FIV in Austria

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Mama-mia, fetelor se pare ca ne-am strans toate hotaratele aici !
Bombonique pleaca miercuri la Linz iar voi v-ati programat déjà pt iulie. Super-treaba ! Sa inceapa seria succeselor austriece !
Eu dupa cum mi-a venit CM probabil ca voi fi in Austria in jur de 10-14 iulie.
Eu am alta problema: trebuie ca ultima eprubeta de sperma pe care o am la Giuly sa ajunga in Austria si nu stiu cum… Hm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Pisix incearca sa iei legatura cu o firma de curierat rapid, au niste recipiente speciale pentru transport. Stiu de asta, pentru ca dupa operatia sotului in 2002 imi puneam aceeasi problema: cum sa transport sperma congelata din Canada in Romania. Pentru ca ar fi fost transportata cu avionul mi-ar fi trebuit ceva scris din partea clinicii, pentru a nu trece proba prin aparatele de control. Intrucat era foarte complicat am renuntat si am facut FIV in Canada.

Mergi la inceput

Mda, cam asta am inteles si eu,dar uite cipcirip - o fata noua de la IAD, imi spunea ca exista in Danemarca o banca de sperma de unde poti ...comanda.
Ma gandeam ca as putea sa ma interesez la ei cum sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Daca poti sa iei legatura cu ei, de ce nu?!
Felicitari fetelor pentru alegerile pe care le-ati facut si sa va poarte mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Pisix uite aici dar e o firma din SUA http://shopsite.nwcryobank.com/page3.html

Am impresia ca nu se poate comada doar o bucata.
Cred k ar tb sa te invetze cei de la clinica din Austria cum tb sa faci shi poate itzi dau ei shi recipientul, dar............ nu vreau sa te dezamagesc. Posibil sa fi fol medii proaste la congelarea probei shi dr din Austria sa nu fie multz de ce vor gasi.

Fetelor m-ash urca shi eu cu voi intr-un avion pt un IAD k va vad tare optimiste.

Cip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Va pup fetelor!

Da, Pisix, initial ne gandeam sa mergem cu masina, acum o sa incerc sa vad cat costa avionul, cu dus miercuri si intors vineri. Vedem... Am gasit cazare pe booking.com la 250 de euro 2 nopti. E mult, dar asta e...e si destul de central, pare aproape de clinica...
Initial ziceam ca merg si eu la Goldenes si dupa aia ma hotarasc intre cele doua, dar fiind tot balamucul asta cu euro, zic mersi sa ajung la Wunschbaby. Parca aici merge si Kitta nu?
Avalon, eu am scirs la adresa de pe site si pe urma m-am coresponsant cu o dr. Fischelmaier parca, care mi-a raspuns f prompt.

Va tin la curent, daca imi merg toate, o sa fiu prima din pluton, deja mi-e teama.

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorhotelul care ni l-a recomandat Catalina e scump tare 162 Eur/noapte + 15 Eur parcarea. Pai cu banii astia mai punem de un FIV...
Da, eu plec dupa calculele actuale in jur de 13 iulie, sper sa nu fie cu ghinion si plecam cu masina din cauza ca la avion n-as fi stiu datele excate de rezervare. Avaloaneca sa gasesti bilete ieftine trebuie sa rezervi cu fo 3 luni inainte si DD stie cam cum satu datele noastre, stiti voi. Deci, da, daca voi sta vreo 10 zile avem sanse sa ne intalnim. Fetelor, care vreti sa mergeti doar la o consultatie nu e neaparat sa va faceti calcule pentru o anumita zi. Oricum daca sunteti in jusr de Z8 cum am fost eu vi se va face si o eco in pretul consultatiei 115 Eur la Wunschbaby. Da, AvalonWunchbaby sunt cu Kaali, eu am spus ca mie mi-au spus povestea asta recomandandu-mi Ungaria, chiar nu s-ar fi suparat in caz ca mi se parea departe Viena. Medicamentele oricum iti vor spune sa le iei din Ungaria ca e mai ieftin. De transportat in masina le voi lua in geanta frigorifica de picnic. Am de la Andradasi una mai mica dar are numai 1 bucata chestie din aia care se ingheata la frigider. Aia ar fi buna pt. avion.....
Eu am facut rezervare la hotelul Hoffinger pe net in principiu de pe 13.07 pentru 8 nopti, daca e ceva se mai poate modifica si oricum se poate anula cu 48 ore inainte. Mai astept si alte variante orcium.
Pai, Avaloanenu zisesi ca le-ai scris celor de la Wunschbaby si ca ti-au raspuns prompt. Scrie-le la aceeasi adresa de mail: eu am scris la office@wunschbaby.at. S-a intamplat ca intr-o perioada sa nu imi raspunda imediat.
Fetele priceputele, cred ca trebuie sa punem deja pe prima pagina inscrierile pentru clinici pe luni, ca la capitolul FIV!

Mergi la inceput

Cipcirip– merci, de maine incep sa ma interesez, cei de la clinica din Linz nu stiau cum sa procedeze dar au zis ca se intereseaza si ei
Stiu ca e posibil sa nu fie mare lucru acolo, dar asa e procedura la ei: se mai da o proba in ziua punctiei, se aduce sperma de rezeva si se face si biopsie
Cipcirip – pai haide, am zis ca facem charter FIV dar pana la urma il putem numi charter Reproducere Asistata, na …ca sa fie valabil si in caz de IAD.
Pisik- sa inteleg ca te-ai hotarat de tot –de tot ??? Bravo tie, ma bucur din toata inima, acolo clar pleci cu sanse in plus.
Intrebare: stiu ca sotul tau are FSH mare; tu le-ai spus la Wunschbaby despre ce e vorba ?Sotul tau a luat vreun tratament (scuze, poate ai zis, dar nu mai stiu) ?
Cami – voiam sa te intreb daca ai inceput sa simti ceva ? Simptome de gravideala ?...
Kitta – si cu mine te intalneeesti !!!!Super, mama ce dragut, chiar incepem fetelor.
Mama imi place ca sunteti toate cu sange-n voi si hotarate de nu-mi vine sa cred ! Alles gute !
PS: si la Linz e tot 110 eur cu eco inclusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kitta ce zici tu acolo? Cine ti-a dat pretul asta? Eu am platit cam 70eur/noapte. Nu cred din ianuarie pana acum sa se fi dublat, chiar mai mult.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

M-am uitat si eu acum pe www.booking.com si am vazut ...135eur/noapte.
Cred ca s-au tampit Eu am platit banii astia pe doua camere. Sorry. Am vrut sa ajut si eu.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput