"Alege-ti stapanii cu grija" - filmuletz.
...hmmm, iar nu stiu daca sa postez la "birfe" sau la "glumite". Sint, insa, sigura ca ma vor ajuta moderatorii! ...
Voua va place www.youtube.com/watch?v=srtz7JyoLuI" target="_blank">spotul electoral de pe Antene?
P.S. CNA-ului, nu...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Raspunsuri
Ana68 spune:
Da,e foarte dur clipul asta...fiecare intelege ce vrea din el.Pe mine m-a infricosat si totodata m-a facut sa rad...amalgam de senzatii.Nu pot sa spun ca-mi place,prezinta o realitate cruda,parerea si impresia mea si nu ma simt oaie...dar poti sa sti?!Dar nici nu-mi displace,e un fel de tras de ureche...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
denizel spune:
Da, mi-a placut mult! Iti face creierii sa-ti sara din cap si trebuie pus la favorites .
Cat despre comentariul unui CNA-sos ("
"Astia sunt servitorii mei, nu sunt stapanii mei", a tinut sa precizeze Dan Grigore, membru CNA, revoltat de modul in care realizatorii clipului i-au pozitionat pe politicieni in relatia cu electoratul."), nu m-am hotarat inca daca e de ras sau de plans. Cred ca, pana una-alta, o sa rad :-))
Totusi, Dan Grigore asta e Dan Grigore? Pianistul?
sirimie spune:
Eu nu inteleg sensul. Poate doar daca ma gindesc la ce spunea Iliescu ieri la tembelizor, ca Basescu e ca Ceausescu Ca doar am remarcat pozele una linga alta
Altfel- cica e opera de arta... pe care CNA nu o poate intelege
Nu mai exista stapini asa cum apareau acolo. Ca daca existau stapinii, nu exista clipul
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
lilianasoare spune:
Clipul este foarte interesant, insa cutremurator si ravasitor de-a dreptul la nivel de mesaj. Poate nu mai exista stapani cum este sugerat acolo, dar oare s-o fi schimbat situatia atat de mult? Oare nu am ajuns sa traim doar cu senzatia unei iluzorii libertati? Nu stiu, ma-ntreb si io, ca tot omu'
"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Eu nu pot sa deschid linkul; despre ce e vorba in clip?
Laura, mama lui Andrei
Poze
E o turma de oi care se inchina la Casa Poporului,unde sef e Lupul,adicatelea cica Lupul ajuns cioban la oi si aveti grija cum va alegeti stapanii,asa zice acolo....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
inaioana spune:
Mie mi s-a parut o porcarie.L-am vazut ieri, pe un alt forum, laudat de o cunoscatoare in ale publicitatii. Nu i-am inteles mesajul, mi-a dat doar o stare de sinistrenie asea... Bleah, bleah...
PS Eu nu gust chestiile SF in general iar la asta a fost chiar o corvoada sa ma uit. Nu m-am asimilat turmei si nici stapanilor..pur si simplu nu mi-a spus n-i-m-i-c.
A, si asocierea cantecului pescarilor de pe Volga cu porcaria apocaliptico-SF mi s-a parut kitsch.
Deni, e vorba despre Dan Grigore pianistul, da.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
denizel spune:
abia acum imi dau seama ca filmuletul m-a facut sa ma gandesc la Qsar. Nu, nu am vrut sa spun ca ea e Lulu' cel rau :-)))), ci ca orice piesa ruseasca o sa ma faca de-acum incolo sa ma gandesc la ea :-) (de la Vecernii zvon mi se trage ).
Multu' Ioana pentru Dan Grigore!
iulicutza spune:
E clar ca daca e facut de Antena mesajul ascuns poate fi "Votati-l pe Voiculescu ca va sparg fata!"
No comment...
iileana spune:
quote:
Originally posted by iulicutza
E clar ca daca e facut de Antena mesajul ascuns poate fi "Votati-l pe Voiculescu ca va sparg fata!"
No comment...
Si daca am face abstractie de faptul ca-i facut de Antene?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details