Fetele din America (108)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramona J spune:
Si eu tocmai am pus-o pe Anuta in pat. Baietii au plecat la bowling, asa ca pot sa ma rasfat. Nici nu stiu de unde sa incep!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
alintaroma spune:
Ramona go girl, go girl!!!!
Io bintui netul ... fii'mea cinta in dus a' meu a plecat sa ia o pompa ca mi s-a infundat chiveta la bucatarie ... si e simbata seara
Iaca ma apuca si pe mine nostalgiile de ce faceam simbata seara acu vreo 13-14 ani
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
Alintaroma, facem ce putem. Daca m-am vazut singura mi-am facut niste potstickers (de la congelator ) si mi-am pus un pahar cu vin.
Le-am savurat in fata computerului, acu' merg sa vad daca prind un film bun.
Eu ca Ruxij, gasesc fericirea in fiece moment din asta de nimic.
Merg sa caut un film, ceva. Poate-mi face somn. Ieri am vazut "No Country For Old Men". Mi-a placut, dar cred ca m-am asteptat la ceva si mai si. Asa mi se intimpla cind vad filme despre care am tot auzit ca sint minunate.
Am mai vazut unul care mi-a placut, "Stranger Than Fiction". Interesant, dar cu final pur... american. Mi-e dor sa mai vad un film strain, ceva deosebit.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
alintaroma spune:
Merg si eu la culcare ... am desfundat chiuveta, am spalat vasele , fata e in pat ma retrag si io.
Eu am vazut "PS I love you" zilele trecute dar e cam sad.
Iar "No country for old men" mi s-a parut destul de violent.
Azi a meu ma trimitea singura la cinema la "made of onor" cadou de mother's day da am refuzat ... am preferat sa stam impreuna.
Failures keeps You
Humble,
blackpanterro spune:
Happy Mother's Day!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
elena2001 spune:
Hilde, eu chiar inainte de Paste am primit viza de lucru...dar eu am aplicat Premium Processing ...
Eu cred ca ce a fost greu a trecut si la tine...important e ca ai fost selectata si ca ai primit "receipt number"....anul acesta au fost 163,000 aplicatii si sunt doar 65,000 de vize...in nici un an nu a fost asa de rau...
Bafta si sa auzim de bine!
Irina
pumba spune:
happy mother's day!
mama ,cat ati mai scris!
noi mergem azi la cautat agate ,sa vedem ce gasim.
am primit cecul mult asteptat cu bani de la Bush,dar speram la mai multi.
o zi buna ,cu flori multe si ciocolata.
alintaroma spune:
Happy mother's day!
Sa va zic ce a scris fiica'mea in cardul facut la scoala de mother's day ... ca imi multumeste ca am grija de ea etc, etc apoi printre multe altele ca sunt "the greatest chef" ca si Ratatoiulle
Nu stiu ce o fi crezut teachera cind le-a transcris pe pc.
Failures keeps You
Humble,
CRISMIR spune:
HAPPY MOTHER'S DAY !..si de la noi,cu tot ce va doriti,flori si o zi minunata!
ALINTAROMA,asa mi s-a parut si mie filmul"No country for old men",dur si violent...lui barbate'miu i-a placut
Va pe toate si va doresc o duminica placuta in continuare!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
honey79 spune:
Vin si eu la spartul targului ...
Si va urez Happy Mother's Day, dragele mele.
Am fost azi la Biserica, sa-l bage parintele-n Altar pe AJ si sa-l "imbisericeasca".I-a sfintit si cruciulita de aur si l-a impartasit din nou.
Ii place bebelui meu vinul,n-am ce spune. I-a dat preotul impartasania si se tot lingea pe buzite...cand n-a mai fost, a inceput sa planga. Asa ca preotul i-a mai dat o lingurita. Bine ca nu mi l-a imbatat.
In alta ordine de idei, de dimineata m-astepta un buchet frumos de trandafiri (de toate culorile), si o "keepsake book" cu poza puiului meu inauntru.De la AJ spune-se.Si ca bonus, o felicitare de la tati...catre a sa wife, adica moi.... he he.
Dadui apa la soricei. Prima mea Mother's Day. Fuextraordinar de emotionant.
La Biserica la fel. A fost Duminica Mironositelor astazi si preotul a facut o slujba frumoasa, apoi a intrat un pic si-n Ziua Mamei sarbatorita azi si.... au cam inceput sa planga pe-acolo, de se uita al meu sot ca la ozn-uri....caci nu-ntelegea ce se intampla si de ce toti, impreuna cu parintele plang cu suspine.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali