Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by elenuca

sa nu uitam de Cleo , da? hai lasa vrajeala si deshide dulapul si sari pe uleiul ala pacatos, las-o incolo de inductie ca nu merge asa, nu vezi?

Elenuca 35 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!

Haioasa fata noastra!

Si eu am calcat, am bagat inca o tura pentru bb la spalat - ce am cumparat ieri, paturica de vara, inca un prosop, cateva body..
acum o sa fac macaroane cu branza. Altceva nu ma inspira. Friptura cu piure si salata de varza cu marar. HM...

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetele!

Elenuca...inca nu am fost la dr....am sunat si e full dar mi-a promis asistenta ca ma baga si pe mine pe la 11.45 asa ca...pe la 11.00 decolez sa fiu acolo.

Azi noapte s-a trezit puiul la 4.00 ... dupa 5 ore de somnic...si apoi la 8.30 deci...e superbaiat.

Am si eu niste intrebari...la care daca puteti sa imi dati sugestii/raspunsuru v-as fi recunoscatoare:
1. bbmic a facut pe fata o iritatie ca niste cosulete mici. La fel a avut si Stefan cand a fost mic...sil-am rezolvat cu Neopreol. Acuma i-am dat....a mai disparut dar nu de tot. Oare cu ce pot sa ii mai dau???
2. Tot lui bbmic...intre picioare...la cuta dintre picior si corp in lateralul co....tzelor are o zona unde pielea se exfoliaza ca si cand ar fi bronzat...dar nu e oparit sau altceva. Problema e ca nu se reface cu nik. Am dat cu ulei fiert+vit A, cu baneocin unguent, cu pudra...si nik. Cu ce mai pot da?

pt fetele ce vor naste azi!!!

Va poop si revin cand am noutati de la dr.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

TatyFELICITARI pt bebe Andrei!! Sa va aduca multe multe bucurii!!!

Laura Si eu am fost harnicuta. Am facut ciorbita de vacuta, rasol cu legume la gratar si briose cu fructe. Nu stiu de unde am avut asa spor...
Acum merg sa ma pregatesc sa plec la coafor. Am programare la 11. Abia astept sa ma rasfat.

Incep sa am emotii.... Peste 2 zile o sa-mi tin fetita in brate!!!!!

Va pup pe toate

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 2 zile!!

Alina 38+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

laura, pe vara-mea o cheama maria si de cativa ani sta in londra. acum tocmai a fost acasa, la bacau si alaltaieri a reusit sa treaca si pe la mine. si-mi povestea ca are o multime de gravide in jur. si a zis si de tine si sis, cum tu iti faci probleme ca trebuie sa nasesti, cum ai auzit-o pe simona cand a nascut si te-ai cam speriat, etc, la care eu am facut ochii cat cepele . nu ne-a venit sa credem cat de mica e lumea

MsBB, daca ne intalnim in sala de travaliu tragem o betie, sa ne tina alea minte ... daca la noi nu se face epidurala, lasa ca ne anesteziem noi cum stim ...

Alysh, ai un bebe de milioane, frumos foc!!!

doloress, esti o mamica tare curajoasa. ma bucur ca nu mai e mult si-l vei lua pe Patrick acasa. ne pentru voi. si pentru simonix si Robertel...

si, ca de obicei, mai vroiam sa scriu ceva, dar am uitat. ma duc sa bag un dus si ma intorc (daca nu pica iar netu' )

georgiana, 38+, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Mmmmm, Alina_anto, dar ce bunatati ai facut tu acolo! Briose cu fructe...nici nu stiu ce e aia!!!
Rasfata-te la coafor, draguta, si nu te tunde f scurt!! Mie imi place parul luuung si tu ai un par tare frumos si des.
Da, mai, ce ciudat totusi sa stii sigur ca peste 2 zile esti cu fata in brate!!
Doamne ajuta!

Bag si eu majorete pentru fetele noastre care sunt programate la ceza azi:
DanaM si Lilirusu
Fetele mele, curaj! si refacere rapida. Bbei sanatosi!!!

Chinabulina pai Mariuca mea e prietena mea foooooarte buna.
Am facut facultatea cu ea si am ramas un grup de 3 prietene bune- bune.
Am fost la ea la Londra anul trecut.
Ne iubim muuuuult. si pe tine foarte tare! pai e mica lumea de nu se poate!!Ah, pai pastram legatura atunci!!! :)

Laurita 38, , Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata, fetele harnicutele!

Pe mine m-au luat de dimineata durerile de spate, exact deasupra fundului, cred ca bebicul meu apasa pe nervul sciatic (moasa ne spunea ca la sarcini cu baietei durerile de spate sunt mai frecvente). Acu' imi cam tarasc un picior dupa mine, asa ca nu mai pot sa fac plimbari prin casa...

Peste 1 ora vine moasa la mine. Sa vedem ce mai vorbesc cu ea...

ancaurn, bine ai mai revenit si tu Bine ca ai depasit faza hormonala... Eu inca nu am intrat in ea, sunt calma-calma... Bebe Dragos pare intr-adevar maricel bine, dar nu uita marja de greseala a acestor masuratori, s-au mai vazut cazuri cand medicii s-au inselat cu vreo 800g la diversi bebici! Asa ca stai cuminte, vei vedea la fata locului ce si cum.

fecian, ce mai aventura ai avut si tu! Dar tot raul spre bine, mai sanatos sa te intepe mai mult si sa se asigure ca e totul ok, decat sa te trimita acasa cu indiferenta si sa apara apoi probleme. Asta sa fie baiul, ca ai stat o zi in spital!! Hai, ca-ti tinem pumnii sa fie totul bine, sa nasti cand e bebe pregatit si cand o fi mai bine pentru voi amandoi! Mama natura stie ea ce face!

Doloress, astea da vesti bune! Tineti-o tot asa, bebe Patrick sa creasca si sa ia in greutate la fel de bine si cat de curand sa-ti iei comoara acasa! Taurasul de el, lupta din rasputeri, bravo lui!! Am citit Povestea Nasterii si m-ai impresionat din nou .

DanaM si lilirusu, Jackie:

Si acum, special pentru cleo, o strigare:

Barza, barza, pasare rara,
Ti-ai pierdut vreo aripioara?
Nu mai fii asa inceata,
Ca te-asteapta-aici o fata,
Vin’ la Cleo cu curaj,
Ca face kilometraj
Si nu mai are rabdare,
Ii trebuie alinare...
Vino repede, grabita,
Ca se simte parasita,
De te cheama si in soapta,
Ea pe MARA o asteapta,
N-o mai lasa singurica,
Doar nu esti vreo turturica,
Haide si fa-ti datoria
Si da-i fetii euforia!

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce meserie de poezie, Mis

Cleo, ia baga si recita in gura mare, cu intonatie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Da' Cleo pe unde e????Ma gandeam ca poezia ta MissParker a avut succes

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MissParker

Neata, fetele harnicutele!

Si acum, special pentru cleo, o strigare:

Barza, barza, pasare rara,
Ti-ai pierdut vreo aripioara?
Nu mai fii asa inceata,
Ca te-asteapta-aici o fata,
Vin’ la Cleo cu curaj,
Ca face kilometraj
Si nu mai are rabdare,
Ii trebuie alinare...
Vino repede, grabita,
Ca se simte parasita,
De te cheama si in soapta,
Ea pe MARA o asteapta,
N-o mai lasa singurica,
Doar nu esti vreo turturica,
Haide si fa-ti datoria
Si da-i fetii euforia!

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

WOW, Miss, esti nemaipomenita, nu te dezminti!!!

Sa-mi spui si mie ce mai zice moasa de sciatica, am aceeasi problema, imi paralizeaza picioarele efectiv si mi-e teama ca nu e nimic de facut in afara de nastere...
dar oricum, tu aduci mereu info noi.

Laurita 38, , Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

gabitzam, ti-am trimis PM. Stiu ca tu ai facut amnio in urma unui rezultat prost la DT sau TT. Te rog sa-mi raspunzi la mesajul de pe PM cat poti de repede ca sunt terminata. Mi-a iesit la bitest risc de SD 1/167 la 29 de ani...cu pliu nucal si masuratori in regula....DT facut la medlife....

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput