FIV in Austria
Raspunsuri - Pagina 15
KITTA spune:
Camid, sincer nu stiu care este tratamentul ala de 2000 Eur ca nici cand am facut 3 menogon nu a ajuns atata. Tratamentul meu recomandat de cei de la Wunschbaby m-a costat 800 Eur fiindca le-am luat din Ungaria tot la recomandarea lor ca acolo ar fi mai ieftine. Si inca ceva, au insistat sa imi iau medicatia din Ungaria si nu din Romanica, desi eu insistam si ziceam ca se gasesc si la noi Puregon si Gonal, ei nu si nu ca sa fie la pen. Or fi si medicamentele astea pentru europa de est ca toate cosmeticele, etc.
Avalon spune:
Si eu sunt hotarata sa-mi iau tot de acolo medicamentele, am auzit din prea multe surse ca sunt de alta calitate decat cele de aici. Urmeaza sa primesc retetele de la Goldenes Kreuz si pana la urma cred ca acolo voi face. In septembrie.
pisix spune:
Camid – dar eu nu m-am suparat deloc … zic insa ca nu are sens sa punem informatii care nu vin cu date exacte, si nu am spus de nici o pacaleala ci am tot zis de neintelegere, pt ca 3 persoane am primit un prêt si nici tu nu ne-ai spus exact-exact ce intra in suma asta data de prietena ta
Pisik – e normal sa te invite puisor ca tu esti la primul FIV si trebuie sa-ti faca instructajul; eu cred ca au protocol scurt dar … exact nu vei afla decat acolo
Sanse sa reusesti din prima exista si aici si acolo, dar fara sa vreau sa te descurajez tb sa fii constienta ca problema ta (si a mea de altfel) e destul de …dificila, iar sansele la noi sunt oarecum mai mici. Insa uite imi vine acum in minte un exemplu chiar cu azoo Mickey D – care a reusit la primul FIV. In Romania…
Avalon – oooo, deci te-ai hotarat ? De ce acolo ? Ai descoperit ceva ?
Si mie mi-au spus sa nu-mi iau din Rom. medicamente …
Fetelor parca devenim tot mai hotarate, parca incep sa se intample lucruri !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Avalon spune:
Pisi, si eu simt ca asta e drumul cel bun. Nu mai am prea mult timp de incercari si pentru prima data de cand m-am apucat de fivuri nu-mi mai fac eu planuri, ce medicamente iau, ce doresc sa-i cer embriologului, ICSI sau nu, ce schema de tratament sa urmez... pentru prima data vreau sa ma las pe mana unor profesionisti si sa nu ma intereseze nici macar ce-mi dau sau ce proceduri vor face ei acolo in laborator. Pur si simplu nu vreau sa ma gandesc la nimic, decat ca ma duc acolo si fiecare va face ce trebuie, rostul meu nu este decat sa fiu cat mai optimista si sa fac shopping, sa ma relaxez, sa dorm si sa uit de toate intrebarile si de toate detaliile 'tehnice' cu care mi-am incarcat mintea in ultimii ani.
De ce acolo? Am auzit multe lucruri bune de clinicile Kaali, de tehnicile si experienta lor. Imi inspira incredere. Prea multe cazuri care dupa n incercari in Romania acolo au reusit. Asa simt eu, si dupa ce m-am consultat cu sotul si am analizat toate raspunsurile, balanta inclina spre Goldenes.
Si acum sunt mult mai relaxata si mai increzatoare decat am fost vreodata.
pisix spune:
Avalon - atunci iti doresc sa fie alegerea norocoasa !
Si sper sa ma decid si eu in curand.
Stii cumva daca e lista la ei ?
KITTA spune:
Fetele, ati descoperit careva niste pensiuni mai ieftine prin Viena sau imprejurimi ca pe site-uri am gasit numai scumpe? Sau o fi de la Euro 2008?
Avalon spune:
Pe mine ma ingrozeste pretul care creste exponential la biletele de avion... in urma cu 2 saptamani era 90 euro dus-intors si acum costa 260 euro cel mai putin... Ce se intampla? Eu trebuie sa ajung in Viena pe 21 sau 22 iulie (am programare la Goldenes si vreau sa fac in aceeasi si si la Wunschbaby)
medamaya1 spune:
Avalon, iti doresc ca aceasta incercare sa fie o reusita , pina la capat, doamne ajuta.
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune, de acum in colo.
Cristal, cam asa ceva, daca nu iese pina atunci la noi in tara
pisix spune:
Fetelor, din pacate suntem in plin campionat de fotbal, ceea ce a crescut f tare pretul la cazare si la avion. Ma tem ca peperioada asta nu avem ce sperante sa ne facem . Stie careva cand se termina ?
medamaya1 spune:
Eu zic ca max o luna, cam asa, mai mult nu cred, nu are cum.Si eu cred ca asta e problema cu crescutul preturilor.