Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)
Raspunsuri - Pagina 3
iulia83 spune:
fetele, am o veste buna!! si-a intins maica-mea antenele si a reusit sa imi faca diseara programare la o dr. buna care cica e experta in cezariene pe aici. sper sa ma si primeasca sa nu ma lase balta. ma duc diseara la 5.30. tineti-mi pumnii sa ma ia si pe mine sa scap de stres.
ma duc la mec sa pap ca ma apuca o pofta de cheez cu cartofi si inghetata..yam yam.pup pe toate
Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Praise God!!!
iulia83 spune:
MissP tare poezia... cum facem s-o citeasca si barza????
Praise God!!!
chinabulina spune:
MissP, esti fenomenala!!! jos palaria! pai daca nici dupa poezia asta nu apare barza urgent la cleo, inseamna ca-i de-a dreptul nesimtita
laura, si ea a zis despre tine ca esti prietena ei cea mai buna, ca-i esti tare tare draga ... dar era tare pe fuga atunci cand a venit la mine si n-am apucat sa o intreb mai multe, de unde va stiti, etc.
mi-am amintit ce vroiam sa mai scriu mai devreme: bun venit pe lume, Andrei, bebe de Taty
si multa bafta urmatoarelor pe lista
azi e frumos afara si cred ca am sa trag o fuga sa ma tund. si in rest, program administrativ: manichiura, pedichiura, epilat, etc... ca aseara ma apucasera niste contractii, numai gandul ca arat ca ultima tzatza cred ca le-a oprit
georgiana, 38+, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Alysh spune:
"neata fetelor,
Multumesc din suflet de uarari si noi suntem asa de mandri de baietelul nostru.....il adoram pur si simplu, ii analizam fiecare miscare, fiecare gest, fiecare grumasa, fiecare zambet....face deja tot felul de fetze, cred ca-o sa fie un smecher de zile mari.
Simona, ca supliment ii dau seara si uneori si in timpul zilei lapte Nan la biberon. Acum vad ca a inceput sa suga bine de tot si in plus azi noapte eu m-am umplut pe tricou de lapte, deci zic eu ca vine si mai mult laptic si tare mult as vrea sa scapam de tot de suplimentul asta.
Nu stiu cine m-a intrebat: pozele sunt pe link-ul nostru comun de pe picassa, la "hainutze bebe Vlad de Alysh"...nu am apucat sa-i schimb denumirea.
In rest ce sa va mai zic: sper sa nu apara colicii. Perioada grea a trecut in sesnsul de dureri de cezariana, m-am refacut acum, dar mie cel puti9n mi s-au parut graoznice, mai ales in rpima zi dupa ce m-am ridicat din pat si m-au oblugat asisetntele sa fac cativa pasi mi s-a facut si rau, m-am albit la fatza, am transpirat, imi tiuiau urechile....in fine
Noroc cu sotul meu, m-a ingrijit si s-a implicat 100% in absolut tot.
Apoi furia asta a laptelui iar cu dureri si cu mulgeri la greu ca aveam sanii tari ca piatra si dureri de ma urcam pe poereti. A trecut si asta.
Oricum acum nu mai conteaza........TOTUL E ATAT DE FRUMOS CU UN BEBE IN CASA!!!!
Alina cu Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
iulia83 spune:
chinabulina ai grija ca am citit ca durerea pe care o provoaca epilatul poate duce la contractii...
Praise God!!!
MsBB spune:
ahahah MISS cu asa incantatie nu mai scapa Cleo fara vizita , presimt ca deja ii da tarcoale barza
Chinabulina - e mai frumos afara privit din casa , bate un vant dom'le , am mancat vreo 15 kile de praf . Rasfat placut azi : tuns, manechure, pedi si alte activitati artistice .
Sunt curioasa, doctorita ta te-a chemat pana acum la spital? Eu deja consider ca am petrecut prea mult timp pe acolo si ash mai trage chiulul
Iulia - bravo, ma bucur ca ai gasit deja o solutie.
Adriana 38+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Neata, fetele harnicutele!
Pe mine m-au luat de dimineata durerile de spate, exact deasupra fundului, cred ca bebicul meu apasa pe nervul sciatic (moasa ne spunea ca la sarcini cu baietei durerile de spate sunt mai frecvente). Acu' imi cam tarasc un picior dupa mine, asa ca nu mai pot sa fac plimbari prin casa...
Peste 1 ora vine moasa la mine. Sa vedem ce mai vorbesc cu ea...
ancaurn, bine ai mai revenit si tu Bine ca ai depasit faza hormonala... Eu inca nu am intrat in ea, sunt calma-calma... Bebe Dragos pare intr-adevar maricel bine, dar nu uita marja de greseala a acestor masuratori, s-au mai vazut cazuri cand medicii s-au inselat cu vreo 800g la diversi bebici! Asa ca stai cuminte, vei vedea la fata locului ce si cum.
fecian, ce mai aventura ai avut si tu! Dar tot raul spre bine, mai sanatos sa te intepe mai mult si sa se asigure ca e totul ok, decat sa te trimita acasa cu indiferenta si sa apara apoi probleme. Asta sa fie baiul, ca ai stat o zi in spital!! Hai, ca-ti tinem pumnii sa fie totul bine, sa nasti cand e bebe pregatit si cand o fi mai bine pentru voi amandoi! Mama natura stie ea ce face!
Doloress, astea da vesti bune! Tineti-o tot asa, bebe Patrick sa creasca si sa ia in greutate la fel de bine si cat de curand sa-ti iei comoara acasa! Taurasul de el, lupta din rasputeri, bravo lui!! Am citit Povestea Nasterii si m-ai impresionat din nou .
DanaM si lilirusu, Jackie:
Si acum, special pentru cleo, o strigare:
Barza, barza, pasare rara,
Ti-ai pierdut vreo aripioara?
Nu mai fii asa inceata,
Ca te-asteapta-aici o fata,
Vin la Cleo cu curaj,
Ca face kilometraj
Si nu mai are rabdare,
Ii trebuie alinare...
Vino repede, grabita,
Ca se simte parasita,
De te cheama si in soapta,
Ea pe MARA o asteapta,
N-o mai lasa singurica,
Doar nu esti vreo turturica,
Haide si fa-ti datoria
Si da-i fetii euforia!Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
missParker, sarutmana mult pt ca te gandesti la mine..atat de poetic , poate o citeshte si barza, dar cred ca e cam analfabeta!
Pe mine m-ai emotionat in asha hal...
Poate bb nu vrea sa iasa decat cu o inducere, ceva. Si cred ca e mai bine - e dr sigur acolo, e si anestezist si neonato si tot!!! Si va fi si bb mai mare, e bine sa aiba alt start, nu?
Alysh, mai vb cu o prietena care a nascut de f. curand, si ea patea la fel:noaptea tricoul ud de lapte. DIn analiza ei si a dr-ului, lactatia e conditionata si de alimentatie + lichide, dar e clar: cel mai important lucru e odihna. Si tu esti inca o dovada, de aia ai tricoul ud peste noapte- ca laptiku se genereaza bine bine!! Sper ca reusesti si peste zi sa mai prinzi o tura de odihna.. tot pt laptik.
40sapt+5 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
chinabulina spune:
quote:
Originally posted by iulia83
chinabulina ai grija ca am citit ca durerea pe care o provoaca epilatul poate duce la contractii...
Praise God!!!
pai atunci sa las epilatul la sfarsit, cand sunt aproape gata, mumoasa ... ca oricum bebe e la termen
georgiana, 38+, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
MsBB spune:
quote:
Originally posted by Alysh
"neata fetelor,
Multumesc din suflet de uarari si noi suntem asa de mandri de baietelul nostru.....il adoram pur si simplu, ii analizam fiecare miscare, fiecare gest, fiecare grumasa, fiecare zambet....face deja tot felul de fetze, cred ca-o sa fie un smecher de zile mari.
Ce frumos povestesti , imi faci asa pofta , mai mai si uit de frica .
mama cu recuperare super-sonica si tati grijuliu.
Adriana 38+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
mi_bebelina spune:
Laura, ce complicata problema......Si eu sunt sigura de dr-ul meu ca nu ma va lasa balta, insa tot el mi-a zis ca luni a avut o nastere naturala foarte grea ca a fost copilul foarte mare. Mi-a mai zis si ca durerea cea mai mare este cand coase epiziotomia, ca nu simti cand intra acul, dar simti cand trage ata......in fine. Dar cand i-am zis ca mi-e frica de cezariana.......m-a incurajat pt nasterea naturala. Offff....gata nu mai vreau sa ma gandesc. Eu oricum am inceput sa beau ceai de frunze de zmeur.....pentru orice eventualitate.
Eu stau in Rahova. Cine stie......poate ne intalnim la spital. Ai vazut ce mica-i lumea de s-au intalnit Adidana si sis