Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, multumesc mult pentru sfaturile voastre.Mi-e o foame de mor abia astept sa ajung acasa, cam intr-o ora si sa pap.O sa mi se taie de paine prajita cu unt.
Catalina2307, initaial si eu ap pus utrogestan 4/zi vaginal, dar ma enervau ca curg si am inceput sa le iau pe gura (prostia mea), dar acum m-am invatat minte.Nu stiu ce o sa fac cand va trebui sa merg la dr pt secretie si PAP, cred ca nu voi pune cu o seara inainte si nici in dimineata respectiva.
Mi-e foameee..............

Ramo 8+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by monicabo

Buna!
Catalina, felicitari pt gemeni! Cred ca esti prima mamica din odiseea aceasta, cu FIV (reusit). In cealalta odisee a mea, au mai fost cateva mamici cu FIV..si cu gemeni, si cu copii unici. Felicitari pt reusita!
Felicitari pt culorile carucioarelor! Vad ca a aparut prima fetita

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Multumesc Monica.(eu trebuie sa stau numai in pat asa ca am calc in fata :). Sunt f prompta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Catalina, tot esti prompta... iti trimit si tie pe PM parola, cand te simti in stare, poate mai cresetezi si tu la listuta... Eu ma simt aiurea sa am parola si sa nu pot sa intru de fiecare data cand apar mamici/date noi... N-as vrea sa ramana cineva cu impresia ca n-am bagat-o in seama/in lista intentionat...

14+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ramo, nu mai pui utrogestan cu 48 de ore inainte de recoltarea de secretie. Nu trebuie sa umbli inauntru cu 48 de ore inainte de PAP si secretie de col. Sau le iei pe gura daca iti este frica sa renunti la ele 2 zile.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Salutare burtici!
Hera felicitari pt fetita.Prima fetita la odiseea noastra!!
Yannisa, eu nu voi folosi vopsea toata sarcina. Sampon nuantator in cel mai rau caz.
Babyzapi felicitari pentru baietel!!
Mariana_28 cred ca poti sa faci cate eco vrei tu, numai buzunarul sa te tina!!
Amalia imi pare rau pt BT care a iesit asa de rau. Sunt sigura ca amnio va iesi bine si la tine si la Maryb. Fruntea sus!!Pt BB sunt toate ce facem.
Catalina2307 bine ai venit la odiseea noastra si felicitari pt BB
Diana felicitari pt rezultatele bune. Ii spuneai lui Maryb ceva de un raspuns detaliat al unui medic. Poate il pui pe forum ca sa vedem si noi. Pe mine ma intereseaza pt ca inca nu am reusit sa ma hotarasc daca sa fac dublu sau triplu test.
Madutza La multi ani!!!
Sadicutza bine ai venit! Sarcina usoara si la termen! Spuneai de toxo, hepatita, CMV, toate astea ca sunt analize gratuite. Nu ai detalii? Ca am sunat la laborator si cele de acolo nu stiau nimic. Am zis de trimitere de la medic dar ele nu si nu.
Elilov felicitari pentru rezultatele bune.

Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onut77 spune:

Buna, fetelor, eu azi m-am trezit tarziu, pe la 11, am fost la farm sa-mi iau duphaston iar pana acum am stat sa citesc ce ati scris voi de aseara.
In primul rand, MARIANA28 BINE AI VENIT la. La fel si CATALINA si felicitari pentru marea ta reusita.
AMALIA incurajari multe, psihicul sus si o sa fie bine.

SANDICUTZA, informatia ta e f. utila, cel putin pt mine care sunt in 9 sapt. si inca nu am apucat sa fac nici o analiza. Apropos de asta, imi explica si mie cineva cand si ce ar tb sa fac eu in urmatoarele saptamani? Va aud pe toate de toxoplasma, cmv, listeria, bitest, triplutest, morfo fetala, si o gramada de alte analize si probleme de care mie inca nu mi-a zis nimeni. Dr. meu e cam aiurit ce-i drept, dar nu cred ca ma tine la pat cu amenintare de avort si uita sa ma trimita la analize.
Va rog, ma bazez pe voi cu detalii si putin

Onut 9 dar cat 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Multumesc ca m-ati primit in clubul vostru!
Sunt convinsa ca daca avem incredere in miracolul care se petrece cu si in noi,totul va fii bine!

Graviduta in 3 luni
http://md.lilypie.com/dzUep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

De-abia astept sa am si eu sentimentul ala de leoaica ref. la beibinator ! Nu ca n-as avea inca de pe acum niste sentimente de posesivitate si superprotectie ! Dar banuiesc ca sunt incomparabile !

quote:
Originally posted by alra

culcat copil cu succes, astept sa adoarma bine si ma duc sa fac galagie la dus.

citit ultimul mesaj, al catalinei, nu ai idee ce ma bucur ca ti-a reusit fiv, am cateva prietene care se chinuie de ceva vreme cu tratamente si imi doresc asa mult sa reuseasca si ele!

si felicitari fetelor care deja stiu sexul lui bb, aici nu il zic pana in 20 de saptamani ...

vin cu niste intrebari: eu am 9 saptamani si ceva si deja simt niste dureri ca de extensie. imi face doar mie impresia? nu e cam devreme la 9 saptamani? nu mai tin minte de la laura.
mai aveam o intrebare da am uitat-o

mai vreau sa ii spun lui toriceli ca nu m-am simtit atacata, imi ia un pic mai mult de atata sa ma atac, in principal daca se ia cineva de fi-mea ma atac rau

in rest multa bafta tuturor, eu abia ma tarai ...

Vacanta cu Laura in Romania

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

amalia, mie dr mi-a zis ca daca imi iesea macar 1/200 nu ma trimitea la amnio. Ca ce este cu 1/200 sau sub este indicatie de amnio. Si cum mie mi-a iesit 1/167 mi-a zis sa fac amnio....

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

Mamiseli 11, eu am fost marti la Inst. Matei Bals pentru o testare de rubeola, am vrut sa fac analiza cu plata, dar procedura de acolo indica sa fiu vazuta de un medic si apoi sa-mi recolteze sange pt. analiza. Am intrat de medic, i-am explicat toata situatia (fetita mea a facut rubeola(pojarel) saptamana trecuta), medicul mi-a spus ca pot sa fac gratuit aceasta analiza pt. ca sunt gravida si tot atunci m-a intrebat daca nu vreau sa-mi faca si restul testelor pt. ca am dreptul fiind gravida. Poti suna la laboratorul din Matei Bals si sa intrebi acolo, sau poti sa dai o fuga pana acolo, in Pavilionul II, sectia de zi, cabinetul 1. Pentru siguranta ta sa ai si o trimitere de la medicul de familie sau medicul obstretician. Eu nu am avut trimitere...
Am cautat azi pe sitele Casei de Sanatate daca acete analize sunt gratuite...nu am reusit sa gasesc nici macar pachetul de analize minimal pt. asigurati, probabil nu are nimeni interes ca acest lucru sa fie cunoscut de asigurati, daca citesti drepturile asiguratilor, contractul cadru, o sa vezi ca toate fac trimitere catre acest pachet ...care este probabil "secret de stat".
Pupici la burtici!

sadicutza :purtatoare de bb3, mamica de Teodora-Maria(07.05.07) si Andreea(28.11.98)

Mergi la inceput