Fetele din America (108)
Raspunsuri - Pagina 16
Ramona J spune:
Da Mirela, daca ai proprietati in Romania si le vinzi - iti cumperi bine aici. Invers... tot mai greu spre imposibil. Depinde unde locuiesti. Eu as fi pe drumuri!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CRISMIR spune:
RAMONA,hahaha,tu de care Cetate vorbesti,cea din Brasov?..eu acolo am avut nunta,superb a fost,am facut-o toamna si erau copacii aurii,..hai ca devin melancolica si nu-mi place
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Sneeuwklokje spune:
quote:
Originally posted by honey79
Pe websiteurile Lowes si Home depot m-am uitat si am vazut ca Lowes are cam ce as vrea eu (fara preturi afisate).Dar intrebam poate stiti voi ce fel de ferestre ar trebui totusi sa aleg.
Mie-mi plac cele albe, de vinyl, cum sunt termopanele in Romania....dar pe aici nu am vazut sa fie folosite. Oare de ce?
Honey noi avem vinyl exterior, lemn interior. Lumea prefera lemnul sau aluminiul pentru ca aspectul in timp e mai stabil. Mie la umezeala new-yorkeza mi s-a parut vinyl in exterior mai rezistent. E drept ca eu nu stau in oras deci poluarea e mai mica si patatul vinylului inexistent. A doua problema este cadrul ferestrei care trebuie potrivit nu estetic (ma rog si asta ) ci ca dilatare... adica la diferente mari de temperatura intre iarna si vara, zi si noapte casele se dilata. Venind din .ro iti zici ca-i nebunie, dar casele de lemn de aici sunt mai sensibile. Deci de vrei vinyl iei vinyl peste tot sau combinatie lemn vinyl daca nu lemn, lemn.
Apoi daca aveti etaj va gaditi pentru camera copiilor ce fel de ferestre sa luati. Sa luati cu blocaj sa nu se poata deschide fara zavor cat sa pierdeti dorul pe geam...
Noi n-am ales de la Lowe's sau de la Home Depot... ni s-au parut calitate-pret dubioase. Al meu a tot citit despre ferestre care sa mentina izolarea s-a decis ce ne-ar satisface ... daca vrei un text savant imi zici il scriem in wkd cand mi l-o dicta. S-ar putea sa nu va intereseze pentru ca voi n-aveti iarna p-acolo.
Mai reviu ca-s pe fuga...
ciuf spune:
Noi ne-am pus geamuri din vinyl acum 5 ani. Vad ca nu s-au patat, nu s-au deteriorat. Imi amintesc ca dupa ce le-am montat am primit $200 de dolari inapoi de la Utilitati pe motiv ca montarea unor geamuri noi cu nu stiu ce coeficient de energie contribuie la un consum mai mic de energie.
Si le-am luat de la Home Depot.
Geamurile au fost fixate bine, chiar nu am avut nici o problema cu ele la iernile de aici.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
honey79 spune:
Ramona, pe 8 iunie venim si stam pana sambata pe 14.
Cat despre scorpioni... multumesc lui Dumnezu, n-am mai vazut. A luat sotul un sac de ceva si a dat in jurul casei.
Crismir...am vrut eu sa zic ca poate e vorba d enunta mea...ca prea-mi parea cunoscut peisajul..he he. E in Germania facuta:am fost la o biserica romaneasca micuta , doar noi si nasii, iar apoi ne-au dus ei la castelul respectiv...sa facem poze. Ne-am simtit superb,desi n-am avut invitati.
Snee... ma intereseaza tot ce stii , despre ferestre. Adica la ce anume ar trebui sa ma uit, cum sa fie, etc.
Ce avem acum sunt din aluminiu.Si s-au... corodat...desi stiam ca aluminiu tine la tavaleala. Ma rog... treaba e ca nu-mi plac,sunt urate.Si vreau sa schimb in toata casa.
Nu avem etaj...inca.
Am eu planuri sa dau acoperisul jos si sa construiesc un etaj..o camera deschisa, unde sa mearga calculatoarele, aparatele de gym si eventual sa fac si-un fel de debara.Dar asta in vreo 3-4 ani.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ramona J spune:
Mirela, ma gindeam la Timisoara. Cetatea de acolo nu-i asa faimoasa ca altele. Ba ma duce cu gindul la Bastion, unde mai beam cite o bere pe vremuri.
Ramona J spune:
Am iesit cu copiii pe afara si ma gindeam ca voi va amintiti cu nostalgie de ziua nuntii si eu (tot cu nostalgie ) de cum ieseam pe vremuri la o bere.
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Am iesit cu copiii pe afara si ma gindeam ca voi va amintiti cu nostalgie de ziua nuntii si eu (tot cu nostalgie ) de cum ieseam pe vremuri la o bere.
Ramona, berea ca berea...
Da' io imi aduc aminte (semn bun oricum) de sticlele cu gin
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
sinzi_ana spune:
http://storyofstuff.com/dvd.html
Vroiam sa "sharuiesc" asta cu voi...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
blackpanterro spune:
Vad ca vorbiti de ferestre, aici in Germa toate casele au rulouri exterioare, cred ca de aluminiu, care imi plac la nebunie si pe care le vrem neaparat la casa ce o vom construi in viitor in US dar am auzit ca nu ar fi voie pt ca sunt un pericol in caz de incendiu?!? In sensul ca s-ar putea bloca si nu poti iesi din casa motiv pt care nu poti primi insurance? E adevarata treaba asta?Mie mi se pare foarte ciudat pt ca asa cum am zis absolut toate casele si apartamentele au rulourile astea aici.Si sunt de un folos fantastic, as suferi daca nu le-am putea pune in casa noastra.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner