Casnicute sexy (172)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

La Multi Ani! Dane, sanatate, si tot ce-ti doresti sa se-ndeplineasdca. DD sa te ocroteasca.
La Multi Ani! Robert, numai bucurii.

si
_

ma simt rau, o gripa, nu cred ca mai intru azi.

_

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

DAN
ROBERT
sunt acasa, suparata, alexa e bolnavioara :( dupa ce ca e mucioasa, a mai facut si o mica indigestie , de la niste nenorocite de gogosi. aseara am fost in vizita la socrela si a venit o vecina, mama unui baietel de virsta cu alexa, cu o farfurie cu gogosi care cred eu, erau prajite in untura si cum eu nu am folosit niciodata aceasta grasime, alexa nu a tolerat. asta e, las' ca ne facem noi mari.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Mhldvrc sanatate multa ai grija de tine
alinutza, sanatate multa puiutei tale sa se faca bine repejor

noi suntem acasa, am fost la scoala la alex am luat rezultatele pentru prima perioada si are numai fb-uri ...sunt mandra de puiutul meu
va

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MUTLTI ANI ROBERT!..sa-ti traiasca puiul mic CAMI,sanatate multa si numai de bucurii sa ai parte frumuselule!

LA MULTI ANI DAN!,sanatate si multa,multa putere sa invingi toate greutatile si sa-ti aduca DD bucuria pe care o astepti!...sa-ti traiasca baiatul DOINA!

MIHAELA,sanatate,bea ceaiuri cu lamaie si ia vitamina C!...ai grija sa nu le dai si copiilor!..sa auzim numai de bine!

ALINA,sanatate micutei tale

MONICA,felicitari lui Alex!...bravo!!!...ai baiat destept mamicuta draga!

Gata,fug la cumparaturi, va pe toate si sa auzim numai de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

monica, mirela . multumesc pt gindurile voastre.

alexa simami

Mergi la inceput

Mirela, voi cum sunteti? totul ok? si multumim
alinutza
miha, miki, Danelutza, Liana, cuscra, atelocin,Doina, Bi, ioana,cami, marilenam, olga, scot de pe plantata lui gicu sau va prezentati la apel?
eu mai am multe de terminat pentru diseara...m-am apucat de tot si n-am terminat nimik e adevarat ca e abia ora 15 dar totusi... va pup si revin in pauze sa vad daca ati aparut la scris

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
miha, miki, Danelutza, Liana, cuscra, atelocin,Doina, Bi, ioana,cami, marilenam, olga, scot de pe plantata lui gicu sau va prezentati la apel?

Eu cred ca toate asteptam sa scoti lui bronzatu'

Nu da tare, ca dispar

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mihaela sanatate multa

Alina sanatate multa Alexei

Mirela nu ne tine in suspans, spune ce-i cu tine, ziceai ca ne spui ieri, dar vad ca nici astazi nu ai spus ce s-a intimplat

Monica acum daca a venit frigul la voi, ce faci cu domnisoara Ruxi, nu se plictiseste ca nu merge la gradinita ?

Olga la multi ani pentru ziua sotului tau, care a fost ieri. La subiectul cu copilasi mi-am amintit, aici am uitat sa anunt fetele

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Danelutza, incerc sa o duc in parc dupa 10 in fiecare zi fiindca este mai cald, dar tot nu-i ca la gradi speram sa treaca repede timpul si sa vina vremea buna
am terminat la timp cu pregatirile dar acum sunt cam franta ma bag la un filmulet, somn usor tuturor

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata! calda, tare, Inka
Mirela, Monica, Danutza, multumesc.
Alina Alexei sa se faca bine. Tu cum esti, cand vine bb2 ?
Carmen, pe unde umbli, ce face Edy?
si

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput