pana la urma ce e?

pana la urma ce e? | Autor: nnadiaa

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor.Am fost cu baietelul meu de 3,1 ani la d`nul dr.Radu Naghiu pt consultatie si tratament homeopat.I`a pus diagnosticul de TULBURARE DIN SPECTRUL AUTIST,dar a zis ca nu e vorba ca ar fi baiatul autist,are unele elemente atipice,dar nu suficiente pt a fi autist.Sincer,sunt in mare ceata,daca are totusi acest diagnostic,intradevar,totusi nu e vb de autism...?

Am mai fost si la alti medici din Iasi si,la fel,prezinta unele elemente dar nu are autism.
Va rog,lamuriti`ma si pe mine,ca simt ca o iau razna
Multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Nadia
Contacteaza-ma pe mail sau pe mess si mai vb.despre asta.
kdfelix2003@yahoo.com

Karla

quote:
Initial creeata de nnadiaa

Buna ziua tuturor.Am fost cu baietelul meu de 3,1 ani la d`nul dr.Radu Naghiu pt consultatie si tratament homeopat.I`a pus diagnosticul de TULBURARE DIN SPECTRUL AUTIST,dar a zis ca nu e vorba ca ar fi baiatul autist,are unele elemente atipice,dar nu suficiente pt a fi autist.Sincer,sunt in mare ceata,daca are totusi acest diagnostic,intradevar,totusi nu e vb de autism...?

Am mai fost si la alti medici din Iasi si,la fel,prezinta unele elemente dar nu are autism.
Va rog,lamuriti`ma si pe mine,ca simt ca o iau razna
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicac spune:

Nadia poti sa-mi spui cum ti sa parut doctorul vreu si eu sa ajung la el cum trebuie procedat si cit costa consultatia? daca nu te superi ,cit despre ceaia ce vrei tu trebuie sa stim mai multe ce face copilul sau cum se manifesta poti deasemenea sa ma contactezi si pe mine [la adresa de mes. ccristina] sau mail cristina@gmail.com ,iti doresc sa fi tare si sa speram ca copii nostri vor fi si iei bine cindva multa multa.........rabdare si putere satreci peste toate cele care vor veni deacum incolo.

Mergi la inceput