Bucurii de sept-oct 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Copilul meu a adormit in sfarsit. Nu stiu ce sa mai fac cu el cu somnul ca adoarme f greu, numai dupa lupte seculare si certuri cumplite. Ma rastesc zdravan uneori la el ca se oboseste f f tare si nu mai vrea sa stea nici in pat, nici in patut, o ia prin casa la plimbare si maraie dar numai somn nu vrea sa bage, asa ca este musai dupa cel putin 1 ora de frichineala sa il potolesc cumva. La pranz nu adoarme mai devreme de 15.30-16. Iar seara a inceput sa il prinda si ora 12. Nu mai pot sa ii schimb orele astea criminale de somn, mai ales ziua.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Avem si noi cateva poze, in sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am vazut pozele cu Rares, super frumusel e, tunsulic, utilat cu tot felul de masini si motorete. si felicitari pt.ca face la olita

gata, e 4, plec sa-mi iau piticul apoi acasa

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Tanima, sigur ca stiu ce fac, dr mea gineco mi-a dat tratamentul, am mare incredere in dansa pentru ca tot datorita ei il am pe Rares si sora mea pe fetita ei! Utrogestanul il iau doar in zilele 16-25 ale ciclului pentru a pregati mucoasa uterina in eventuaitatea ca se instaleaza ousorul acolo. Am luat si cand am fost gravi cu Rares, dar nu a avut asa efecte adverse cum ai spus tu ca ti s-a intamplat.

Am vazut pozele cu Rares si pot spune ca este foarte dulce si frumusel, dar pare cumintel asa la figura! Cu somnicul de pranz si eu ma chinui putin, metoda mea este sa il plimb pe Rares in timp ce asculta Cutiuta muzicala sau alta muzica. Uneori adoarme mai greu, mai protesteaza, dar pana la urma pica cu capul pe umarul meu si face nani! Nu mi se pare insa un lucru greu, chiar imi place sa il adorm si pot spune ca dupa ce adoarme il mai plimb cateva minute ca sa il mai pupacesc si sa ma uit la el cat e de frumos! Perioada asta o sa treaca repede si o sa ne amintim cu drag de ea! Pupici tizului nazdravan!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare !

Alina- chiar imi pare rau ca ai picat traseul, lumea in general pica la sala, o fi fost in toane proaste politistul.Bafta multa data viitoare, iti tin pumnii.
Eu nu prea folosesc cuptorul cu microunde tocmai pt ca am citit un articol in ceva ziar tot despre acelasi subiect.

Gety- bafta multa la bb2. Sa sti ca te vei simti mult mai implinita si e bine si pt copii.

Ramonar- felicitari fratiorului tai pt permisul de conducere.

Monica- am vazut o adevarata printesa, e tare frumoasa si expresiva Cosmina. Important e sa te simti tanara ca anii trec oricum mai ales dupa ce treci de 30 .

Tanima - felicitari pentru olita. Si am vazut pozele cu Rares- are niste ochi tare frumosi .

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Princess, toata lumea imi zice ca Rares are fata de copil cuminte, chiar si eu vad asta, dar numai eu stiu ce dracusor de copil este.
In ce priveste culcatul in brate, achiar este o problema la mine ca am coloana un pic stramba si din sarcina si dinainte si nu pot sa il tin mai mult de 5 min, simt ace pe sira. Asa ca varianta asta cade. O perioada mergea pe perna pe picioare, dar nu mai sta, se frichine, mai vine langa mine, ma mai ia de gat, ma mai pupa, ma mai chinuie, mai se da jos din pat...Nu are stare deloc cand e vorba de somn. Cred ca se urasc reciproc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!!!!

Multumim pt grija tuturor ! vesti bune de la eco! Victorasul este foarte bine, dormea ieri la eco ca un ingeras. ne-a cascat o data si o data a bagat degetul in guritza. este sanatos, toate merg bine, col inchis de 39 cm. DNP ramas 26 iunie. Kg: 2.200. asa incat nu ramane decat sa speram ca totul va fi bine pana la final.

Despre microunde: sunt impotriva lor, mai ales pt Daria si, cel mai important, la incalzitul laptelui. cred ca nici daca nu am avea gaze o data nu i-as incalzi la microunde. nu vreau sa va sperii si nici sa va supar, eu oricum sunt mai exagerata la unele lucruri (Itzy stie...). doar ca am auzit o data un doctor care spunea ca in special laptele si produsele lactate e nociv sa le incalzesti la microunde din cauza bacteriilor si a altor elemente care se inmultesc ingrijorator de mult la actiunea aparatului. ma rog, nu stiu sa explic bine, dar mi-e foarte clar ca nici macar noi adultii nu incalzim laptele la microunde decat foooooarte rar, chiar daca pt alte produse nu respectam regula.

Monique, vazut poze cu Cosmi. Superba, ca de obicei. si peisajul mirific. pe unde erati?

va pupam

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

salutareee

Asa cum va spuneam azi nu am avut iar timp sa vb cu voi...

Lexi o fi bine...cu zilele alea libere de 9 mai si de Rusalii?...altii "munceste"...

Tanima mey tu nu ne-ai mai aratat poze de asta vara cred de la mare...sau ma insel eu? Rares este un frumos...ce mare si schimbat imi pare...Si vreau sa iti spun ca eu il percep ca pe un maaare strengar si nazdravan...dupa privire se vede...in toate pozele are o preocupare si cate ceva de facut...mereu in miscare...
Cea mai simpatica este a 6-a poza...cea cu mana in buzunar...intr-o pozitie de shmecher...in care parca iti spune " hai mami mai repede cu poza ca am treaba imediat". Sa va traiasca si sa va bucurati de el.

Roxana...ce tare cu pozitia lui Victoras...si noi am vazut-o pe Ana-Maria la una din echo cum a deschis gurita si papa/inghitea parca plescaind. Muuult timp ne-a ramas imaginea aceea in minte si ne amuzam amandoi pe seama ei... Sarcina usoara in continuare. Nu mi-ai mai spus ce ai facut cu pata si galma de la cot...s-a remediat?

Ramo felicitari pt fratellino... hai ca acum urmezi si tu

Adina cum fu la strand...s-au balacit nazdravanii? Poate nu pui poze! Ia zi...ti-a luat sotul limuzina ?

Mephala tu pe unde esti? Tot cu mainile in aer?

Mamilili...te cam dai disparuta de la o vreme...Ba Ronnie, ba "Dansez pt tine" (in seara asta ...sunt convinsa ). BTW...sa va fie de bine si sa va traiasca finii cu proaspatul bebe crestinat.

pup

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am citit si eu din urma, asa, mai pe sarite, , ca ati scris muuult.

Gety, bafta la dr. si sa vii cu vesti bune.
Si io implinesc 34 in iulie si ma gandesc la al treilea baiat, , dar nu acum, ci peste un an, doi....

Princess, bafta si tie, sa te felicitam cat mai curand pentru bebe 2.

Adina, n-am ce sa-ti raspund, caci am renuntat la bibe cu lapte. De fapt, am renuntat de tot la cc lapte. A ramas bibe cu apa, pe timpul noptii.
Nici cuptor cu microunde nu avem, asa ca....pas.

Bitzy, hai mai soro, ce crezi acum...ca in fiecare zi e sarbatoare si stau cu mainile in aer, ?
Nuuuu...le ridic numai in momente speciale, .

Tanima, un scump Rares!

Monique, tare dragutza Cosmina!

Lilina, shhhhhtttt, te urmaresc!
Sa-mi spui ce branza ai facut cu kitul fitomagra, k? Nu ca m-ar tenta, dar sa stiu si io....

v-am zis ca le-am luat baietilor tobogan si casutza?

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Pai si azi este sarbatoare mey Mephala ...doar ce v-am zis...
Auzi tu vrei sa fii soacra cu 3 nurori, bag seama, nu? Ai grija cum te vei purta ca altfel ti-o vor coace toate 3 ...doar stii povestea

Sa se joace cu placere copii si sa le stapaneasca sanatosi (toboganul si casutza evident )

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput