Casnicute sexy (172)
Raspunsuri - Pagina 3
mariussimiuc spune:
Helau! 
Monica,imi pare rau de vestile proaste. Te cred ca esti terminata...
Ne rugam la DD sa fie totul bine. 
Alina,in Bucuresti te duci numai pentru control?Sau vei si naste cu dr respectiv?
Liana n-a dat nici o veste? 
Mirela,uite aici o reteta de cremes Cred ca e ceea ce cauti. ![]()
Noi de azi am inceput diversificarea.
Am fata mare de-acu. 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI!

Doina
sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca
numai bine si tie si familiei tale...sa petreceti frumos

monica
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
va multumesc ca sunteti alaturi de mine
ruxi deocamdata a trebuit sa fie pusa urgent la oxigen si ne-a dat un spray(pe care-l punem pe o masca) si trebuie sa inhaleze din el...altceva nimik...mergem azi cu radiografiile din nou la dr sa vedem ce zice...
ea acum este ok...mai tuseste..insa nu mai respira greu, a mai zis o data asa trecator ca o doare butika...dar a papat, se joaca...si a inceput sa stea si cand ii dam cu inhalatorul caci pana acum numai urland o faceam 
miha
fetitza mare...si mananca? ce papa buna i-ai facut? ![]()
mhldvrc
off...si voi? sanatate multa
din ce am inteles eu la astia mici la 60% dintre pacientii bolnavi de astm crizele apar dupa o infectie virala(tuse, febra, muci, etc)secretiile nazale duc la voma si tot asa... bine sunt altii la care crizele sunt provocate de praf, acarieni, detergenti, etc) eu cred ca ea face parte din aia 60% fiindca de fiecare data de-aia ne-am si pacalit(si noi si dr-ul din ro) crezand ca este entero viroza fiindca avea toate semnele unei entero viroze...si daca dr-ul asta nu o vedea chiar in criza...sigur nici el nu-si dadea seama...off...sper ca acum daca facem inhalatii sa nu mai ajungem la asa ceva...Doamne fereste de stop respirator 
sa vedem ce analize si alte investigatii o sa mai facem...vedem astazi...
in seara asta avem petrecere organizata de gradinita ruxandrei, trebuie sa ne imbracam cu haine de epoca(de unde...nu stiu)
ei i-am cumparat o rochitza de printesa, coroana si o bagheta magica
alex un costum elegant de haine sa fie printul ei
...eu si tati...mai slabutz la vestimentatie...noi o sa fim cu dansul, mancare si speram si voia buna...fiindca au zis ca o sa fie muzica clasica si din anii 60' -80', papitza, dans, expozitite...
ea nu a mers astazi la gradi fiindca d-nele pregatesc sala unde o sa aibe loc petrecerea...
alex este la scoala, super fericit si incantat de noul lui program...cred si eu...azi dupa ore are(ora de facut teme) circ, ora de flaut si apoi innot
va
pe toatesi sunt in zona
monica
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
mihafetitza mare...si mananca? ce papa buna i-ai facut?
Cereale cu apa plata.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mhldvrc spune:
de Doina
, petrecere frumoasa!
Monica, petrcere frumoasa la gradinita, super, costume de epoca. Nu fi trista, cu cat creste, crizele se raresc, este bine s-o dai la innot, se mareste capacitatea toracica. Eu cu Mihai asa am facut, iar spreiuletul il foloseste doar in crize, tot cu speiser(masca), acum m-am obisnuit, il tratez singura, doar cand e mai grav, mergem la
. In rest, il las sa alerge, sa joace fotbal pe strada cu baietii, la rolle, skating, patinaj, tot ce vrea.
Miha, cu apa
, dar lapte nu vrea?
WE placut, tuturor.
mhldvrc
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)

monica-elizabet spune:
Mihaela
si multumesc ca ma incurajezi...sper sa fie bine
miha...cu apa zici
aveau ele lapte praf in compozitie? si a papat? i-au placut?
monica
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
miha...cu apa ziciaveau ele lapte praf in compozitie? si a papat? i-au placut?
Nu,nu aveau lapte praf in compozitie.Lapte praf nu papa si i-am luat simple in ideea ca i le fac cu lapte de-al meu,dar dimineata n-am putut sa mulg decat cateva picaturi.Am pus acolo ce-am reusit sa scot si am completat cu apa.
Nu stiu daca chiar i-a placut,dar a mancat cateva lingurite si chiar a inghitit f bine,nu a dat nimic afara.Pentru inceput ma declar multumita,cu atat mai mult cu cat nu vreau o diversificare in forta. O luam incetisor,mosnegeste.
monica-elizabet spune:
ei bravo...ma bucur e fata desteapta...stie ea ce-i bun ![]()
Danelutza, Liana, miki...pliz ziceti 2 vorbe 
monica
mikiriki spune:
La multi ani, Doina!!! multa sanatate si numai bucurii
Monica, multa sanatate Ruxitzei
Va doresc un WE minunat
Miki
Danelutza spune:
La multi ani, Doina !
Sanatate, bucurii, viata lunga si multa putere !
Monica sanatate multa Ruxitei 

Cuscra bafta multa la diversificare, baga si tu laptic de vacuta, ca nu are nimic, asta daca ai de unde sa cumperi. 
Miki parca trebuia sa mergi la doctor, sau am inteles eu gresit ?! Cum te mai simti ?
Noi sintem bine, sper sa am si vesti bune, tata e acasa cu un tub prin care face pipi, dar astepta ieri sa-i dea un rezultat pentru prostata, asa ca nu prea am vesti ci doar ginduri, negre, incerc sa gindesc pozitiv, dar nu prea reusesc. Ficatul il are cica, inconjurat in grasime, de unde Dumnezeu nu stiu, ca el e slab la o scindura
.
Va pup pe toate, ma scuzati ca scriu cam rar, dar nu am starea necesara si nu vreau sa va mai intristez si pe voi cu problemele mele.