Bucurii de sept-oct 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

BRAVO RAMO PT.FRATIORUL TAU, FELICITARI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Ramo, felicitari "fratiorului" tau! Acum are ce impresiona fetele cu calitatile lui de sofer, asta daca nu e insurat!

Gravidutelor, ce fel de acid folic luati? Eu nu am mai gasit la farma Acifol, am luat acid folic cu B9. Mamilili, este bun asta? Sau imi poti recomanda altceva? Mercic!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ramo, felicitari fratiorului. Lasa ca iei si tu permisul

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

princess eshti cumva ?

io am calarit netu' si am gasit un site cu retete 'mirabolante' de salate

si niste www.kraftfoods.com/purekraft/" target="_blank">sosuri, dar nu cred ca se gasesc la noi

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Multumesc fetele, sunteti niste dragute

princess nuuu e insurat, e prea dreveme la cei 19 ani ai lui
Deci si tu pregatesti terenul pt bb 2? Edit: sau esti si nu ne zici nimic?
Mult noroc si sa fie intr-un ceas bun!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lilina, acid folic se recomanda sa se ia si inainte de concepere, asa imi aduc aminte, nu numai dupa.

Monique_new, da, da, cu substanta de contrast. Da, ma uit pe cele 2 radiografii si pe una scrie HSG si pe alta Proba Cotte, daca inteleg bine.

AdinaF, ia uite ca amintiri mai rascolim noi pe aici! Cred ca substanta respectiva mai "largeste" calea de acces. Suna aiurea, nu?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ramomar, felicitari "fratiorului" tau! Acum n-ai ce face, e musai sa iei si tu examenul.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Nu inca, Lilina, dar aspir la calitatea asta! Pregatesc terenul, adica acid folic, vitamina e, utrogestan ...

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare tuturor.
In sfarsit dupa mai bine de 3 saptamani imi merge si mie computerul. Dar, desi l-am rezolvat de 3 zile nici nu am apucat sa ii dau drumul. Rares ma solicita pana la sange, la propriu. Asreara mi-a aplicat un picior in gura de mi-a dat sangele si mi se umflase buza ca la boxeri. Noroc ca am pus gheata imediat si azi nu se mai vede dar ma jeneaza inca. Este foarte violent, ma bate, ma musca, ma trage de par, ca in final sa ma pupe dragastos si sa imi spuna: bec, bec, bec (adica te iubesc, banuiesc ca ati inteles).
Desi am mai citi ocazional de pe laptopul sotului, am ramas in urma rau de tot, insa am reusit sa citesc azi ultimul capitol. Am vazut si pozisoare cu bucuriile tare frumusele. Am vazut si pe draguta de Daria cu fratiorul ei cel strengar Vladut. Apropos de alaptat, capul sus si ai grija de tine Cristina ca la bebe 3 vei avea laptic din belsug si un bebe pofticios si iubicios de tzitzi ca Rares al meu care nici acum nu a lasat-o si cum o prinde cum o pupa si o mangaie si o mai tucaie putin. Cred ca este ultimul mohican din gasca la tzitzilit, mai rar, la 2-3 zile ce este drept, dar nu scapa mai mult fara.
Am vazut niste gradini superbe de flori, mie imi plac enorm florile dar acasa nu prea am timp de ele asa ca vesnic am niste ofilituri, desi imi dau silinta sa le mai schimb pamantul, sa le ud din cand in cand, sa le mai raresc....

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Noi stam f bine la capitolul olita si sunt foarte mandra de asta, dar recunosc ca a fost un drum greu pana aici cu nervi intinsi la maxim. Mai avem si scapari uneori, poate chiar si 2-3 pisaleli pe zi, ba si cacutza mai face (chiar mai des decat pisulic), dar in general spune chiar si cand suntem plecati, asa ca am ramas la somn numai cu scutec, in rest chilotei cu pisicute, cu stelute pe care le admiram dde fiecare data cand ne imbracam, asta cand reusim ca are si fi-miu o damba, sa stea in funduletul gol. Toata ziua se dezbraca de pantaloni si sosete, nu stiu ce sa ma mai fac cu el, imi este teama sa nu raceasca ptr ca este destul de rece parchetul oricat de cald as face eu in casa (of ca nu mai vine vara odata!!!). Si la noi este frig asa ca centrala merge continuu, zi si noapte. Rares doarme mai mult dezvelit decat invelit. Eu ma trezesc de 2-3 ori sa il invelesc, desi nu dorm cu el in camera dar mi-a intrat in reflex sa ma trezesc, plus ca mai plange si el noaptea uneori. In saculet nu doarme nici legat. Mai nou si noaptea isi scoate sosetele din picioare.
Adina ma gandesc cum oare faci tu fata la cei doi nazdravani ai tai ca eu sunt terminata de unul singur, parca l-am crescut in jungla nu alta. Afara reusim sa ne intelegem mai bine, este mai cumintel, dar in casa este de groaza: arunca/rupe toate jucariile, zgarie cu jucariile pe parchet sau pe pereti, scrie pe pereti cu pix/creion/culori/chei/surubelnita sau orice prinde mai ascutit, scoate capacele de la priza, scoate colturile de la plinta parchetului, umbla iar la aragaz (ii mai trecuse damblaua asta), are o placere nebuna sa dea cu teleomanda de masa a sa ii sara bateriile, vrea toata ziua sa stea pe geam sa vada trenul (drept ptr care facem vizite la gara si mergem sa vedem trenul la un teren aproape de calea ferata), se urca pe scaun, isi taraste scaunul unde vrea el sa ajunga, se urca pe masa de bucatarie sa ia linguri/furculite (la cutite zice singur arshi si vad ca nu pune mana)...As putea continua cu alte zeci de nebunii, dar ma multumesc cu faptul ca este sanatos cat cuprinde, sper tot asa si de la toamna cand vom merge la cresa.
Cristina si noi mergem la un botez pe 1 iunie, dar la Bucuresti.
Chiar sunt disperata ca este un botez tare simandicos si nu ma mai incape absolut nimic dinainte de sarcina, costumul de la botez este mare, asa ca va trebui sa imi achizitionez ceva si nu prea am chef sa dau banii pe haine care nu le port decat ocazional. Cele 5 kg capatate in concediul din Spania se incapataneaza sa ramana si eu ma incapatanez sa le pastrez se pare ca nici nu fac nimic sa scap de ele din neglijenta si lene si dor de muuuulte dulciuri.
Legat de microunde, si eu sunt total impotriva lor, dar mi-a adus sotul acasa un cuptor (motiv de cearta o saptamana) si acum daca tot il am in casa il folosesc destul de des la incalzit. Folosesc insa numai vase din ceramica si sticla. Stiam de mult ca plasticul este nociv. Ce este drept, mai nimeresc si castronelul lui Rares cu papa uneori. Lapticul i-l incalzesc in cana (de fapt apa ptr laptic). De sterilizat bibe le fierb in apa pe aragaz in cratita.
Princes, poti sa iei vitamine prenatale care le contine pe toate. Acifolul era bun sa il iei chiar si cu vitamine. Cred ca si ala de care spui tu este ok. Ai grija cu utrogestanul ala, e tare pacatos daca il iei prea mult, eu m-am umplut de par cat am luat cu sarcinile mele problematice. Stiu ca se ia ptr stimularea ovulatiei, dar nu continuu, ci doar o perioada pe luna. Banuiesc insa ca stii tu ce faci.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput