Casnicute sexy (172)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI CUSCRA MEA DRAGA!Sa fii sanatoasa si la punga groasa! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:

suntem acasa numai noi fetele, asteptam sa se mai incalzeasca putin sa iesim pe-afara
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
Multumesc din suflet pentru urari 

Ne-am petrecut, eu, motata si soata la restaurant, deci mincarea au pregatit-o ospatarii ![]()
M-am chinuit sa fac un tortulet, dar intrucit cuptorul face fite, am pus in cuptorul mic si s-a cam prajit tortul
.
Nu m-am simtit niciodata ca anul asta, parca nici n-a fost ziua mea, probabil pentru ca n-am stat suficient in bucatarie si n-am vrut musafiri ![]()
Va tuc pe toate si va imbratisez cu drag 

mariussimiuc spune:
Noapte buna sexoaselor! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
atelocin74 spune:
LA MULTI ANI !!!!!! DANELUTZA , i-ti doresc multa sanatae si multa fericire alaturi de cei dragi.

gyongyi
Danelutza spune:
La multi ani, Dane !
Sanatate, noroc si sa-ti aduca Dumnezeu bucuria si fericirea pe care o astepti de atita timp !
La multi ani, Robert !
Sa cresti mare, sanatos, voios si norocos !

mikiriki spune:
La multi ani, Danutza!!!
La multi ani, Dane!!!
La multi ani, Robert!!!
Multa sanatate, fericire si numai bucurii.
Miki
mariussimiuc spune:
Mey...ziua lui Robert nu era pe 13? 
LA MULTI ANI ROBERT! Sa cresti mare si frumos! 
LA MULTI ANI DAN! Sa dea Dumnezeu ca visele sa-ti devina cat mai repede realitate! 
monica-elizabet spune:

La multi ani! Dan
multa, multa sanatate si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca
La multi ani! Robert
sa cresti mare si sanatos si sa-ti dea DD tot ce-ti doresti

mey, varza sunt am scris aiurea in lsituta sarbatoritilor...da...ziua lui robert era pe 13
cami sa ma [oertama]
va
pe toate sa aveti o zi buna, la mine se anunta musafiri asa ca ma pun pe pregatiri
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post