Bucurii de sept-oct 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 11
princess spune:
Buna fetele!
Eu ii incalzesc papa lui Rares la microunde in vase de portelan, dar asta relativ de putin timp; pana nu demult incalzeam in orice fel de vas!
Noaptea il imbrac in body cu maneca lunga si pantalonasi, uneori ii pun sosete, alteori nu, il invelesc cu o paturica si mai bag cate 1-2 ore caloriferul electric. Daca ar acccepta l-as pune in sacul de dormit, dar nu vrea pentru cca noaptea se mai ridica in picioare in patut si il enerveaza sa fie "ingradit"!
Vreau sa fac o precizare: gradina din poze apartine socrilor mei, nu este a noastra si aveti dreptate, este foarte frumoasa! Este meritul lor, sunt pasionati de gradinarit!
Gety, bafta la dr si sa te intorci cu vesti bune pt bb2!
Itzy, lui Rares ii este bine ochisorul operat, foarte rar a mai lacrimat!
Cosminuta este dulcica cu coditele ei! Si mamica ei la fel de draguta!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
princess spune:
Gety, Monique, multi inainte, fetelor! Cred ca niciodata nu este prea tarziu sa fii mama! Mai bine mai tarziu decat niciodata! Sora mea a facut bb la 37 si acum nepotica mea are 4 anisori! Sunt f fericiti ca o au dupa zece ani de tratamente! Despre histero vorbesti, Gety? Am facut-o si eu acum ceva ani si e tare urata, dar tot efortul si toata durerea au meritat, nu? Si eu implinesc 34 anul acesta si de abia astept sa fiu mama din nou!
RARES are ...
xandrutza_76 spune:
Mult succes fetelor care si-l doresc pe bb2!
Eu cred ca o sterg la nani, vorbim mai tarziu. O zi frumoasa!
Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
princess spune:
Somn usor, Xandrutza, baga nani ca sa creasca baiatul mare si voinic!
RARES are ...
martha78 spune:
Buna fetelor!
Am iesit si eu de dupa canapea ..in sfarsit am reusit sa scriu si eu ceva ca nu ma lasa deloc bb sa stau la calculator fara el...imi zice "pliaca" daca nu il i-au si pe el si mai ales ii place sa ii arat jocuri cu masini
Felicitari fetelor pt bb 2 si 3 si multa bafta celor care si-l doresc pe al doilea!
GETY spune:
Princess, nu stiu cum se cheama investigatia respectiva, stiu ca-ti da si o radiografie, eu o am la dosar, dar a fost destul de dureroasa si neplacuta.
Asa e, cand vrea cu disperare bb, cred ca o femeie este in stare sa faca multe...
Asa creste Maria Diana
AdinaF spune:
merci fetelor de raspunsuri!
microbu, eu nu am sterilizat niciodata la microunde, aveam vaporizator dintr-acela electric, doar de juma de an le incalzeam putzin laptele direct in sticlutza de plastic la microunde.
Si eu am citit prospectul sticlutzelor si scria pe el sa nu incalzesti acoperit cu un capac, ceea ce n-am facut - acum am renuntzat definititv la incalzit, pun laptele rece ori in cana de portzelan ori in sticlutza de sticla, am aruncat tot ce e plastic la gunoi, si cu cuptorul voi proceda la fel.
beatrix, merci si tzie pt explicatziile mai detaliate.
itzy da, si eu fac 30 anul asta, se lasa cu chef mare!
Gety, succes cu bb2 - vezi ca eu dupa laparoscopie am ramas "foarte insarcinata" , vorba doctorului :).
Acum merg sa ma fac frumoasa pt strand, copiii astia ai mei observa rapid daca am un fir de par in plus - am ajuns sa ma aranjez mai mult pt ei decat pt sotz. Ieri de ex ma tragea Fabi de urechi si imi zicea insistent : "unu-doi, nuuu-iiii", tradus: "mami, de ce nu-ti pui cerceii in urechi?"
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Monique_new spune:
Gety eu am facut histerosalpingografie, banuiesc ca aceeasi investigatie ai facut-o si tu. Se injecta o substanta de contrast, dupa care se facea radiografie........brrr.
Adina baietii sunt cu ochii pe tine, sa aibe cu cine se mandrii. Offf strand...la noi ploua..toarna...tuna
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
ramomar spune:
fetele dau de baut si fac cinste cu pt ca fratiorul meu (e fratior pt ca e mai mic cu 10 ani decat mine) si-a luat azi permisul. Ne-am inscris in aceiasi zi la scoala, dar instructorul i-a si bagat dosarul dupa 16 ore de condus, cica conduce bine baiatul
Trebuia sa impartasesc bucuria cu voi; sunt mai happy pt el decat as fi pt mine, mai ales ca eu il vad tot un copil
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)