Fetele din America (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Vorbeati de scoli particulare vs. publice - eu am auzit ca pe aici se poarta ca parintii care isi permit doar cativa ani la o particulara buna si scumpa, nu toti anii de scoala, isi trimit copiii cam de prin clasa a 6-a pana printr-a 8-a, cica atunci ar conta cel mai mult sa fii intr-o scoala f. buna.
Eu am o prietena ai carei parinti au facut asa cu ea - in cazul ei zice ea ca academic au ajutat-o f mult cei trei ani de particulara (cand s-a dus dupa aceea la liceu public a avut rezultate bune tot liceul bazat in cea mai mare parte pe ce invatase in 6-8; si-n liceu zice ca-i dadea lectii de gramatica profei de engleza); dpdv social insa pentru ea nu a fost ideal - a resimtit ca 'disruptive' sa se tot plimbe de la o scoala la alta si la particulara nu si-a gasit locul intre ceilalti copii, care oricum majoritatea erau acolo de la inceput si isi formasera deja grupulete in care era greu de intrat.
Acum sunt convinsa ca depinde si de scoala, asa cum intre publice sunt diferente mari cu siguranta sunt si intre particulare.
Unele licee particulare mai faimoase (boarding schools in general) stiu ca au si burse.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cu insulation, daca ai sot curajos puteti face singuri, exista la hoem depot sau lowe's un soi care e 100% natural deci nu inteapa/irita ca vata minerala. iti inchiriaza si scula suflatore (un soi de aspirator care elimina in loc sa aspire). tu stai jos si alimentezi masinaria si sotul in pod pompeaza peste tot. cica e mult mai buna decat vata aia si,evident, mai putin toxica. eu zic ca nu te costa mai mult de $200-$300 de dolari proiectul (asta daca ai deja izolatia, vrei numai sa o imbunatatesti si casa nu e imensa).

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multumesc frumos de raspunsuri fetelor.

Noi vrem sa aspiram tot din pod,da..si sa punem noua. Dar vrem sa intram si-n pereti,caci e cam uzata.Numai ca nu avem si nu stim daca se gaseste acel "aspirator" special de inchiriat, ca sa traga tot ce-i vechi.
Sau, daca home depot sau lowes au oameni specializati pentru asa ceva.

Ufff, neuronu meu e un pic dus pe campii...si nu mai stiu cine zicea ca si-a schimbat ferestrele. De care v-ati luat?Si cat v-a costat?
Noi aici la casa avem de aluminiu. Si sunt urate foc.Eu as fi tentata spre cele de vinyl, ca-n Romania...acelea albe. Dar nu stiu cat de bune sunt aici, caci la toate casele la care m-am uitat, vad parca numai de aluminiu.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Asa e, la Home Depot sau la Lowe's gasesti raspunsurile. Au tot felul de masini de inchiriat. Eu nu ma pricep, dar de ce sa fie nevoie sa scoti izolatia veche? Cred ca se poate completa.
Asta e o chestie de care n-avem nevoie, casa pare sa fie izolata bine.
In schimb va trebui sa schimbam un boiler. A schimbat cineva, aveti recomandari? Sotul stie pe cineva care se pricepe sa le schimbe, dar nu stiu ce model sa alegem. Initial ne-am gindit la tankless, dar pe cind am mai citit despre ele m-am mai dezumflat.
Honey, Snee zicea ca a schimbat ferestrele. Tot la Lowe's sau la Home Depot vezi ce modele exista.
Avem si noi citeva care incep sa dea semne de batrinete, au aspectul ala de "aburit". Mai bine nu ma mai gindesc!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Am luat si eu o vreme seminte de in. Alea intregi mi s-au parut mai usor de luat, doua lingurite pe zi, cu apa se duc direct pe git, fara sa le mestec.

Flaxseed-ul este inul romanesc? Habar nu am avut!!!!!
Parca era ieftin in Romania, stiu ca-l dadeau la animale. S-o intreb pe mama daca gaseste pe acolo, posibil sa nu se fi auzit pe la ei ca are Omega3 si e inca ieftin!

Cred ca pana acum am scris "flexseed".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ramona , izolatia din pereti nu e ok. De-aceea vrem sa o schimbam.Cand ne-am mutat aici, in Decembrie, normal in lunile de iarna am dat drumul la caldura si am consumat destul de mult, tocmai din cauza izolatiei.
Casa are vreo 30 de ani vechime.

Pe websiteurile Lowes si Home depot m-am uitat si am vazut ca Lowes are cam ce as vrea eu (fara preturi afisate).Dar intrebam poate stiti voi ce fel de ferestre ar trebui totusi sa aleg.
Mie-mi plac cele albe, de vinyl, cum sunt termopanele in Romania....dar pe aici nu am vazut sa fie folosite. Oare de ce?

PS:I-am dat sotului informatiile de la tine, referitoare la gasirea unui Inn/Hotel si...a ramas sa gaseasca ceva si sa faca rezervare.
Iti spun cand stiu exact unde vom fi cazati.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

HILDE,m-am uitat la pozele tale,ce grasunel ai,scump foc...si ce mireasa draguta ai fost...unde ai facut nunta?..ce castel este ala?...superbe peisaje de iarna,eu sunt rupta de zapada de ceva ani si sufar...ma uit la poze si-mi vine sa plang

Cristina, nu stiu ce sa zic. Esti sigura ca eram eu? :) )
Eu tineam minte ca nunta mea s-a petrecut la Timisoara si parca nu era nici un castel frumos pe langa, ca altfel nu as fi avut atatea cosmaruri inainte!

Mergi la inceput

Honey, stii data cind veniti?
Am observat si aici la casele mai vechi ca au geamurile de care spui. Casa noastra e din '91 si si cred ca sint din plastic sau ce o fi ala. De frumoase nu-i bai (poate le poti vopsi?!), important e sa fie duble si cit de cit etanse.
N-ai mai spus daca ati scapat de scorpioni. Brrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

HAHAHA,HILDE...da mai,asa e am confundat nikurile,soryyyyyyyy,era vorba despre HONEY,

Ce aiurita sunt,scuze!!!

RAMONA,da asa e...si eu zic ca daca ai proprietati ca lumea iti mai raman si bani..de ex,eu daca as vinde casa alor mei,mi-as lua doua case aici,chiar si in Florida...dar nu se pune problema,

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Hilde

quote:
Originally posted by CRISMIR

HILDE,m-am uitat la pozele tale,ce grasunel ai,scump foc...si ce mireasa draguta ai fost...unde ai facut nunta?..ce castel este ala?...superbe peisaje de iarna,eu sunt rupta de zapada de ceva ani si sufar...ma uit la poze si-mi vine sa plang

Cristina, nu stiu ce sa zic. Esti sigura ca eram eu? :) )
Eu tineam minte ca nunta mea s-a petrecut la Timisoara si parca nu era nici un castel frumos pe langa, ca altfel nu as fi avut atatea cosmaruri inainte!

Mai, dar puteai s-o faci la Cetate.

Mergi la inceput