Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Mercedes spune:
Mai frate ai mei copii dorm de pe la ora 14.30 si nici acum nu s-au trezit. Tati a plecat de azi dimi la un curs si se va intoarce abia vineri noaptea.
omustata-mersi, dar cred ca esti printre putinii care spun ca bia seamana cu mine.
apropo de raceli alea alea si eu sunt stresata cu cristi. Are cam de o luna ganglionii umflati acum de ex stiu ca are puroi pe amigdale si.. spr din suflet sa fie doar atat. E pe antibiotic maine dupa masa revenim la dr.
gabitzam spune:
Beatrice, tare frumusel ce faci tu acolo.
Le faci sa le daruiesti? Sa le vinzi?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Lili scuze, am uitat sa te felicit pentru fetita . Felicitari si sarcina usoara in continuare .
As vrea sa stau in gradina la soare, adica sa fie doar asta motivul disparitiei mele, dar... nu este asa. Tatal meu e foarte bolnav, vineri ii vor face biopsie, are cancer la prostata, sau ma rog, nici nu stiu sigur unde este. Cica vor trebui sa-l opereze, dar nu s-a pronuntat, inca, doctorul, de ce gen e cancerul si cit e de avansata boala. Sora mea cind i-a spus ca-i cancer, s-a blocat ca nu a mai stiut ce sa-l intrebe pe doctor. Tata si mama, nu stiu nimic despre rezultatul analizelor si despre cancer .
De aia a disparut cheful meu de a scrie, pling si iar pling, urlu si la Isabella si la barbat, noroc ca saracul ma intelege, ca daca era altul, ma lua de cracul pantalonilor si ma arunca in lac.
Probabil ca tata nu va accepta operatia , cica ar trebui sa-i extirpeze testicolele , dar nu stim ce garantii sint, avind in vedere si virsta inaintata, 86 de ani.
Cer scuze ca am scris atita
gabitzam spune:
Doamne, Danielutza, nu-ti mai cere scuze cand esti intr-o situatie ca asta! Imi pare tare rau ca treci prin asa ceva si esti departe de ai tai! Nu am cuvinte suficiente sa te incurajez, doar sa ma rog ca totul se va termina cu bine pentru toata lumea!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
Danelutza, imi pare rau sa citesc asemenea vesti triste. Sanatate tatalui tau si tie putere sa poti fi alaturi de el. Nu stiu ce altceva sa-ti spun, stiu ca indiferent de virsta, atunci cind un parinte sau un om drag noua este bolnav, am vrea sa facem orice pentru a-i putea inlatura suferinta. Dar poate ca te-ar consola un pic daca ai vedea si partea plina a paharului, adica faptul ca boala a aparut atit de tirziu, lasindu-l sa-si traiasca viata, sa va faca si va creasca pe voi, copiii lui, ca a reusit sa-si vada nepotii... iar pe voi, copiii si nepotii lui, sa-l aveti linga voi in tot acest timp. Lucru imposibil pentru atitea alte zeci de mii de tati. Sigur ca tristetea si durerea ramin, dar poate ca ai putea sa te intaresti un pic gindind si din acest punct de vedere. Sanatate!
La multi ani, Freya!
La multi ani, Sergiu!
La multi ani, Timeea!
La multi ani, Adina!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
monu spune:
Daniela multa sanatate tatalui tau.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
Tdi spune:
La multi ani SERGIU, TIMEEA, ADINA!
Danelutza, m-am gandit zilele astea la voi ca nu-mi inspira nimic bun absenta ta, imi pare rau ca aveti necazuri si-i doresc multa sanatate tatalui tau, sa se faca bine cu operatia!
Noi azi am fost la mare, am ramas uimita sa vad cata lume era la plaja si se facea si baie desi apa mi s-a parut rece...inutil sa va mai spun ce circ a facut Aly ca voia si ea, si-a scos repede papucii, a aruncat cat colo fusta si pampersul si s-a bagat cu picioarele in apa, abia am reusit s-o tinem sa nu se arunce cu totul. nu ne-am dus pregatiti de plaja ca mi se parea prea devreme, desi de vreo 3 zile sunt deja 25-30 de grade afara!
monu spune:
Incepem luna in forta. Antonia are febra 39.4. nu stim de la ce. si e prima data cand face asa o temperatura.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
Mercedes spune:
monu- sanatate!
Fetele stiti ceva de H Caraiman din Mamaia? ne gandim pt concediu la mare si pe asta l-am ochit acum. E ok? e departe plaja? stiu ca e la capatul statiunii.