FIV in Austria

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

camid - nu putem generaliza pentru ca eu am fost la o clinica acolo si este mult-mult peste ce am vazut in Romania
Dar stii cum e, sunt clinici si clinici
Voi merge si eu la Wunschbaby in jur de 10 iulie pt ca au multa experienta si macar sa vad ce si cum
Oricum pare incredibila faza cu preturile, adica poate ca a inteles gresit si poate ajunge cu totul (inclusiv medicamente) la banii astia, chiar studiind preturile in Austria nu prea ar avea cum sa fie asa scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Poate intra Madutz sa ne spuna daca e adevarata faza cu preturile, ea a facut la Wunschbaby. Din ce am citit a avut numai cuvinte de lauda.

Mergi la inceput

Sincer eu nu cred, deja avem info din 3 surse despre pret, e clar ca a fost o neintelegere
Totusi, nu vorbim de o clinica din Rom care si-ar putea schimba pretul dupa cum le vine
Eu am inceput sa-mi fac listele cu tratamente, fetelor imi vine sa sar intr-un picior, stiu ca mai am 3 luni pana atunci dar data asta trebuie sa raman gravida !!!

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Camidsi eu sunt sigura ca a inteles gresit prietena ta. Oricum mie mi-au dat pretul in scris fiind 2695 Eur + TVA si ma voi duce cu hartia aceea.
Pisixse pare ca in aceeasi perioada voi fi si eu acolo. Inca nu mi-am gasit cazare, de fapt nici nu am cautat....

Mergi la inceput

Si eu am primit lista de pret pe mail de la ei.In plus, au si pe sit preturile, de fapt sunt deja reduse (ICSI la 30%= 731 EUR), deci e corect pretul pe care il stim
Serios Kitta, deci cand vrei sa mergi ?
Pai se pare ca mergem in gasca :-)))

Abia astept, o sa le spunem bebelusilor nostri ca au fost conceputi in Austria, he-he, ce smecherie, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Mii de scuze, am mai intrebat-o inca odata , am inteles eu gresit, pretul de 5000 euro include si tratamentul. dar nu stie cat e ICSI si cat e tratamentul; ea a intrebat de pret si i s-a spus cu tot cu tratament.
Deabea astept sa se mai duca din fete, sa ne mai spuneti si parerile voastre. Poate aveti mai mult noroc.
Ce-i cu pretul redus ca nu am inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Dar, oricum si cu tot cu tratament mi se pare cam mult 5000 euro.
Pisix, ce-i cu pretul redus. Adica cine are dreptul la pretul redus?

Mergi la inceput

Camid – in fine,hai sa nu aruncam cu sume asa,e clar ca exista mari posibilitati ca prietena ta sa nu fi inteles mai multe chestii atata timp cat nu stie nici macar ce include exact. Adica poate i-au calculat cu P-ICSI sau cu IMSI sau cine stie cu ce.
In fine,cert e faptul ca noi toate am primit lista de pręt cu alte preturi, deci nu cred ca au vrut sa o pacaleasca fix pe prietena ta, stii ? Cand mai e si o alta limba sansele sa fi inteles gresit sunt maricele.
Preturile afisate pe sit (30%) sunt cele pe care le platesc austriecii, restul e decontat de sistemult lor de asigurari.

Haideti fetelor ca facem listele de imbarcare spre marea grvideala austriaca.
Cine mai vine ?
Bombonique mai esti pe receptie ? Tu erai prima pe lista …

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Pisix, ma imbarc si eu cu voi, eu insa sper sa ajung mai repede, daca ma hotarasc la primul fiv in Austria. Tu pana la urma tot la clinica 4 te-ai hotarat? Parca erai cu 5. Eu am primit vreo 5 rapsunsuri, dar singurele la care am trimis analizele sunt Clinica 4 (a voastra) si Szalay. Ieri le-am trimis, va tin la curent.

Pupici

Mergi la inceput

Pisik luna viitoare ma duc la chiuretaj endometrial la clinica nr 5, dar fac o vizita si la cele doua clinici din Viena (ma incanta IMSI)
Deci cred ca o decizie voi lua cand ma voi intoarce de-acolo

Mergi la inceput