Casnicute sexy (172)
Raspunsuri - Pagina 15
alexa si mami spune:
va spune o virusata. iubita de alexa a fost darnica si a virusat si pe mami si pe tati
. nasol de tot, asa ca o sapt sunt in cm.
toate
alexa si
mami
gabitz78 spune:
salutare.
am venit de la control, eliza e bine,asa ca de maine avem voie afara cu caciulitza pe urechi. a inceput sa manace, adik cam 120 la masa!
asta e!tine la silueta!![]()
alina -
si multa sanatate.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
monica-elizabet spune:
Olga, ma bucur ca ai mai scris...lasa...bucura-te de taticul tau si asculta-l ca poate chiar ii lipsiti
si spor la proiectul bb2
alinutza, multa sanatate
aveti grija de voi
gabi,
ma bucur ca sunteti mai bine si deja papati binishor
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
va servesc cu un Ecler

... am lins ecranul si am inghitit in sec, deh, sint la cura de slabire si n-am reusit decit vreo trei kg 
Iote ca-ti dau pupici
ca sa vezi ca de la eclerele tale am ramas cu lipici 
Alina sanatate multa la toti

Olga si tatal meu vorbeste mult si vorbeste doar el, restul trebuie sa se inscrie la cuvint
Gabitza sanatate multa Elizei

Miki profita din plic de tot si toate pe timpul sarcinii, ca dupa aia nu o sa mai ai timp nici sa respiri

Liana te vad, te vad
dar nu mai zici nik 
Mirela nu mai spui nimic, cum te mai simti ?

Cuscra pe unde te preumbli, sau deja ai plecat la baina si nanita...

Va tuc in ordine analfabetica, miine ma duc la doftor dis de dimineata, sa-mi dea trimitere probabil, la fizioterapie.-

monica-elizabet spune:
Danelutzo,
si la cura asta de slabire scria de gogosile alea pufoase si buuune de ieri-alaltaieri? ![]()
mama daca e o cura cu dulciuri si in acelasi timp slabesti 3 kg vreau si ioooooo...pliiizzzz...sti ca eu fac tot ce zici tu...asa ca trimite-mi si mie retetele ![]()
noi am aterizat acum din parc, am dat sa pape la pesti si la ratzuste, ne-am jucat la nisip si acum intram in program de seara
va
pe toate
noapte buna si somnic usor
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
alexa si mami spune:
'neata gagici!
nu v-ati trezit?! se vede ca eu sunt mai bine. la 7,30 am fost in picioare
ai mei inca dorm.
va servesc
, inka, suc, ceai, lapte, fiecare dupa preferinte ![]()
toate, multumesc pt urarile de bine.
fetele, de cind cu virusache asta, am slabit 2 kile in 3 zile
, asa ca tot mai bine
si sanatoasa.
gabi, multa sanatate micutei eliza!
alexa si
mami
mhldvrc spune:

Alina,
si sanatate multa, ai grija de tine, nu prea e bine sa slabesti in perioada asta.
Multumesc pentru
, am zis eu, orice minune tine trei zile
, mai am nevoie de mmuuullltttaa vointa
.
Danelutza, vreau si eu dieta de care zice Monica

, sunt abonata sef,
ha ha ha
.
Fetelor va
si
pe toate.
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)

mhldvrc
georgi75 spune:
Salutari
Am pierdut o gramada de aniversati dar tin sa le urez acum la toti MUUULTI ANI si multa sanatate.Si pupici la toata lumea ca vad ca mai sunt si bolnaviori pe-aici.
Io am lipsit din motive de santier dupa cum stiti.De vineri seara am golit casa de unelte si scule ale meseriasului si de-atunci bag smotru fara sa termin.Astept acum colegu' sa-mi aduca masina sa ma duc sa cumpar oglinda si in seara asta sa o fixam pe perete.Si atunci pot spune ca am terminat cu baia si cine mai vrea de-acum incolo sa-si mai faca.Io m-am saturat 
mariussimiuc spune:
Helau! 
Eu ma cafelesc pe forum
ca n-am apa.
Poate or da drumul azi,sa ma pot spala pe fata si sa pot iesi din casa. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...