Fetele din America (108)
Raspunsuri - Pagina 20
philip spune:
eu numai ouale le iau organice pt ca-i unul din alimentele preferate ale lui philip. dar si aici sunt cam cum zice lia, eu pe cele organice dau in jur de $2 iar cele neorganice (hehehe) sunt cam 1 dolar. stiu ca utah e mai ieftin dar si salariile's tare mici asa ca inca mai putem manca:) oua. benzina e 3 juma, eu am masina miiiica si tot ma costa 30 dolari plinul de la 14 cat ma costa inainte.
philip&andreea
miau-miau spune:
problema mea cu mincarea e asta: cum pot sa vin azi de la alimentara la prinz, mai usoara cu 200 de lei si seara sa ajung la concluzia ca nu avem ce minca si sa order pizza? si singurul fruct pe care l-am minca dupa piza, exact pe ala nu l-am luat. sau iau tot in afara de citeva chestii capitale si de neinlocuit: piine, lapte, detergent sau si mai ingrozitor, mincare de pisici.
pe benzina dau 95. trebuie sa scapam de masina asta, dupa ce terminan de platit la ea. are cineva hybrid? masinile astea organice de la bagi in priza su nu folosesc benzina, exista si modele mai mari, sau numai sedanuri?
Ramona J spune:
Mai... noi platim dublu! Benzina a fost $3.58 cind am facut plinul. Eu nu consum foarte mult, nici nu stiu daca pun benzina de doua ori pe luna. Dar pragul meu psihologic a fost la $50 plinul. E vremea sa-l schimb, ca zic unii ca pina la sfirsitul verii se face $5-6 galonul! Merg cu bicicleta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
problema mea cu mincarea e asta: cum pot sa vin azi de la alimentara la prinz, mai usoara cu 200 de lei si seara sa ajung la concluzia ca nu avem ce minca si sa order pizza? si singurul fruct pe care l-am minca dupa piza, exact pe ala nu l-am luat. sau iau tot in afara de citeva chestii capitale si de neinlocuit: piine, lapte, detergent sau si mai ingrozitor, mincare de pisici.
pe benzina dau 95. trebuie sa scapam de masina asta, dupa ce terminan de platit la ea. are cineva hybrid? masinile astea organice de la bagi in priza su nu folosesc benzina, exista si modele mai mari, sau numai sedanuri?
Credeam ca numai mie mi se intimpla! Sau merg dupa piine si las $50 pe nu stiu ce nimicuri.
Ce masina ai mai, Hummer?!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Io cheltui cam 100$/saptamana la grocery store, inainte cheltuiam 75$. Dar mancam mult "out", adicatelea pranzu' si uneori il mai duc pe fi-miu la dinner (vinerea intre pian si inot si cand ni se mai pune pe chelie in rest).
Benzina nu ma afecteaza, bag de 2 ori pe luna doar si ma costa 35-40$. Tin minte cand ma costa 20$, da' deh. Nu e cine stie ce gaura in bugetul personal faptul ca dau 40$/luna in plus pe benzina.
De intrat dupa 1 lucru si cumparat 10 prostii stiu si eu. De aia incerc sa cumpar doar o singura data pe saptamana, desi nu imi reuseste mereu. Noroc cu lipsa timpului si faptul ca urasc sa fac cumparaturi.
josefine spune:
Hibridurile alea cica merg la inceput pe baterie- cand consuma masina mai mult- si dupa o anumita viteza o ia pe benzina, timp in care se incarca si bateria. Oricum, cica trebuie schimbata la 100k mile. Mai iei si ceva bani inapoi de la guvern. Exista si SUV-uri, fac astia reclama.
Noi cu mancarea nu prea suntem asa afectati. Adica, la 2 persoane, mergem la trader joe's si lasam vreo 50$ saptamanal. Inainte lasam vreo $40. Durerea e la Costco, facem ce facem si lasam cate $150 cam la 3 sapt.
Pe aici benzina e 3.61 si e ieftin - am vazut si cu 3.78.
ocebine spune:
Noi sintem 6 insi in casa...(4 adulti si 2 copii). Lasam saptaminal la Trader Joe's cam $120, plus vreo $50-60 la piata (lapte, mere, etc).
La restaurant nu prea iesim (doar la ocazii)...sa zicem in medie o data pe luna (cu indulgenta)...piza super rar, chinese si mai rar.
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
pumba spune:
la noi sunt 1.99 una dozen oua.mancarea s-a scumpit, dar si copii au crescut si manca non stop.daca ar fi dupa mine, as manca salate si cereale toata ziua.eu la organice nu ma bag,incerc sa cumpar fructele de sezon,carnea de pui,legume .chiar vorbeam cu sotul ,am observat ca lumea cumpara strictul necesar ,nu mai vad cosurile pline ,care dadeau peste.
ciuf spune:
Miau-Miau, chiar ieri admiram pe strada un SUV, Toyota Higlander Hybrid. Si ma intrebam de ce lumea care vrea SUV-uri nu opteaza pentru varianta hybrid.
Eu cumpar benzina numai de la Shell si ma costa 3.69/galon. Plinul ma ajunge la vreo $45.
In spatele casei noastre este o biserica si duminica dimineata se umple parcarea de SUV-uri si pick-up truck-uri. Vine masina cu persoana. Rar imi este sa vad intr-o masina o familie. Si iar ma intreb? Se plange lumea ca a crescut pretul la benzina si ca nu mai fac fata, pai de ce nu isi cumpara masini mai mici sa nu mai bage atata combustibil in haragaiele alea? Inteleg, iti trebuie masina mare sa cari materiale si alte alea, dar la ce ii trebuie unei femei singure un ditamai Dodge pick-up truck? Numarul la sedanuri nu a crescut sau la SUV-uri/pick-up truck-uri sa creasca.
Despre mancare, eu nu stiu cum voi va descurcati cu $100 pe saptamana, ca la noi e cam dublu. Si nu ne dam in barci.
Fug la scoala, mai am o saptamana si is gata de mers la plaja, baut martini pe terasa sub umbreluta, alergat dupa puii mei prin parcuri.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Gabbriela spune:
Buna,
Daca tot ma mai invart pe aici... ma gandeam sa dau o mana de ajutor lui Oana_B...
Poftiti la povesti la capitol nou 109
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato