess, acid folic sub numele Acifol nu se mai fabrica din cate stiu eu. Il gasesti in schimb chiar cu numele "Acid folic" produs de fabricile Arena group sau Laropharm spre exemplu, in concentratie de 1 mg, deci exact doza care-ti trebuie (Acifol era de 5 mg). Cand iesi cu Rares la plimbare intra prin farmacii si-ntreaba daca n-au Acid folic de care ti-am zis mai sus. In caz ca nu gasesti, vorbim pe PM si-o scoatem la capat. Spor la bebedoi!

Gety, stai linistita in privinta varstei, important e sa fii tu sanatoasa ca sa intri in randul din nou. Uite, daca te consoleaza cu ceva, iti spun ca una din prietenele mele are o surioara cu 13 ani mai mica decat ea, mama ei a ramas insarcinata la 39 de ani.

Ramo, felicitari fratelui pentru permis!

Adina, cum or fi alea 25-27 de grade ca la noi eu-n frig de crapa pietrele. Si ploaie. Uff urat rau de tot.

La discutia cu recipientele din plastic subscriu la ce-a zis Beatrix. Cuptorul cu microunde este un excelent bibelou la mine-n bucatarie, fac doar popcorn la el.
In schimb, chiar daca nu-l folositi acasa (cuptorul), nici nu va imaginati cata mancare incalzita la microunde ati servit in restaurante. Pe cuvant, stiu ce zic!

Itzy, dupa cum vezi am o perioada foarte aglomerata si-abia reusesc sa deschid seara netu'. Cu toate astea incerc sa va servesc zilnic macar o postare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza, poftiti la

Am vazut si eu poze cu Rares de Tanima, Rares de Princess, Cosminuta de Monica. Is tare scumpe Bucuriile si ce-mi place mie cel mai mult, e ca au inceput sa li se defineasca trasaturile, deja nu mai sunt bebelusi

Intru mai tarziu sa mai scriu, ca acuma dau de mancare la bebe si nu mi-i chiar comod sa scriu cu stanga.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Auzi tu vrei sa fii soacra cu 3 nurori, bag seama, nu? Ai grija cum te vei purta ca altfel ti-o vor coace toate 3 ...doar stii povestea

io nu vreau, dar daca tu zici...
Oricum, in zilele noastre, povestile au altfel de final...ceva in genul ca toti ridica mainile in aer, si sunt happy!!!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, las si ceaiul verde pregatite.
Noi dam o fuga pana la Roman, la socrii, vrem sa iesim la un gratar, sper sa avem vreme buna.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata, beau o cafea cu voi, am cateva minute pana plec la serviciu... sunt f aglomerata, mi-am schimbat jobul si nu mai am timp de altceva. o sa ma iertati voi ca nu mai tin pasul ca inainte, dar va citesc cand am timp.

Voi pleca la Medias 3 week-enduri incepand de sapt viitoare, ma gandeam ca ma vad cu vreo Bucurie. Intr-unul din week-enduri o sa merg si cu sotul si David, sa se relaxeze si ei, desi eu o sa fiu foarte ocupata cu cursul la care particip. Am emotii ca sapt viitoare ma despart de pitic de joi pana duminica, sper sa fie bine, nu ne-am mai despartit niciodata pana acum.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cuptor cu microunde nu folosesc, nu-s de acord cu el de cand am citit ca iradiaza si persoanele din apartamentele vecine, nu stiu cat e de adevarat dar nu-mi trebuie.

E frig si la noi in casa pt vremea asta dar nu incalzesc cu nimic, la baie e mai rau dar il invelesc bine cu prosoape si il imbrac repede, pe cap ii pun o caciulita pana se usuca parul, n-am avut probleme pana acum, e obisnuit.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi, multam de tratatie Cristina, Mephala.
Ramo, felicitari fratelui tau, te astept si pe tine sa-ti iei permisul.
Princess, eu iau Maltofer Fol si Elevit. Succes cu bb2!
Lilina, m-am uitat si eu la salatele alea
Tanima, felicitari pentru capitolul olita! Am vazut pozele voastre, e tare scump Rares. Mi-a placut si masinuta lui.
Roxana, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la eco!
Mephala, le doresc copilasilor tai spor la joaca!
Lili, in ritmul asta eu nu mai ies in oras, e asa de frig, of cand vine vara aia, ca primavara am ratat-o...
Mira, mult succes la noul job!

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani Gabitzica, multa sanatate si fericire!

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna dimi

La multi ani gabitzica, sa fii fericita, sanatoasa, iubita si norocoasa

mephala, chiar ca "mare branza" cu fitomagra, am o pofta de mancareeeee

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput