Casnicute sexy (172)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitz78 spune:
neatza.
pai nu stiam de ce plange si are febra, asa ca am mers la dr, care ne-a trimis la orl....si asa am descoperit!
acum e mai bine, dar tot n-are chef sa manance, daca papa 100 ml mare minune!dupa ce ca e micutza, acum iar slabeste!of!
pupici dulci si o duminica minunata!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
monica-elizabet spune:

pe toate sa aveti o Duminica minunata
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
Multumesc de cafea, daca servesc doua oare imi trece durerea de la jumatate de cap, cu urechi si dinti ?! 

monica-elizabet spune:
Danelutza
sa-ti treaca...mie imi trece cu un nurofen, incearca si tu
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
Multumesc Monica 

Am bagat o aspirina si capul in bideu, mi-am facut in inhalant, poate o fi o raceala la bostanul din dotare
, iote asa ca l-am desfundat o tira si-i dau
si iar dau
... ![]()
Gata, dispar sa le fac de papita la ostenii din dotare ![]()
Am uitat sa-ti spun, gogoselele facute de mine aseara, sint molcute si astazi si cum se umfla ca nebunele cind le arunci in ulei, poti sa bagi cu siringa umplutura de care vrei, eu am pus bucatele de ciocolata inauntru, asta inainte de copt, iar astazi gem de prune ![]()
Daca mai tii minte, pe vremuri aruncau la gogosarii bucatile de aluat in ulei incins, se umflau instantaneu si se ridicau la suprafata, asa sint si astea.

mariussimiuc spune:
Helau! 
Gabi,sanatate multa la puiuta mica! 
Monica,cre ca ai lasat ceva gogosi si pentru ginerica a lu' cuscra,nuuu? ![]()
Da' ce linistite ati fost zilele astea...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
buna, va
pe toate si va doresc o saptamana minunata
la noi a venit frigul
doar dimineatza si seara este rece... la pranz este cald si arde soarele ca la balamuc dar in rest...dardai de frig...ieri am fost la piscina si mi-a fost frica sa-i las in bazinul mare fiindca era apa rece...si in cel mic s-au balacit doar cateva minute...apoi am facut gratarel si am stat in parcul de acolo pana tarziu... nu au dormit la pranz si alexutul era obosit de dimineata...ruxi inca doarme...recupereaza ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
OlgaTarziu spune:
Vai dar am ramas in urma cu toate!!!!!!!!!Scuze pentru intarziere.
lA MULTI ANI, ROBERT SI DAN!!!
Nu mai stiu care ma intreba de B2. Se pare ca nu iese si doare de mor. Oricum sotul nu e prea convins ca mai vrea-deci DD vrea la fel. Adevarul e ca mi-a cam luat ceva timp pana sa-l conving pe sot sa incerce.
Sanatate tatalui tau Danelutza.
Sanatate copilultilor bolnaviori.
M-ati super surprins cu uraril;e de ziua sotului. Multumesc! Am facut si 9 ani de casatorie intre timp. Mai ce trece timpul!
Normal ca mai aveam multe de spus dar nu mai stiu cui.
Tata e la mine de o luna, mai sta 2. Concluzia- e cam mult. Se plictriseste fara noi, cand vin ma umfla de nervi, plus ca nu mai tace fratele meu. Inteleg ca o ia razna singur dar si noi cand venim vrem o tzara de liniste. Trece.