Fetele din America (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sint putine state care le accepta aici. Mi se pare ca pot fi folosite in FL si in OH, nu sint sigura daca si in alte parti. In TX n-am vazut.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Am vorbit prea repede. Cred ca in sud se folosesc mai mult, uite aici wwww.rolltexshutters.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Yoohoo, alea sunt! Multam mult!
Sunt foarte bune sa le ai la casa, vara tin racoare in casa daca sunt trase partial(sa nu stai in intuneric) si iarna salveaza o gramada de bani ca tin caldura in interior.Ca sa nu mai spun ca ai intuneric bezna in camera noaptea, fara de care eu nu pot dormi.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Honey ok...il prind de maneca de domnul sot...

Ca v-am zis ca ma culturalizai va fac rezumatul...
...am rezistat numa un act din doua. Prea moderna varianta. Zau asa se termina primul act cu "Il faut partir" si plecate am fost.
Mie mi-a placut nu doar Florez... pentru el m-am dus s-am dat de Natalie Dessay in rolul lui Marie. As putea lua si lectii de calcat de la fata asta cu atata patima o facea. Vaudeville pur. Vocea e placuta, este o veritabila actrita nu doar cantareata... ceea ce-mi pare dificil. Se potrivea cu rolul micuta, energica... si putin patetica in rochita ei alba....mai ales in Il faut partir. Ma-ntreb daca-i rezista la fel vocea toata seara... cand vorbea parea putin nazalizat... sau o facea special.

Am avut parte si de "Ah, mes amis, quel jour de fête!" pentru care venisem. Frumos o "gaghilat urechile".... au unii oameni talent asa revarsat peste ei. Si trupa de ostasi pierduta intre munti de harti.. miscarea absolut cinematografica... fug de el la inceput, ii intorc spatele, revin isi misca toti capetele asa precum padurea...

Distribtia frumoasa pana-n detaliu Felicity Palmer in postura marchizei Berkenfield sau Corbelli ca Sulpice.

Dar... toata partea moderna a deturnat fatuca de la cantat. Simbolistica i-a scapat, comicariile au amuzat-o partial pentru ca apropos-urile ii scapau... s-ar fi bucurat sigur de varianta clasica cu o Marie serafica...dar asta e era ziua mea nu a ei :))

Ah si e si frumusel Florez aista... si fiica-mea o fost de acord. I-am spus ca mai mergem la opera in parcul Brooklyn's Prospect pe 20 iunie cu Roberto Alagna si Angela Gheorghiu si m-a intrebat daca vine si Florez

Puteti asculta live Luni 12 mai http://www.metoperafamily.org/metopera/broadcast/on_air.aspx
eu mi-am propus sa recuperez si actul doi

Mergi la inceput

Eu intrebasem. Multumesc!
Vara e si Theater in the Park (Central), dar e cam greu cu biletele.

Mergi la inceput

Nu te supari ca m-incontrai cu Simina la generale si-mi ramase in cap :)... si tu suspinai asa un pic intre amintirile din .ro si cele new-yorkeze. Scuze...

Mergi la inceput

Nu-s suparacioasa mai! Bine c-ai povestit.

Mergi la inceput

Am stat la o coada virtuala si ne-am inscris la cursuri la Rec Center. Eu fac yoga (daca ma tin nervii ) si semiprivate personal training (imi place instructoarea, peste vara nu ofera cursul de acum asa ca am ales asta). Alex - inot, taekwondo si tenis. Anuta - inot si balet (da, am prins locuri ca oamenii normali pleaca in vacante ).
Sint multumita ca am gasit tot ce am vrut.
La balet au mai adaugat un instructor, asa ca am luat ambele cursuri si o sa mearga de doua ori pe saptamina. Ma bucur, pentru ca tare-i mai place, e si extraordinara tipa la care a mai fost.

Mergi la inceput

A disparut toata lumea. Eu am fost nevoita sa ma refugiez in casa, ca sint 36 de grade. Celsius!

Mergi la inceput

Wow pai pe la mine fu numai bine de iesit din casa... zau dupa atata ploicica deprimanta... asa ca dimineata am alergat la mare, am mancat pe fuga si mers la ziua unei fetite unde-mi fura invitati ambii copii... Iar cel mic fara somnicul lui de amiaza s-o facut zombie... nu nimerea usa masinii sa iasa. Insa le-a placut.
Au avut o ideea faina dincolo de povesti si magician si baloane si bule de sapun. Copii si-au facut propriile costume: de printese si printi. Adica au avut un fel de tunici scurte pt cavaleri, lungi pentru fete si j-demii de panglici fundite de lipit, coifuri de decorat, baghete de-mpletit cu fire colorate... baietii sabii si scuturi de carton de decorat, plus tunicile... Asa ca pentru cel mic am muncit cot la cot cu fatuca... I-am culcat... dar si eu mi-s franta.

Mergi la inceput