Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare burtici si mamici !!!
Nici eu nu am fost prea activa pana acum ..dar de pe 15.05 intru in concediu si ma revansez ..
Pe noi ne-a programat d-na dok la cezariana pe 17.06 ..sper sa rezistam pana atunci
Vroiam sa va intreb ceva ... voi ati ales cosmeticele/detergentii pentru bebici ? Eu la Pufulet am folosit cu succes gama Sanosan ..dar acum am vazut ca au aparut o gramada si mai sunt si multe variante de produse ecologice care m-ar tenta ... a folosit cineva ??
va pupizam si sa auzim de bine

Simona si Luca
http://www.flickr.com/photos/lucadinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mai,eu pot sa-ti spun numai ca la mine a fost OK cu uleiul.L-am baut seara pe al 10-11,toata noapte am stat pe buda ,dureri usoare ca la CM si cred ca aveam dilatatia 2-3 maxim dimineata la 10 cand am ajuns la spital.
Acum fiecare face cum vrea si cum e sfatuit de medic.Ce sa se intample la copil?e deja termenul depasit..mai e putin si oricum iti induce nasterea.nici prea mult nu-i bine sa stai,nu?
Oricum daca medicul zice ca BB deocmadata e OK....

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by andreap

Mai,eu pot sa-ti spun numai ca la mine a fost OK cu uleiul.L-am baut seara pe al 10-11,toata noapte am stat pe buda ,dureri usoare ca la CM si cred ca aveam dilatatia 2-3 maxim dimineata la 10 cand am ajuns la spital.
Acum fiecare face cum vrea si cum e sfatuit de medic.Ce sa se intample la copil?e deja termenul depasit..mai e putin si oricum iti induce nasterea.nici prea mult nu-i bine sa stai,nu?
Oricum daca medicul zice ca BB deocmadata e OK....

BURTICA
Martie-Aprilie 2008

pai las si io pe deseara...poa nu ma vede tati ce fac sa ma certe .

40sapt+5 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Cleo,eu iti tin pumnii sa fie bine
Pupici,plec..ne auzim maine
PS
Aoleu ce m-oi face eu de luni,fara calculator.

BURTICA
Martie-Aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by BLUE ANGEL

Salutare burtici si mamici !!!
Nici eu nu am fost prea activa pana acum ..dar de pe 15.05 intru in concediu si ma revansez ..
Pe noi ne-a programat d-na dok la cezariana pe 17.06 ..sper sa rezistam pana atunci
Vroiam sa va intreb ceva ... voi ati ales cosmeticele/detergentii pentru bebici ? Eu la Pufulet am folosit cu succes gama Sanosan ..dar acum am vazut ca au aparut o gramada si mai sunt si multe variante de produse ecologice care m-ar tenta ... a folosit cineva ??
va pupizam si sa auzim de bine

Simona si Luca
http://www.flickr.com/photos/lucadinu

welcome bec si tie. Desi sunt la preimul copil si nu am mai fol. nik pana acu - asha ca experienta mea e 0, insist pe a aminti ca o prietena rezident neonatolog mi-a zis: Sanosan - riscul fiind mic de alergii. Cica sunt si mai scumpe, dar... am retinut prima VARIANTA.

Fetelor, nu va ma cereti scuze ca nu ati apucat sa postati. Nu e bai, aveti deja 1 bebe acasa, + job... e greu sa mai rupi din timp sa stai la taclale cu babele casnice . Noi nu avem ce face de suntem in verva aici!
Cel putin pt mine..a devenit o realitate cotidiana!! ma trezesc, dau F5, etc. ba mai mult, ii povestesc si lui tati!! Uite ca avem vecina, uite ca a nascut una din gemene, uite ca is mai multi baieti decat fete, etc etc!!
Apropos de asta...tati are o intrebare pt simonacip+reallaura "gemene e clar ca sunteti...dar sunteti si surori??" . (tati e la fel de tzacanit ca mine....)

40sapt+5 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Madaluta, Blue Angel, bine ati revenit

Madalina, bagam agitatele in functiune si pentru tine

Eu am avut prima cezariana la 38 sapt si 2 zile, si bebe a avut 3300g. Ecograful il dadea mult mai mare. Eu stiu ca greutatea la ecograf estimata este cu diferente de + sau - 400g fata de cea reala.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by cleo78

Apropos de asta...tati are o intrebare pt simonacip+reallaura "gemene e clar ca sunteti...dar sunteti si surori??" . (tati e la fel de tzacanit ca mine....)

Cleo pai si voi va mai mirati de Mara cate shotii face!!!

Cu cine sa semene si fifitsa, draga de ea????

Laurita 39, , Mircea
AMR: 2 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am revenit! mi-=am plimbat burtica prin oras putin.

probleme cu incheieturile de la maini am si eu. ma dor noadele de mor. si azi am mai depistat ceva...ma doare intre picioare. rau! oasele alea dintre picioare..stiti voi

ah! si apropos de femei nebune pe strada. azi era sa fac atac. merg eu lejer pe strada, ma pregateam sa intru intr-un magazin si vad o femeie pitica, asa cu ochelari cu dioptrii cat china, ca se repede brusc la mine. va dati seama ca primul instinct a fost sa-mi acopar burta si sa fac pas lateral. asa m-am speriat...la care femeia...aveti baiat...sigur...nu doamna, am fata...eeeee, e baiat va spun eu, m-a apucat un ras, asa speriata si cu mana pe burta , ma trecura toate..nu stiam ce naiba sa mai fac....da m-am pus pe un ras, prietena mea m alua repede de mana, hai fata sa mergem naiba de-aici .... aia tipa dupa mine ca e baiat, eu nu! e fata..adica, stie ea mai bine ca mine...o sa-mi fie frica sa mai ies pe strada ete nah!!!

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by cleo78

cu indusul nasterii, a ramas pe sapt aviatoare. Daca nu se intampla nik pana atunci... iar despre ulei... daca beau acu, cat nu e tati acasa sa se supere pe mine , cand isi face efectul? deseara? pe de alta parte...daca nu cere ea afara...asha cu fortsa oare e bine?

Nu pricep, dar din ce am mai citit si eu, bebelusha ta fiind trecuta deja de termen, e mai bine cu nastere indusa decit sa mai stea mult - placenta se necrozeaza si oricum nu o mai hraneste bine (prin urmare nici macar nu mai exista motivul ca o tine acolo ca sa mai "puna" pe ea...) si poate ajunge, Doamne Fereste! - la suferinta fetala... Oricum, daca ti-a spus ca saptamina viitoare o induce, inseamna ca stie ea/el ce stie! Eu totusi tin la inaintare...

Gabriela 37+ cu AMR 14 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Blue Angel - bine ai revenit, chiar ma intrebam ce e cu tine, nu ai mai dat niciun semn nici dincolo pe la fete...Ce mai face dl. Pufulescu??
De cosmetice - eu la Stefan am folosit J&J - si nu am avut absolut nicio problema, si acum tot in astea folosesc pentru el. Pentru bb mik am luat din gama Mustela - sa vedem cit de multumita o sa fiu ele... Eu cred ca, in conditiile in care le folosesti asa cum trebuie, cam toate sutn ok!

Iulia - super faza!!

Gabriela 37+ cu AMR 14 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput