Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Onut in mod normal medicul de familie sau ginecu ar tb sa-ti dea lista cu analizele care se fac. Mie mi-a prescris numai analizele obisnuite la sange, pe cele pentru anticorpi (rubeola, clamidya, toxoplasmoza, listeria, CMV) le-am solicitat personal. Vezi ca pe prima pagina este trecuta o lista cu analizele care se fac in fiecare trimestru.

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

onut, vezi ca la sfarsitul listei de pe prima pagina gasesti detalii despre analize, de aia le-am si pus acolo, sa ne fie la indemana tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

deci nu pot sa cred ca se fac gratuit aceste analize...ce bine de fetele care nu au apucat sa le faca, va vor scuti de o groaza de bani, cel putin 500 ron.....

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

maryb, si eu sunt in stare de soc, inca ma astept ca maine, cand am sa merg sa iau rezultatele, sa-mi spuna cineva ca au gresit si ca trebuie sa platesc costul acestor analize.

sadicutza :purtatoare de bb3, mamica de Teodora-Maria(07.05.07) si Andreea(28.11.98)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu azi am iar o zi proasta...de abia reusesc sa ma dau jos din pat. Am citit tot ce ati scris, dar nu ma simt in stare sa raspund.
Va pup pe toate!

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Sadicutza,sunt uimita de informatia ta.Si in acelasi timp intrigata, pt ca la Institutul Cantacuzino setul costa aprox 700 ron.
Ce ciudat!Cred ca merg la medicul de familie si-i dau cu trimiterea in cap

Graviduta in 3 luni
http://md.lilypie.com/dzUep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

BraveGirl sunt in aceeasi situatie ca si tine!

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ma bucur pentru fetele care sunt bine si sunt alaturi de cele care se simt rau...o sa treceti si pe asta...
eu mi-am revenit...dar ma cam resimt dupa ziua cumplita de ieri...e mai dificil atunci cand nu prea te ajuta cineva....am plans...am crezut ca este o sarcina fara batai de cap...incepuse totula tat de bine...dar...iata ca DOAMNE DOAMNE...nu ne-a lasat...iar bulina mea este bine...eu sunt bine...tati este bine si el.

12+

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by sadicutza

Mamiseli 11, eu am fost marti la Inst. Matei Bals pentru o testare de rubeola, am vrut sa fac analiza cu plata, dar procedura de acolo indica sa fiu vazuta de un medic si apoi sa-mi recolteze sange pt. analiza. Am intrat de medic, i-am explicat toata situatia (fetita mea a facut rubeola(pojarel) saptamana trecuta), medicul mi-a spus ca pot sa fac gratuit aceasta analiza pt. ca sunt gravida si tot atunci m-a intrebat daca nu vreau sa-mi faca si restul testelor pt. ca am dreptul fiind gravida. Poti suna la laboratorul din Matei Bals si sa intrebi acolo, sau poti sa dai o fuga pana acolo, in Pavilionul II, sectia de zi, cabinetul 1. Pentru siguranta ta sa ai si o trimitere de la medicul de familie sau medicul obstretician. Eu nu am avut trimitere...
Am cautat azi pe sitele Casei de Sanatate daca acete analize sunt gratuite...nu am reusit sa gasesc nici macar pachetul de analize minimal pt. asigurati, probabil nu are nimeni interes ca acest lucru sa fie cunoscut de asigurati, daca citesti drepturile asiguratilor, contractul cadru, o sa vezi ca toate fac trimitere catre acest pachet ...care este probabil "secret de stat".
Pupici la burtici!

sadicutza :purtatoare de bb3, mamica de Teodora-Maria(07.05.07) si Andreea(28.11.98)

Multumesc de informatii. Daca nu reusesc in Galati sa gasesc sa fac aceste analize gratuit, atunci voi veni la Buc ca tot am o nunta pe 31 mai. Multumesc inca o data.

Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

deci eu azi debordez de optimism, parca nici nu a fost in viata mea acest episod cu DT prost....bleahhh....ce vis urat am avut...

SUNT SIGURA CA BEBE AL MEU ESTE SANATOS !!!!!!!

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput