Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Aurasa spune:
Buna
Catalin a facut febra din senin: 39. Si ieri si azi. Nu stiu de la ce. Nu are rosu in gat, are o stare generala buna, apetitul putin diminuat, vedem maine la pedi ce e.
Alexandru in continuare mananca mai mult lapte decat mancare si refuza marea parte a alimentelor. Daca mananca 3 lingurite din ceva la masa inseamna ca a mancat. Ii plac in schimb fructele pe care le papa cu placere. E argint viu cum se spune. Nu sta o clipa locului. Cerceteaza totul, alearga, vorbeste, incepem sa ne intelegem, dar totul pana la masa. Acum tocmai devasteaza dulapul cu oale si cratiti si e tare fericit de zgomot.
Cam atat ca deja se incing spiritele, iar eu trebuie sa fac de mancare azi (tati vine la 22). Catalin il certa pe Alexandru : "Nu e voie, Andu,vezi ce fuiioasa o sa fie mami, nu e voie la vase"(furioasa e termenul pentru cand deja clocotesc, ca pana atunci numar in gand pana la 100, numai sa tac si sa ma calmez)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
onixone spune:
SERGIU-MIHAI,VLAD STEFAN,FREYA,TIMEEA,ADINA
danelutza: Imi apre rau sa aud despre tatal tau.Este foarte greu,matusa mea este de o luna in spital si nu ii dau nici un diagostic,De cand e in spital da din intr-una in alta.Si ea este suspecta de cancer.Pana acum ca interventie i-au facut o taitura la gat sa vad ganglionii(ei i-au iesit noduli la plamani)au iesit necancerosi, acum o taie la plamani, intre timp a mai facut altceva pe la stomac,...si uite asa sta saraca in spital fara nici o diagnostic.Toate gandurile bune din lume pt voi, si putere multa!!!
Alex e mucios, eu la fel...afara e foarte cald si mie imi vine sa lesin de la boala, si fii-miu ciufut, singuri acasa ca de obicei.tare mi-as fi dorit sa fiu aproape de mama.Hai ca m-a luat melancolia.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
lucas spune:
Salutare,
aurasa, monu multa sanatate la copilasi.si noi tot temperatura fara alta simptome, azi l-am chemat pe doctor acasa ca nu mai intelegeam nimic. joi sera febra 39,5, vineri dupa amiaza febra 39, simbata dupa amiaza 39, duminica toata ziua nici pic de febra, ei bine azi dimineata 37.9 - 38. asa ca i-am zis doctorului sa vina. cind a venit doctorul copilul cu chef de joaca si ok. nu avea altceva inafara de febra, doar infundat pe nas. l-a ascultat la plamini, nimic, ganglioni, nimic, git, nimic, apendicita nimic, concluzia viroza, mi-a zis sa nu-i mai dau nurofen si calpol, sa nu-i mai dau nimic si sa-l scot afara la prinz. aaa si seara picaturi in nas.!!!!!
Danelutza nu stiu cuvinte care pot alina durerea unui copil pentru parintele sau. socul este mare, o operatia la virsta domniei sale...este greu atit pentru pacient cit si pentru doctori si familie. putere multa, gindul nostru bun catre voi.
andutzy spune:
Buna ziua dragele mele!
Nici nu stiu ce sa zic mai intai, ca tot citesc ce scrieti de cateva zile dar nu reusesc sa va si raspund.
Hai sa o felicit in primul rand pe Denisa pt baietel, sa-ti traiascam draga mea, sa va bucurati sanatosi de amandoi feciorasii!
Lili, felicitari si tie ca reusesti sa faci "pereche", Iulia sa se nasca sanatoasa si sa aiba parte de mult noroc.
Androix, felicitari pt turta, v-am vazut pozele, inclusiv pe cea cu Filip in actiunea "rusinoasa"
Nelia, felicitari pt crestinarea barbatelului, sa va fie intr-un ceas bun!
Danelutza, mi se rupe inima cand citesc prin ce treci cu tatal tau! Sa ii dea D-zeu putere si suferinta cat mai putina!
Monu, Lucas, Aurasa,Onixone, sanatate la copilasi! NU mai trece o data sezonul asta de viroze, parca anul asta au fost mai dese ca oricand!
LA MULTI ANI sarbatoritilor din zilele trecute, sa ne traiasca si sa mai aniversam impreuna inca multi anisori aici, pe DC!
Despre noi....
Pai sa va zic despre mine mai intai. Sunt in aceeasi stare pe care o stiti. Fetelor, poate ziceti ca am innebunit dar oricat de infocat este el sa-mi arate ca se schimba si chiar face eforturi sa fie cat mai activ in viata noastra, eu sunt inca bantuita de ideea divortului, nu-mi mai gasesc locul aici in casa, langa el, mi se sterepezesc dintii cand il vad plin de caldura fata de copii si tot asa. Si spre disperarea lui, nu il pot lasa sa se apropie de mine! NU pot! MI-e mai frica si groaza de asta decat i-ar fi unei virgine! Abia astept sa plecam la Constanta, bine ca voi putea avea refugiul asta pt o perioada buna din vara, poate voi avea acolo sansa sa-mi mai revin in ganduri si simtiri.
Copiii mei sunt bine, daca pot spune asa, desi ne chinuie iar muci, tuse, rinite si tot tacamul. Mai putin febra, doamne ajuta!
Dragos si-a primit deja cadoul pt 3 ani, o bicicleta pe care si-o dorea mult, sper sa mai apuc sa incarc poze, ca sa vedeti si "obectul" dar si reactia lui. In schimb nu reusim sa ne re-adaptam la gradinita, dupa perioada de vacanta de Pasti.
Horia tot cumintel, ii ies acum incisivii de sus, e un dragalas! Papa bine si face kk la oala
Cam atat de la noi, va pupam si sper sa va mai scriu curand cu vesti mai bune!
Edit: Gabitza, nu trece zi sa nu ma gandesc la tine. NU uit intalnirea noastra din maternitate, nici nu stiu ce sa-ti ure ca ma iau emotiile. Sa-ti dea DD nastere usoara, refacere rapida si un fratior sanatos pt Andrei! Cat mai ai? Cum mai merge Andrei cu gradi?
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
andutzy spune:
Fetele, de unde iau eu costum de porumbel sau macar aripi pt Dragos pt serbarea de pe 6 iunie???
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Andutzy, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Poate ca totusi iti trece si tie, se schimba si el si dupa vacanta de vara veti vedea altfel lucrurile. Cred ca e tare rau sa simti ce simti tu...
Monusi Lucas, sanatate copiilor.
Onixone, sanatate. Si imi pare rau pentru matusa ta.
Ieri a fost ziua mamei aici si pot sa spun cu mina pe suflet ca e chiar frumos sa fii mama si cu cit ai mai multi, cu atit frumosul devine si mai frumos. Fetele mele mi-au facut www.dropshots.com/aurice" target="_blank">cadouri, fiecare cum s-a priceput, si cu ajutorul educatoarelor si invatatoarei. Tudora mi-a dat o foaie cu o poezie tiparita, unde si-a lasat ampenta piciorusului si minutei, foaie legata cu o funda alba si cu o floare atasata, o lalea facuta de ea. Iar Agata a facut o poezie, fiecare vers l-a scris pe o floare din hirtie, pe care daca o pui in apa, se desface... foarte interesant trucul, am filmat, ca sa vedeti si voi. Si un portret brocolat de ea. Poezioara e cam asa: Maman, Je t'aime de tout mon coeur!/Je t'aime quand tu joues avec moi,/Je t'aime quand tu me racontes des histoires,/Je t'aime le plus quand tu prépares des repas avec moi!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
monu spune:
Noi oficial suntem internate la Elias din nou. azi noapte 39.6. am dat sange si ce mai trebuie pt analize asteptam. ne-au dat voie acasaambulatoriu. nu stim ce aem - dinti, rosu in gat, infectie urinara? la pranz a facut 40. sunt chiauna. azi noapte am dormit doar juma de ora si era si frig!
in drum spre casa am adormit cu fata in brate in taxi.
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
La multi ani Cristian .
Danelutza chiar nu stiu ce sa iti zic decat multa putere si oricand sa vii aici sa te plangi.
Monu multa santate.
Marilena si Mara Augusta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
La multi ani fericiti blondutului de Cristian de Anky!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Cristian
Pupam un copil frumos si cuminte
Noi azi am fost la mare ca la noi a fost zi libera. Suntem negrii, rosii, in toate chipurile. Si nu am stat decat vreo ora. Offf Dar ne-a placut de numa, mai ales Pifosului care, cum a dat de apa, direct in ea.
poze
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/39/La_mare_la_Amager_12_Mai
Beatrice, mamic de Alex pifos