Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!
Raspunsuri - Pagina 8
monu spune:
Neata, ma doare capul, ma dor picioarele si mi-e somn tare de tot. Am fost aseara la o nunta. Am acum o mare leneeee.
Am vazut ca azi 5 copilasi implinesc 3 ani asa ca le uram cu mare drag La multi ani si multa sanatate puisorilor
SERGIU-MIHAI
VLAD STEFAN
FREYA
TIMEEA
ADINA
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
Danelutza spune:
La multi ani, Sergiu-Mihai !
La multi ani, Vlad Stefan !
La multi ani, Freya!
La multi ani, Timeea !
La multi ani, Adina !
gusta spune:
La multi ani
Sergiu-Mihai
Vlad Stefan
Freya
Timeea
Adina
Sa cresteti mari si frumosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata.
Marilena si Mara Augusta
lucas spune:
La multi, multi ani Stefan, Sergiu,Freya, Timeea, Adina!! uau ce de copii!! sa fiti sanatosi si voiosi.
TDI multam frumos pentru incurajari, probabil trebuie sa se imunizeze natural.
Monu multam frumos de raspuns. ai fost la Stanciu sau la homeopat?
beatriced super terasa. ce misto ca stati la parter.
monu spune:
raluca, nu am fost la homeopat si nici la stanciu nu mai merg ca e f greu de gasit si daca ai vreo urgenta cu el ai de asteptat ca prin telefon nu zice nici macar sa ii dai nurofen. asa ca m-am reorientat. :)
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
Ada_74 spune:
La multi ani sarbatoritilor VLAD, FREYA, TIMEEA SI ADINA! Sa fiti sanatosi si fericiti, si sa le aduceti numai bucurii celor dragi!
Multumim mult pentru urari. Noi il sarbatorim pe Sergiu sambata viitoare. Initial ne facusem planuri sa plecam intr-o excursie weekendul asta si am amanat petrecerea, dar n-am mai gasit locuri si am ramas acasa. Si mai trebuia sa o asteptam si pe Laura sa se intoarca de la Iasi, nu puteam sa facem petrecerea fara ea si Delia .
Beatrice, mie mi s-a parut ca Alex s-a adaptat foarte repede. Chestia asta mai noua cu plansul dimineata o sa treaca, nu cred ca o sa-l tina prea mult. Este posibil sa-l deranjeze si faptul ca nu intelege ce vorbesc ceilalti copii. Uite, nepotul meu (era mai mare, avea 5 ani) a facut jumatate de an gradinita la Moscova si imi tot povestea sora mea ca nu ii place acolo. Dupa aceea s-au mutat inapoi in tara si l-au dat la gradinita aici. A fost o fericire pentru el, a spus ca aici ii place, ca vorbesc copiii romaneste si ii intelege si el.
Raluca, chiar sunt curioasa cum ii iese exudatul lui Matei. Noi i-am facut de 3 ori exudatul in iarna asta lui Sergiu si totdeauna a iesit negativ (de fiecare data cand raceste, are acelasi tip de tuse si ne-am gandit ca are vreun 'gandacel' in gat). Regula la noi e cam asa: intai tuse (una iritativa si f nasoala, ca tusea bietul de el pana vomita) si dupa aceea temperatura si muci. Exceptii au fost ultimele 2 imbolnaviri. Acum, cand are numai muci (vorba vine, ca sunt aia din nas care nu ies, doar il aud cum fornaie si e infundat) si tuseste rau, dar nu are temperatura si de asta banuiesc ca i se trage doar de la vremea asta schimbatoare. Si s-a mai imbolnavit inainte de Paste, cand nu a avut nici un alt simptom in afara de temperatura mare, peste 39, si nu reuseam sa i-o tin sub control. O scadeam cu antitermice, dar in maxim jumatate de ora urca din nou. Pana la urma s-a dovedit ca avea puroi pe amigdale, si nu i-a trecut decat dupa 2 ture de antibiotice.
Olga M, frumoasa foc progatonista din poze! Cum o mai duceti cu sanatatea acum? Ca parca nu te-am mai auzit sa fie bolnavioara.
Gabitza, pe cuvant de pionier ca nu i-a ales Iuli numele . E doar o coincidenta. Numele (si Sergiu si Iulia) sunt alese de amandoi acum mai bine de 10 ani, cand era clar ca o sa ramanem impreuna si trebuia sa planificam lucrurile, nu ? Era mai greu daca era tot baiat, ca nu mai aveam nimic pregatit dinainte, dar incepusem negocierile pentru Radu.
Apropo, i-ai pregatit hainutele lui Raducu?
Danelutza, ce-i cu aparitiile astea meteorice din ultima vreme? S-a facut cald si nu te mai dai dusa din gradina?
Lili 17s cu Sergiu (11.05.2005) si Iulia
Mercedes spune:
La multi ani Stefan, Sergiu,Freya, Timeea, Adina sa fiti cuminti si sanatosi!
laura- la sfarsit de saptamna ai revinit la cta sau stai tot in iasi? cum e, cum a trecut prima saptamana?
elisor -chiar nimic macar de acasa
Acum am un pic de timp si pun ceva poze webshots... mama mama am poze vechi si de anul trecut care nu am reusit inca sa le pun.
omustata spune:
La multi ani pentru SERGIU-MIHAI, VLAD STEFAN, FREYA, TIMEEA, ADINA! Sa cresteti mari si frumosi! Despre multi dintre voi nu mai stim nimic. Poate cu aceasta ocazie intra si mamicile voastre si ne mai zic doua vorbe.
ILinca-cand mai vedem poze cu minunatia de Adina. Nu stiu cum poti sa tii ascunsa o asemenea frumusete de fetita.
OlgaT-te-am intrebat si pe YM, cum te mai simti? Esti OK?
Beatrice-ce terasa frumoasa si ce masa festiva! Asa mancati voi de obicei sau aveati vreo ocazie mai speciala?
Nelia-multumesc de complimente.
Olga si Maya (28.05.2005)
omustata spune:
Lili-multumesc de complimente. Maya nu prea a mai fost bolnava. De fapt a fost bolnava o data in luna aprilie, a luat un virus de care nu auzisem in viata mea, dar care aici cica este foarte raspandit. Dar a tinut putin.
Tdi-am mai prins curaj cand am citit ce ziceai de imunizarea Alyssei. Poate o sa fie asa si la noi.
Beatrice-asta ma enerveaza si pe mine, ca-i imbraca foarte aiurea. Eu uneori sun la gradinita is le zic sa o imbrace bine, pentru ca ele o imbraca mereu subtire cand ies afara.
mercedes-papusia ta seamana perfect cu tine. Iar Cristi este asa de inalt si frumos!!! In curand vor alerga fetele dupa el, daca nu o fac deja.
Olga si Maya (28.05.2005)
patriciaRO spune:
Omustata, cand e cald afara papam pe terasa. E asa de bine de numa... Si asa papam noi de obicei...
nasol cu limba, faza este ca el deja invata cuvintele in daneza care nu sunt grele, insa asta este la inceput asa este.
De dimineata stateam cu Pifos afara si lucram amandoi la niste coliere. Eu mai nou am un alt hobby. Mi-am luat materiale si fac coliere, bratari cu tot soiul de pietre.
uitati ce am facut:
http://img801.mytextgraphics.com/photolava/2008/05/11/atelierbeatrice-4ah14yx3c.jpeg
si de dimineata, un Pifos punand margele...
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/37/Insir_margele_si_citesc_11_mai
Beatrice, mamic de Alex pifos