Fetele din America (108)
Raspunsuri - Pagina 12
Siminaf spune:
Andreea de Phillip, scuze ca nu observasem cind ai spus. Asa e, toata lumea are dreptate. Are legatura si cu colecistul, si cu colonul, si cu stressul, si cu alimentele iritante. Eu nu beau cafea din alte motive si cind am facut greseala sa beau citeva zile mi-a fost asa de rau de am crezut ca direct in ulcer o sa ma trezesc (asta aum citiva ani buni). De ex. eu nu pot minca dulciuri concentrate pe stomacul gol pentru ca efectiv ma ard pina in sus pe git! Nu pot minca deloc miere, nici pe stomacul gol, nici cu altceva, ca e jale. Nici dulceata, gem, cacao calda, ciocolata si altele, nu le pot nici macar atinge cind sint pe stomacul gol ca tot eu mor dupa aia. Deci conteaza mult si alimentele iritante. Plus tot ce deja s-a amintit. Nu neaparat sa ai din toate, dar e suficient sa ai oricare dintre cele amintite. Nici stressul, chiar daca este singurul factor, nu trebuie neglijat.
Ai grija de tine si incearca sa "te cauti".
Sinzi, editez ca acum abia am citit ce ai scris cu flaxseed. Sint bune? Adica acceptabile ca sa le iei cu ceva? Si chiar au efect bun de fibra? Mi-a fost recomandat sa iau, dar cum prietenii care mi-au recomandat sint cam exuberanti, asa, am zis ca nu e cazul sa pun baza chiar pe tot ce zic ei.
sinzi_ana spune:
Eu gatesc pui tzaranesc!!! M-a apucat harnicia!!!!
Simina, mie mi se pare ca e foarte eficient!!! Nu e nici rau la gust...are gust de seminte mai crude...si nu mananc mai mult de 2 lingurite pe zi...
Rau nu are ce sa faca
Si cred ca e foarte bun in cure de slabire (eu am dat jos 10kg in 4-5 luni si cred ca m-a ajutat...)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
ruxij spune:
Andrada, gata, cumparai toti pokemanii din magazin. Da' ii dadui doar un singur pachet de 10 pokemani, restul stau pititi pt. santaj/mita. A fost super-incantat! Nu stiu dc. inteleg eu (sau el) exact ce fac pokemanii astia, da' vedem noi. Da' zice ca n-are voie sa ii aduca la scoala. M-am distrat ca am pe cineva din Ro la mine si cica si in Romania e moda asta, dar ei au cate o carte pokeman bagata in nu'sh ce croissante si cica familiei despre care povestea ea ca aveau baietii pasionati de pokemanii astia li se aplecase de atata mancat de croissante
Ancadm, cand am vandut noi apt. in Bucuresti mama ne-a facut transfer bancar pur si simplu si n-am platit nici un fel de taxe. Daca o fi fost ilegal, o fi fost, te anunt eu cand ne leaga. Deocamdata, dupa trei ani, suntem OK banii sunt cheltuiti si haliti, dati ca downpayment la casa.
corinadana spune:
Le mananci seminte Sanziana? sau macinate?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Siminaf spune:
Corina, probabil ca alea macinate cum a scris Sinzi ca foloseste, se pot pune ca si taritzele simple de griu, in orice: lapte, iaurt, suc, supa, mincare etc. Eu asa am luat taritze o perioada, dar cind a fost mai bine le-am lasat iar.
corinadana spune:
Ahaaaaaa!!! Simina.
Am avut in seara asta open house. Fetelor cate proiecte facute de copii (cica)- cl. 4a ca de ei suntem curiosi acum) am vazut m a apucat raul de pe acum...Nu stiu ce o fi in capul teacher ilor astora, le dai tu proiecte de proiecte (erau biserici in miniatura care mai de care) si ei nu stiu bine tabla inmultirii. Trist!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Andrada spune:
Am luat si eu o vreme seminte de in. Alea intregi mi s-au parut mai usor de luat, doua lingurite pe zi, cu apa se duc direct pe git, fara sa le mestec.
Plus ca intregi mai pastreaza din oil ala care cica e bun, nu stiu daca fibra apuca sa curete colonul...
Acu daca stau si ma gindesc ma simteam mai bine cind le luam,
(lui Marcu ii mai iau cereale cu Flaxseeds)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Intr-o vreme am folosit si eu flaxseeds. Cele macinate cum zice si Simina, semintele le puneam la salate.
Andreea, cind am avut heartburn nu am mincat lactate deloc si nici cruditati (fructe, salata). La mine s-a rezolvat repede si bine, nu mai am probleme.
Confirm si eu cu litiaza biliara, ca poate fi simptom. Am trecut si prin asta.
Lai, mi-a trecut si mie prin minte ca poate iese rau cu sondajul.
Nu sint hotarita cu aerobicul asta de deep water, cind merg acolo vreau sa stiu ca am si rezultate. Desi la spatele meu ramolit ar fi mai usor... Ma mai uit peste cursurile alea ca nu ma pot hotari.
Eu nu sint fan de step, mai ales ca-i high impact si repet, spatele meu e ramolit. Nu-mi place nici ca si chestie in sine. Acum iau o clasa care e un soi de combinatie, dar facem si step si vreau sa renunt.
Imi place o clasa unde folosim greutati si extensoare, plus exercitii simple dar eficiente. Totul e simplu si "effective". As vrea pilates, dar au numai dimineata si nu se potriveste cu programul meu.
O sa ma sacrific si merg la yoga, sper sa nu ma enervez prea tare cind imi tot zice tanti aia sa ma linistesc.
Uitasem sa-i spun lui Hilde ca partea cea mai usoara e aia cu nascutul.
Astept sa vina Snee sa ne povesteasca de la opera.
Andrada, bravo pentru gradinarit si jogging. Ma mir si eu cite chestii din categoria "Eu? Niciodata!" am ajuns sa fac...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Io n-am probleme, mai ales pt. ca mananc mult "out". Mancarea mexicana cel putin, dar si aripioarele de la Pizza Hut sau mancarea de la multe alte restaurante sunt retete sigure pt. o calatorie la vecinu' la cel mult juma' de ora dupa masa. Cred ca asta se cheama irritable bowel syndrome. Da' alte simptome n-am asa ca e bine. Dc. mananc doar acasa mai multa vreme, imediat am nevoie de seminte (nu ca as fi luat vreodata)
philip spune:
fetelor, multam.
andrada, "afara" ma duc de cate ori e nevoie, nu cred ca lipsa fibrei e problema.
miercuri ma duc la eco de abdomen, sa vedem ce-o mai arata si aia. azi e a doua zi fara cafea si tare ma gandesc ca de la asta mi se trageau multe. sa vedem. acum evit alimentele iritabile.
flaxseed-u meu a expirat in frigider ca tot uitam sa-l folosesc, daca il presari prin mancare e ok.
ma'c sa-mi scol putiul (care s-a culcat la 9 juma!!!) ca avem muffins pt mother's day la gradi si mi-e foame :)
philip&andreea