Fetele din America (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Totusi nu a fost chiar un nimic, pt ca dc. era vorba doar de un nimic pt tine, nu te-ai fi straduit sa il faci pe baiatul acela sa se schimbe. Un nimic e doar pt. agresor. Eu cred ca copiilor e bine sa li se spuna sa nu ii agreseze pe altii, nu ca e OK sa razi de altii, doar vezi ca te pot prinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Andrada, ma lasasi paf, acu inchid computerul si fug la walmart sa cumpar pokemani!!! :)) Serios. De vreo doua zile fi-miu si pretenu' lui Austin tot invart niste carti din astea pokemon si discuta cum ca Bogdan al meu ii da o minge lui Austin si Austin i-a dat o carte pokeman, si mai ziceau ceva de un alt copil din clasa tot in legatura cu pokemanii astia. Deci la Walmart au pokemani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Eu cu Bianca am avut o discutie foarte serioasa mai ales ca ea mi-a marturisit ce s-a intimplat in clasa chiar de cum am luat-o de la scoala. Mai tirziu am primit emailul de la teacher si apoi am continuat "predica" si am tratat-o la modul cel mai serios ca vreau sa inteleaga de pe acum ce e bine si ce e rau nu vreau sa intelegeti ca o incurajez vreodata. Si eu sunt foarte dura cu ea, uneori ma intreb daca nu exagerez dar eu sunt mai radicala si imi place sa "tai raul de la radacina". Ea de mica a fost mai paicifista (e firea ei , eu nu am nici un merit), ca moliie nu e. Dar a incasat bataie de la oricine (copii, fireste) a avut de dat Ea nu a dat o palma inapoi NICIODATA. Si nici urit nu vorbeste nu stie bad words nici in romaneste iar in engleza a mai venit cu vreo doua de la scoala dar nu grave. Iar sa o invat sa dea inapoi mi-a fost teama si m-am gindit ca inca nu stie sa "handle" genul asta de informatii. Si nici nu as vrea sa creasca cu ideea ca violenta e acceptata , asta indiferent de circumstantele in care e folosita.
Iar in privinta fetitei care o "agreseaza" verbal, am vorbit odata cu ea si chiar imi spunea ca vrea sa vina la joaca acasa la noi si parea ca totul e ok de aceea am ramas surprinsa cind am auzit ca aceeasi fetita (aia de intimpla in K anul trecut) nu-i da pace. Iar faptul ca i-am spus sa merga la un adult daca aceasta fetita sare calul, ca mi-e teama ca intr-un acces de furie sa nu se umple si paharul ei si atunci sa dea iar de trouble tot ea. Eu ei nu-i iau niciodata apararea , nu sunt genul de mama ce-si vede puiul ingeras indiferent de ceea ce face .
Oricum, grea meserie mi-am ales
Multumesc tuturor de pareri ca uneori nu mai stii ce si cum e mai bine
Oricum asta ii spun si eu ca indiferent de cine ce face ea sa-si vada de treaba ei sa nu se ia dupa ceilalti.
Da numai ca atunci cind o impinge eu nu-s acolo...

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

pokemoni la walmart, target anywhere.
Astept pupice multe de la Bogdan. Hai ca am mai aranjat o familie,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

simina, ramona, merci

simina eu am zis care-i problema, sufar de heartburn care nu a disparut cu protonix, acum mi-a prescris dr nexium care cica ar fi mai puternic. inutil sa mentionez ca tums si altele n-au nici un efect. a debutat acum o luna si de-atunci ma sacaie in mai toate zilele. practic tot ce-mi place mie nu mai pot consuma: cioco, rosii si produse din, CAFEA! azi e prima zi cand n-am mai baut cafea si parca e mai bine desi tot sensibila zona. sa zic ca nu pot dormi noaptea, ma trezesc cu senzatia de voma etc si nu, nu sunt gravida iar daca o tine tot asa nici nu cred ca mai indraznesc vreodata.
ieri mi-au luat sange cica sa verifice ceva organe si m-au programat la un ultrasound pt gallbladder ca sa n-am pietre (ce-are asta cu heartburnu' nu stiu). daca nici astea nu ararta nimic va comanda un scope (naspa, dar cica voi fi adormita).

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Salutare la americance,

Nu prea apuc sa va scriu eu multe, dar va citesc in mod constant. Mandra mea cea mica devine extrem de geloasa daca vede ca ma ocup de alte lucruri decit de ea :0).
Am vazut ca sunt citeva contabile printre noi si as avea si eu o intrebare. Vrem sa vindem un apartament din Romania si sa folosim banii aia ca downpayment pentru o casa aici. Cum pot face ca sa nu platesc o sacosa de bani taxe aici pe banii aia? Sotul e deja cetatean american iar eu am ceremonia in 2 saptamani. Apropo de ceremonie, ca era o intrebare acum citeva pagini, la mine a durat o luna jumate de la interviu pina la ceremonie.

Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Andreea poate avea legatura sa stii, ca si eu am avut pietre la fiere si da aveam arsuri (pe linga stare de voma zilnica si o stare de epuizare fizica continua) si initial stomacul a fost suspectat si mai apoi la ultrasound au descoperit cariera mea de la bila. Am facut si endoscopie gastrica sa se convinga ca stomacul e ok. Arsuri mai am si acum din cind in cind ... la atitia ani de la operatie, cred ca acidul merge in cantitati necontrolate in stomac acum si daca nu maninc ... e
Sanatate multa!

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Philip am fost eu la doctor taman pentru asta. Mi-am ales un jewish cu Cornellul terminat (ca io asa ii aleg) si cind ajung acolo apare unu la vreo 14 ani de-mi venea sa-i zic sa-l cheme pe tac-so.
In fine, mi-a dat un regim de mincare (o anumita cantitate de fibra pe zi) si 4 tipuri de laxative (miralax, metmucil, milk of magnezia). Mi-a explicat ca toate astea de greata sau heartburn au side-effect-uri si cica se intimpla ptr ca avem intestinul blocat, ca n-avem fibra destula in alimentatie. L-am intrebta daca are sa-mi dea ceva care mi-ar facilita sa maninc orice, ca normal ca la regim e totul ok, mi-a zis sa urmez ce mi-a dat el...etc.
In fine n-am urmat f temeinic si au reaparut simptomele.
Apoi la ceva timp a inceput postul pastelui, vreau sa zic ca m-am simtit MINUNAT, nici o greata, nici un heartburn, parca eram o ciocirlie.
E adevarat ca mincam o gramada de fibra.
Asa ca te intreb si eu ca doctorasul meu, de cite ori pe saptamina te duci la baie?

Intr-o exact opusa ordine de idei fetelor am o gradina minunata. O gramada de floricele, arbusti...etc.
Anul trecut am vrut toate florile albastre, dar parca ma inteleg cu mama, anul asta le-am pus multicolore (creca ii dau pamintul ei pina la urma). In fine au iesit minunat, am muncit cot la cot (are mama niste degete verzi).

Toata viata m-am hlizit de gradinari si astia care alearga. Plantele cresc oricum, de ce sa te zbati sa le muti dintr-o parte in alta, cum sa alergi de pomana, fara concurs...etc. Creca am imbatrinit ca acum umblu cu peatmoss si ma inscriu la YMCA,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ramona, deep water aerobics e fun si e bun ca nu solicita prea tare incheieturile - dar nici nu scoate untul din tine cine stie ce. Acu' depinde si cum le concep ei, sunt unele mai intense si altele mai putin, dar majoritatea nu foarte.
Eu in ultimul timp m-am facut fan step - la inceput eram tare frustrata ca ma incurcam in pasi, da' cand am inceput sa invat combinatiile mi-a placut din ce in ce mai mult.
Cu sondajele pre-electorale io'st putin reticenta, ca acu' 4 ani a iesit o mica paruiala virtuala

Anca, nu stiu solutia, dar sper sa primesti raspunsuri ca ma intereseaza si pe mine.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu folosesc asa ceva:
http://www.vitacost.com/RenewLifeOrganicBowelCleanse
pt pb cu stomacul si lipsa de fibre din alimentatie...si e foarte eficient!!!!
Mai imi cumpar si Flaxseed
http://www.worldpantry.com/cgi-bin/ncommerce3/ProductDisplay?prmenbr=189238&prrfnbr=199129
(imi iau macinat dar exista si varianta bobite)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput