Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Originally posted by onut77

Apropos de articolul tau, TORICELI, sunteti pro sau contra nasterii prin cezariana? Eu, desi e posibil sa-mi iau o mare , sau chiar mai multe, sunt PRO din toata inima. Recunosc, de frica, exact de ceea ce spuneau si dr. din articolul respectiv, cel mai tare de incontinenta urinara.

Onut 8+
(apropos, eu nu stiu sa ma semnez. Se face intr-un anumit fel?. Eu scriu de fiecare data si iau graviduta din list)

of of of, si eu am mai citit articolul asta si tare nu mi-a placut, mi s-a parut facut sa sperie.

ceea ce nu prea se spune insa este ca riscul de moarte al mamei la nastere este de cateva ori mai mare la cezariana decat la nastere naturala.

aici nu se naste prin ceza la cerere, numai in caz de nevoie (miopia nu se considera motiv) si cumva cele care se stie ca vor naste prin cezariana sunt compatimite si ele insele sunt suparate. cezariana se percepe aici ca o solutie putin extrema de catre toata lumea. dar asta e din cauza faptului ca epidurala se face foarte bine si mai toate nasc ca printesele.

si aici toti barbatii asista la nastere, fie naturala, fie cezariana si nu pot zice ca sufera de impotenta ca fac cate 2-3 copii
e foarte foarte urat ce zic acolo ca unul din 3 cupluri se destrama ca tatii au asistat la nastere. aici toti tatii sunt mandri ca stau in sala de nastere, majoritatea stau la capul mamei si apoi sunt chemati sa aduca copilul inapoi la mama dupa ce este curatat. faptul ca tata sta in sala de nastere e perceput ca un lucru normal, nici macar nu ii intreaba daca vor sa nu.

incontinenta urinara nu este neaparat o consecinta a nasterii, ci si a sarcinii in sine. cam apare in ultimele luni de sarcina. eu ma scapam pe mine cand stranutam din luna a 5-a de sarcina. este o problema cunoscuta si se trateaza prin exercitii de incordare a perineului. eu dupa nastere am avut prin asigurari 9 sedinte la kinezist unde am lucrat muschii burtii si perineul. kinezista mi-a zis ca o femeie ar trebui sa faca exercitiile pentru perineu in fiecare zi, sa fie o obisnuinta.
din nefericire nu am auzit pe nimeni in romania sa recomande exercitiile cu pricina, insa stiu ca multe persoane au probleme si le e jena sa spuna.

Onut, eu zic dupa ce am nascut am zis ca asa as mai naste si maine, dar am avut epidurala. Eu nu ma grabesc sa dau bile negre fetelor din romania caci stiu ca epiduralele nu se fac bine, sau nu se fac si unele persoane nu sunt asa rezistente la durere si se chinuie ingrozitor.
Mie personal insa imi e frica rau de tot de cezariana. Mie imi e frica de orice fel de buba si pentru mine cezariana reprezinta biiiigg buba.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Dragi viitoare mamici,am si eu o problema.Eu merg la d-na doctor Prosii, dar din pacate se pare ca nici una dintre voi nu stie nimic depre dansa.
Voi pe ce considerent v-ati ales medicul ginecolog?Constanta/incredere/recomandari etc?Voi la ce medic mergeti?
Astept cu nerabdare raspunsurile vostre si orice sfat.
Va salut pe toate si sa auzim numai de bine!

Graviduta in 3 luni
http://md.lilypie.com/dzUep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, am luat decizia sa ma duc direct la amnio, nu mai repet nici un DT si nici un TT. Si daca o sa-mi iasa ok si o sa am un test bun si unul prost tot nu voi avea garantia ca bebe nu are nimic. Prin amnio se detecteaza orice malformatie, asa ca voi sta foarte linistita dupa amnio. Eu nici NU CONCEP sa nu iasa bine.
nu stiu cat de activa voi mai fi la odisee, dar macar de citit sper sa va citesc.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

maryb
iti tin pumnii!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

si ca sa va dati seama in ce stare sunt va pot spune ca de ieri de la ora 14:30 pana acum am mancat decat niste alune aseara si azi un croissante si un mar. Si bineinteles apa. Si asta pentru ca nu mi-a mai fost foame....dar cum ajung acasa o sa mananc ca deja imi este foame....

Voi trece eu si peste aceasta incercare pe care Dumnezeu mi-o da....

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

TREBUIE SA FIU PUTERNICA PENTRU BEBELUSUL MEU !!!!!

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Bebecris, eu sunt "fan"al acestora; Pentru orice informatie ai in mine un sprijin;

Kitacu fulgulet +9S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onut77 spune:

MARYB, ai grija de tine in primul rand, nu te informeta, ca nu-ti face bine.
Daca asta e decizia ta, sa fii convinsa ca e cea corecta si sa ai incredere in rezultatul pe care-l vei primi.
Asteptam vesti de la tine, care suntem convinse ca vor fi excelente, tau o sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ti-am trimis un PM...
astept de la tine orice informatie detii...
merci din suflet, KITA

quote:
Originally posted by kita

Bebecris, eu sunt "fan"al acestora; Pentru orice informatie ai in mine un sprijin;

Kitacu fulgulet +9S si Andrei (10.02.2005)

12+

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

bebecris, nu te pot ajuta personal cu retete gratuite pt ca dr cu care am vorbit, imi poate da retete dar numai dupa externare si asta ar fi insemnat sa ma interneze pe mine fictiv. Pe mine nu ma deranja, iti dai seama, ca ma doare-n cot, as fi facut-o, dar o puneam pe ea intr-o situatie delicata si neplacuta.Si nu m-a refuzat, dar parca nu as vrea sa-si puna pielea la saramura si s-o mai am pe constiinta.
DAR m-a sfatuit asa (de fapt pe tine) sa ii ceri medicului ginecolog o scrisoare medicala in care sa specifice clar de cee ce ai tu si sa solicite medicului de familie sa-ti administreze acest medicament. Iar medicul de familie este obligat sa ti-l dea gratuit!
Din pacate doar atat te pot ajuta, cu aceste informatii.Succes maine!!

14+

Mergi la inceput