FIV in Austria

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by camid

Avalon, multumesc mult. sa te ajute DD sa reusesti in austria. Eu sunt la primul.

cami

Atunci mai stai pe aici (pe la subiect), ca sa ne tinem companie! Bafta!

Mergi la inceput

Am mai gasit o clinica in Austria in St. Polten, dar din pacate site-ul nu e decat in germana, pretul unui fiv acolo este pana in 1000 euro cu tot cu medicatie, pentru cine este aproape de aceasta clinica si se descurca bine cu germana (nu o trec pe lista, doar o mentionez aici cu titlu informativ): http://kinderwunschambulanz.kh-st-poelten.at/index.html

Mergi la inceput

Acum avem preturile complete si la clinica nr.1 (sunt inlcusiv tva), mi-au raspuns foarte prompt.

Mergi la inceput

Prin bunatatea cuiva care va incepe foarte curand tratamentul fiv la KinderWunsch Klinik, am actualizat pe prima pagina posibilitatile de cazare in Wels.

tinem pumnii stransi!!!

si asteptam vesti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cipcirip

Buna fetelor, va admir pt ceea ce faceti la subiectul acesta. Din pacate eu nu pot avea un copil decat apeland la un donator si in tara am auzit ca nu sunt cercetati asa cum tb. As dori sa fac peste granita si dc aflati preturile la IAD va rog sa le treceti si pe acestea. Am vazut ca sunt multe fete nemultumite de ac procedura in tara la sub "FIV sau IAD cu donator " si le-ar fi de mare ajutor ac informatii.
Va multumesc anticipat.

Cip

Vad ca preturile la FIV cu donator nu sunt trecute pe listele uzuale de preturi, dar propunerea mea este cine e interesat sa transmita mail catre clinicile care fac fiv cu donator si sa intrebe, intrebarea moarte n-are! Mie mi-au raspuns foarte prompt de fiecare data.
De exemplu la clinica din Wels inseminarea cu sperma de la donator e 880 euro. Probabil ca au mai multe preturi la fiv in functie de ce donare este necesara, donare de ovule sau donare de sperma. FIV cu donare de sperma cred ca este mai scump cu aprox 550 eur fata de pretul practicat de clinica pt FIV obisnuit (daca fac diferenta intre inseminare si IAD): http://www.baby4you.at/en/patient-info/abroad/health-insurances.html
Donarea de ovule in schimb este mult mai scumpa, oriunde in lume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Avalon, multumesc pt raspuns.Am vazut si eu ca la una din clinici este 880 euro IAD.

Cip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Mama-mia, Avalon ...da te-ai miscat, nu gluma
Sincer am fost asa prinsa cu treaba la birou, ca abia reusesc sa citesc tot...
Eu nu am mai facut nimic, cei de la Bregenz imi tot trimit mailuri sa ma intrebe daca am luat o decizie, dar vorba lui Avalon, sunt cam scumpi si mai ales cand exista restul clinicilor cu mult sub iei, n-am de ce sa-i iau in calcul
Eu m-am gandit ca atunci cand ma voi duce in Austria pt chiuretaj endometrial (pe care il tot aman, din cauza ca nu mi-a venit CM), voi mai face o vizita si la alte clinici; ii am in vedere pe cei de la clinica 1 (desi daca nu au IMSI parca ... nu prea vreau) si clinica 4 (in afara de clinica 5 la care evident ca ma duc )

Dar nu imi mai vine CM, si asta ma intarzie cu tot, se pare ca voi face FIV in septembrie ... :-(

Mergi la inceput

Pisix, de ce nu iei 4-5 zile un utrogestan pe zi, ca dupa 3-4 zile vine ciclul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor, felicitari pentru aceste informatii!Din toata inima felicitari!Meritati toata admiratia noastra si sper sa va trecem la gravidutze cat de curand!
De la voi am aflat de PICSI si IMSI,de la voi am aflat de clinici f bune in Austria.Meritati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

AVALON...m-am uitat pe site-ul clinicii din St. Pölten si nu am vazut optiunea de fertilizari...tratament clasic, solutii clasice, daca nu reusesc iti ofera ca alternativa adoptia :(

Mergi la inceput