FIV in Austria
Raspunsuri - Pagina 16
Pisik06 spune:
Fetelor,
Am obtinut programare la Wunschbaby pe 26 iunie, daca nu ma duc acum nu mai am cum sa ma duc pana prin august pt consultatie, ceea ce e f tarziu (eu in iulie fac 6 luni de la laparoscopie si vreau ca prima incercare sa fie cat mai aproape de termenul asta, ca sa nu se refaca crusta si chisturile pe ovare).
Dupa ce eram super fericita de programare, imi facusem planul ca plecam marti noapte si plecam de acolo vineri dimineata, ba chiar ma gandeam sa incerc sa ma programez si la Goldenes, aflu ca pe 26 cand am eu programarea e semifinala in Viena, iar pe 29 e finala, tot acolo. Imi vine sa urlu! Cazarea e tripla, unde mai pui ca nu sunt locuri pe nicaieri, preturile vor fi in aer, nu mai vorbim de aglomeratie, vandalism, etc. Sotul se cam codeste, si eu ma tem, dar chiar nu mai am cand daca nu ma duc pe 26 din cazua serviciilor, a nuntilor unor prieteni f apropiati,etc. Sunt disperata, imi vine sa plang non-stop so ma gandesc ca e un semn ca nu trebuie sa renunt la Giuleti, nu stiu, dar parca mi-a taiat cineva toate aripile....incearca mama sa imi gasesca ceva printr-o cunostinta de acolo, dar nu stiu daca reusesc. Va fi riscant, dar daca gasesc cazare plec, asta da poveste pt mai tarziu pt bebei, nu? Fac si eu haz de necaz....
Lasand la o parte EURO, am gasit o cazare f ieftina intre 1 iulie si 31 septembrie . E vorba de niste camine studentesti, care spre deosebire de astea de la noi, arata ca niste hoteluri, cu baie in camera si toate conditiile, care se inchiriaza pe perioada vacantei studentesti. A fost o cunostinta acolo si cica e super decent si e vreo 40 euro/noapte camera. Mai am un hotel la care au stat nasii mei, cu 70 euro/noapte camera, cica mai sunt niste campinguri cu 14, da nu ma-s risca...Cum aflu detalii, le postez binenteles. Intre timp, tineti-mi pumnii sa imi iasa cu 26...
Va pupic
pisix spune:
Medamaya – iata inca un motiv sa urasc fotbalul (in afara de faptul ca e toata ziua la TV)
Pisik – stai nu dispera ! Ca sa inteleg: te duci cu masina ?... Daca da, Viena e legata de autostrazi mari de tot restul austriei si ai putea sa-ti iei cazare si pe langa. Va fi un efort suplimentar, dar nu e chiar asa de grav (as putea sa-ti recomand un loc dragut, aproape, unde ai putea sa te simti in vacanta si unde nici nu cred ca e asa scump- totul e sa-mi confirmi ca te duci cu masina).
In ceea ce priveste campionatul : finala e la Viena sau in Elvetia ? Chiar daca e in Viena, austriecii sunt asa organizati si civilizati ca pot sa pun pariu ca n-o sa va simtiti incomodati in nici un fel. Poate niste cantari baietesti da asta nu poate fi decat fun, deci nu te mai panica aiurea. Cum sa te impiedici de asa o prostioara ?...
Incearca sa te bucuri de viata si sa fii mai relaxata, e un eveniment in toata puterea cuvantului si cred ca va fi super. De ce sa nu va luati si bilete la semifinala ? Chiar daca nu sunteti microbisti, atmosfera sigur o sa va prinda !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
andrabirni spune:
Pisix, dar ai cautat hoteluri gen Formula I sau Confort?
Eu zic ca aceste mici piedici sunt doar lucruri care vor sa te scaie, dar vei reusi sa ajungi la timp, asa cum ti-ai programat.
KITTA spune:
Pisikeu zic ca o sa iasa niste baietei microbisti...e de alta parte eu in cele 2 vacante ale mele in luna aprilie am prins maratoanele oraselor Londra si Viena si poci sa spun ca ambii au fost f. dezorganizati, nu asa cum ma asteptam eu. Nu stia nimeni pe unde circula autobuzele, iar la metro nu poci sa va zic ce inghesuiala a fost, asa ca sa nu se mai planga romanasii nostri. In oras, lume ca la balamuc, toata ziua aia ne-am pierdut-o aiurea, mergand ca besmeticii si pana la urma ne-am oprit la sosire la maraton. Si dupa sa vedeti mizeri...Bine, a doua zi era luna!
Tineti-ma si pe mine la curent cu cazari ieftine, dar nu gen camin studentesc. Eu mai de graba as vrea si ceva pe langa Viena ca merg cu masina si nu e asa de mare Viena oricum. si as prefera o pensiune celor nemtesti. Problema e ca nu stiu sa caut pe net in germana...Oricum am dat sfoara in tara.
pisix spune:
andra - pai fix la Formula 1 ma gandeam cand am zis initial ca sigur se gasesc cu 30 eur; eu inca nu am cautat pt ca nu stiu exact unde merg, oricum eu m-am hotarat sa stau cateva zile bune in Viena si ne facem o mini-vacanta. Oricum de principiu am anumite hoteluri la care tot merg la Viena asa ca eu am cautat pt restul fetelor
KITTA spune:
Feteloreu am gasit si rezervat pe net la H. Hoffinger - 552 Eur - 8 nopti (daca e ceva mai prelungim) acesta are si mic dejin si parcarea gratis ceea ce e un mare avantaj. La alte hoteluri am vazut ca se plateste cam 17 Eur/zi parcarea. Micul dejun intre 6 -12 eur. Este si aproape de Wunschbaby. Avaloanepoate bagi si tu o rezervare poate ne vedem acolo la sfarsitul perioadei mele sa facem un chef cu sotii.
Mai este un hotel ieftin H. Kunsthof - 8 nopti - 440 Eur dar fara mic dejun si parcarea se plateste. Eu la cele gen studentesti nu indraznesc ca am avut o experienta neplacuta in Elvetia de a trebuit sa caut alt hotel cu valiza dupa mine la ora 18.00 seara, noroc ca acolo lucrurile sunt organizate, m-am dus in gara la biroul national de turism sau asa ceva si m-au salvat....
pisix spune:
Kitta, Avalon – deci voi cand plecati ? Va duceti la un consult preliminar sau vreti déjà sa incepeti ?
Hai ca incep sa ma panichez ca toata lumea pleaca, numai eu raman …
catalina2307 spune:
Fetelor ma bag si eu ca musc-n lapte. In ianuarie am avut o problema de sanatate cu tata si am fost cu el in Viena la o clinica .
Am stat la un hotel care mi s-a parut extrem de rezonabil pt conditiile oferite. Hotel 4 stele,camere mari, frumoase, curate, balcon generos,parcare si mic dejun.(plin de romani dealtfel veniti la diferite spitale).
In caz ca va intereseaza acesta este site-ul hotelului.
(nu va duce nimeni bagajele in camera dar exista lift.
http://www.arkadenhof.com
(daca sunteti interesate va sugerez sa sunati si in caz ca stati mai multe zile sa incercati sa negociati)
Va pup si sa stiti ca ma gandesc la voi.
13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
Avalon spune:
Pisi, eu ma duc la in iulie un consult preliminar in Viena la Goldenes si sa-mi cumpar medicamentele, KITTA se duce sa faca fivul, consultul l-a avut deja. Eu mi-am planificat la inceputul lui septembrie voi fi la Viena pt fiv (stau pana atunci, poate raman natural... a fost buna gluma, asa-i?). M-ai intrebat de lista de asteptare la Goldenes, nu mi-au zis ca au asa ceva... le-am scris, mi-au raspuns foarte repede, mi-au trimis o gramada de formulare de completat si apoi m-au invitat la o consultatie pe 22 sau 23 iulie, inca nu le-am confirmat pentru ca astept raspunsul de la Wunschbaby... am zis ca daca tot ma duc acolo, nu ar fi rau sa vizitez ambele clinici si decizia o iau ulterior... apropo, stie cineva unde sa sun/sa scriu la Wunschbaby ca sa primesc si eu un raspuns mai rapid cu privire la o programare la consultatie?
Kitta, deci sa inteleg ca daca ma duc pe 22-23 iulie tu esti acolo inca? Nu ai zis perioada cand ai facut rezervarea... cu masina sau cu avionul? Ca eu ma gandeam sa ma duc cu avionul pentru a economisi timp, dar daca-i vorba sa nu gasesc bilete la un pret rezonabil, atunci o sa mergem cu masina. Apropo, cum ati rezolvat problema transportarii medicamentelor? Ce ustensila pot sa cumpar pentru pastrarea acestora la o temperatura optima? si iti dau voie in avion cu asa ceva? Intrebari, intrebari... Kitta, imediat ce am programarea de la Wunschbaby, confirm si la Goldenes si imediat fac rezervare la hotelul tau, dar cred ca numai o noapte voi avea nevoie, maxim 2.
Meda, Catalina
Avalon spune:
Hai ca eu iarasi am fost aiurita... intr-un mesaj anterior am scris de Glodenes si Kaali, cand de fapt Wunschbaby au clinicile Kaali , Goldenes au si la Debrecen clinica... In orice caz, ideea era ca amandoua clinicile mi se par ok ca nivel al tehnologiei, experienta au si preturile sunt similare.