Fetele din America (108)
Raspunsuri - Pagina 19
Hilde spune:
Honey, nu mai spune ca ma apuca si pe mine suspinul. Eu i-am vazut pe ai mei din toamna trecuta dar imi e tare dor de ei, degeaba vorbesc cu ei aproape zilnic.
Multumesc Elena de incurajari. Asa se zice, ca totul e ok odata ce ai receipt number dar tot mai e un "daca" acolo. Bine ca ai scapat. :)
Ramona J spune:
Happy Mother's Day, ca mai un pic si-i gata!
Honey, ce dragut! Imi amintesc si eu ce emotii am avut in primul an.
Noi am avut vreme superba, am fost pe afara aproape toata ziua. Dimineata am jucat soccer in familie si dupa-masa am iesit la o plimbare, am mincat prajiturele la o terasa, a fost dragut.
Sint bucuroasa ca am in gradina primele teci cu mazare, copiii o maninca asa cruda si tot zic ca-i "delicious"!
Am vrut sa ma vait de scumpetea de la alimentara. Acum vreo luna-doua a venit sotul cu oua Horizon pe care a dat $4.39 sau $4.59 - mi s-a parut tare mult, oricum. Azi erau $5.19, reduse de la $5.49. Imi cumpar gaini!
Zilele astea am facut plinul la masina - $55. Nu-i asa mult timp de cind plinul era sub $20. Oare ce ne mai asteapta?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
alintaroma spune:
Da, Ramona am observat si eu ca ne costa mai mult benzina si chiar grocery ...
Mie imi ajunge un rezervor mai bine de o saptamina dar husbandu cu naveta lui face plinul tot la 3-4 zile cred.
Eu mai nou iau oua de la Costco ... (chiar ieri am luat) sunt organice, sunt 18 pcs si costa $3.99, si le am o bucata buna.
Si am inceput sa vinez oferte poate, poate asa mai fac ceva saving dar nu prea sunt cuminte ca mai tot timpul imi trebuie ce nu-i la oferta
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
Si la Kroger gasesc mai ieftine, dar ma socheaza faptul ca unele produse s-au tot scumpit recent.
Biscuitii de la Newman's Own (cei gen Oreo, astia chiar ca-i folosim) erau $3.29 si saptamina trecuta i-am vazut cu $4.39!
Am trimis e-mail sa ma interesez de gradi pentru Anuta. Of! Am tot zis ca n-o dau ca-i mica. Acu' sincer, cred ca mi-e greu sa "let go". Ea e pregatita sa mearga in lume (doar ca nu-i potty trained - dar as fi si eu mai motivata sa rezolv pina la toamna), stie litere, numara de mult timp. Am mai scris undeva ca acum vreun an m-am gindit eu s-o invat sa numere pina la 5, in engleza. Cind am ajuns eu la 5, ea a continuat singura pina la 10. Am ris singura!
Au aici un program foarte interesant, la licee. E pentru elevii care vor sa ajunga teachers. Liceul are gradinita si elevii care iau cursul pentru viitori teachers, fac practica. Vine un teacher la trei copii si am auzit numai lucruri fantastice. Sint mamici care vin zeci de mile sa-si aduca odraslele. Pentru mine e la doi pasi. E si ieftin.
Am trimis e-mail sa ma interesez si tare am emotii. Programul e de la 8:30 la 11 dimineata si copilul poate sa mearga de 2,3 sau 5 ori pe saptamina. Nu stiu ce sa aleg, eu ma gindeam la cel de doua ori pe saptamina. Mai are cineva copilul la program din asta? Cum o fi mai bine?
Anuta s-a indragostit de inot. De azi dimineata ma tot intreaba cind mergem.
ruxij spune:
Ce oua sunt alea, de aur? :)) Io luai si cu 99c, dar in general costa 1.99. Da' nu sunt organice. S-au cam scumpit groceries intr-adevar.
alintaroma spune:
Ramona noi nu avem Kroger aici la tara dar acu m-am obisnuit.
Nu poti sa o inscrii pe Anuta la programul de 2 zile si apoi daca ii place sa o muti la cel de 3 sau 5? vezi si tu cum se va simti fata desi sunt doar 2 ore jumatate mai mami, mai
Desi la cit de independenta zici tu ca e Anuta sunt convinsa ii va placea.
Ruxi eu recunosc ca nu iau totul organic ci doar asa selectiv dar ouale, carnea si laptele e pe lista de must (be organic) asa imi spun piticii mei de pe creieras ce sa fac?
Apropo de preturi iaca ce vor sa faca cei din MI, sa vedem daca se si duce la bun sfirsit...
http://www.wzzm13.com/news/news_article.aspx?storyid=92050
In alta ordine de idei trebuie sa imi schimb pasaportul meu si al fetei ca ne expira in curind. Apelez la bunavointa si informatiile voastre si va intreb de unde sa apuc taurul ? ca nu's sigura unde si ce trebuie facut. Thanks!
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Andrada spune:
Ruxi, dar tu de unde cumperi mei?. Io n-am mai luat oua cu 1.99 de cind am venit in US, era benzina .87
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Ruxij, numai pretul e de ouale alea. Tot nu se compara cu alea de la tara.
Nici eu n-am mai vazut oua cu $.99. Cele mai ieftine sint pe la $2, putin sub...
Nu mai stiu cit era benzina cind am venit eu, ieftina in orice caz. Pe vremea aia preturile erau stabile cu anii, acum parca e putin mai scump de cite ori intru in magazin. Pe mine "trend-ul" asta ma nelinisteste.
Cu gradinita... cred ca asta e. Nu sint eu pregatita sa-i dau drumul. Si eu cred ca i-ar placea. Inca nu m-a sunat nimeni, sa vedem daca mai gasim locuri ca inscrierile au inceput demult dar eu am tot zis ca n-o duc. Acum ma gindesc ca in egoismul meu tin fata pe loc.
Ramona J spune:
Mi-am amintit ca plateam chirie $170 pentru un apartament cu doua dormitoare. Acum mi s-a intimplat sa las peste $200 la alimentara.
ruxij spune:
Bai sa mor, atat sunt la noi oole, 1.99 si cand mai au cate o promotie bagara si 99c. Mai au si cu 2$ si un pic cateodata.99c nu prea des, dar folosesc asta cu oole ca sa te faca sa intri sa cumperi alte chestii.:)) Ia ca poate mint, sa ma duc azi la Kroger sa vad cat sunt ouale si va mai zic odata.
Eu nu iau organic decat cateodata, vegetale sau fructe, ca au gust mai bun. Acu' io-s mai simpla asa, zic ca cc cand o muri lumea aialalta, om muri si noi :))