Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)
Raspunsuri - Pagina 6
chinabulina spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Eu sunt tare suparici!De cateva zile ma dor incheieturile de la maini,cu toate ca iau si Elevit si Calciu D2!Dar de azi noapte ma doare ingrozitor incheietura mainii stangi!Nu pot ridica nimic cu ea!!Si nu m-am lovit ,nu am facut nimic,habar nu am de la ce!!!
Poze
Andreea 35+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 5 saptamani!!!
andreea, esti cumva insarcinata? ca am auzit ca se poate intampla sa te doara asa in ultimul trimestru de sarcina
acum, serios, din pacate nu ai ce sa faci. asa ca fata, macar poate te simti mai bine
georgiana, 38+, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Andree27 spune:
Multumesc fetelor de explicatii!!! la toate!!!
Poze
Andreea 35+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 5 saptamani!!!
madaluta spune:
salut!
nu stiu daca ma mai tineti minte pt k am postat destul de rar pe-aici, dar eu va citesc mai mereu.
Voiam sa va anunt k maine mergem la maternitate... Nu stiu daca vooi si naste, dar daca bebica e pregatita si colul cat de cat deschis imi va face cezariana.Nu sunt foarte incantata pt k mi se pare cam devreme...Pe darius l-am nascut la 40 de sapt.Acum la 38 mi se pare cam repede, dar din cate vad si la voi cezariana programata se face mai devreme decat termenul. Chiar voiam sa intreb fetele cu cezariana la rece...cum a fost? bb nu a fost micut? mie de-asta mi-e frica pt k sambata la control avea doar 2.800....
desi e adoua in 2 ani..mi-e frica mai rau k la prima..dar nu de operatia in sine, ci sa fie bb sanatos....
Dc va spun k nu ne-am hotarat nici asupra numelui ma credeti nebuna???
Madalina38
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by madaluta
salut!
nu stiu daca ma mai tineti minte pt k am postat destul de rar pe-aici, dar eu va citesc mai mereu.
Voiam sa va anunt k maine mergem la maternitate... Nu stiu daca vooi si naste, dar daca bebica e pregatita si colul cat de cat deschis imi va face cezariana.Nu sunt foarte incantata pt k mi se pare cam devreme...Pe darius l-am nascut la 40 de sapt.Acum la 38 mi se pare cam repede, dar din cate vad si la voi cezariana programata se face mai devreme decat termenul. Chiar voiam sa intreb fetele cu cezariana la rece...cum a fost? bb nu a fost micut? mie de-asta mi-e frica pt k sambata la control avea doar 2.800....
desi e adoua in 2 ani..mi-e frica mai rau k la prima..dar nu de operatia in sine, ci sa fie bb sanatos....
Dc va spun k nu ne-am hotarat nici asupra numelui ma credeti nebuna???
Madalina38
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
buna, si welcome bec. Si mai ales mult succes miine!!
Cat despre nume... nu e asha bai - cand o sa il vezi, o sa fii mai inspirata . Nu prea sunt copii neinregistrati.
Cat despre greutate, stii ca fetitsele sunt putin mai mici decat baietsii, iar ecograful face o estimare, cu o marja de eroare.
40sapt+5 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
Lorich spune:
Madaluta bafta muuulta, muuulta maine, tinem pumnii sa fie absolut totul in regula si bebe sa fie sanatos si grasunel. Abia astept sa ne trimiti vesti bune despre minunea ta!!!
Lori 36+ asteptand un bebe Robert
leeloo2004 spune:
Gata, am fost si mi-am pus burta la cale, acum pot sa stau linistita pina spre dupa-amiaza...
Cleo, zau, esti de coma! Nu am vazut daca mi-ai raspuns - de ce nu vrea sa-ti induca nasterea dr. tau??????
Madaluta - mult succes pentru miine! Si eu zic sa nu-ti faci griji - eu l-am nascut pe Stefan la 37 saptamini (cezariana la rece) si a avut 3320 g... acum nu stiu la ce fel de ecograf ai fost tu, poate nu e prea performant - asa la prima vedere si mie mi se pare bebelina ta mica la 38 de sapt. 2800g, dar banuiesc ca aparatul avea eroare mare!
Am uitat sa scot pentru DanaM si Lilirusu - nicio veste de la ele???? M-am uitat in lista si am vazut ca Lilirusu avea dpn pe 20.05 - cred ca am scapat postarea ei - au luat-o contractiile?
Gabriela 37+ cu AMR 14 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
andreap spune:
salutare
Cleo..tot pe aici?nu bei uleiul ala?
MsBB..e bine ca te poti abtine..eu de felul meu sunt mai nebuna,imediat ma iau la cearta..cred ca o injuram serios...al meu sot mereu spune ca voi gasi un nebun intr-o zi sa-mi dea una peste gura.
Eu am fugit de la munca ptr.o scurta sedinta de shopping,in Unirea.vazusem niste pantofi la Tina R si cum pe 18 luam motzul finului cel mititel....nu m-am abtinut si am luat si niste balerini ptr.Mariuca."Norocul" sotului ca la leonardo nu functiona POS-ul..ca altfel...si ca sunt BBlena si nu au astia marimi cu multi de X
La 14.30 fug la croitoreasa,mi-am luat material ieri.sa vedtei cat material....
Pupici
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
inais spune:
Madalutza tinem pumnii pentru maine!
Stai linistita cu greutatea, cum a zis si Cleo! Sunt niste estimari!
Mai bine concentrati-va pe nume pentru fetitza!
Va asteptam cu poze si vesti bune, bune!
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati
cleo78 spune:
cu indusul nasterii, a ramas pe sapt aviatoare. Daca nu se intampla nik pana atunci... iar despre ulei... daca beau acu, cat nu e tati acasa sa se supere pe mine , cand isi face efectul? deseara? pe de alta parte...daca nu cere ea afara...asha cu fortsa oare e bine?
40sapt+5 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
mihbut spune:
Buna ziua mamici si bebici!
Noi suntem Cristian Andrei si Sara Elena si ne-am nascut pe 18 Aprilie la 16:05 respectiv 16:07 prin operatie cezariana de urgenta. La nastere am avut 2390g si 45.5 cm, respectiv 2765g si 44.5 cm. Ne-am nascut la 36 saptamani + 4 zile si cu o greutate peste 2300g, asa ca nu am fost considerati prematuri si am stat tot timpul cu parintii nostri. Papam numai tzitzi si daca s-ar putea am sta non-stop atarnati de ele. Si mai suferim si de colici .... Astazi vine moasa la noi sa ne mai verifice si sa ne cantareasca, iar maine ne duce mama la prima vizita la pediatru.
Avem si noi ceva pozici dar mami nu stie pe ce site le-a pus tata, asa ca o sa revina cu link-ul.
Bun venit pe lume bebicilor si refacere usoara mamicilor, iar pentru cele ce asteapta marea intalnire o duzina de !
Mihaela, de &