Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
Am vorbit cu Laura la telefon si va saluta si va pupa pe toate.
Face frigul pe la Iasi si asteapta sa treaca repede si saptamana asta sa plece la Constanta. Vineri seara tarziu probabil ajunge, o sa ne scrie ea sambata poate mai multe.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Ma uit pe camera la Andrei la gradinita si nu-mi vine sa cred ca doarme! Azi e a doua zi cand doarme la gradinita, mi-a fost teama ca nu va reusi sa adoarma acolo. A stat cineva cu el pina a adormit, acum e invelit in patuc. Daca mai reusesc fetele alea sa-l faca sa si manance e minunat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
OlgaTarziu spune:
Eu am ramas in urma cu urarile. Scuze de intarziere.
La multi ani, PATRICIA, ALY, OLIVIA, DAVID, SERGIU, VLAD, FREYA, TIMEEA, ADINA, CRISTIAN SI FILIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tamar si Olga, multumesc de intrebari. Timpul meu e absolut ciudat. Nu am cand sa fac o groaza de chestii. Luni, marti si miercuri ajung acasa la 8 seara de dimineat de la 8.
nelia spune:
La multi ani, Cristian!
La multi ani, Filip!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Danelutza spune:
La multi ani, Filipete !
Sa cresti mare, sanatos, voios, norocos si mai ales fericit, alaturi de surioara ta si de parinti !
Tdi spune:
am pus si eu cateva poze de la mare...la noi e ff cald deja, azi sunt 25 de grade desi e putin nor...
pozele aici: http://www.dropshots.com/teddylyon1#date/2008-05-13/00:00:31
anky spune:
TIMEEA, ADINA ,FILIP,sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si sa aveti parte doar de bucurii si impliniri in viata.
Fetelor,multumim pentru urarile adresate lui Cris
Am vazut multe pozici frumoase cu voi si copilasii vostrii.Ce a mai trecut timpul,parca prea repede a trecut...
Gabitza,cum te simti,cit mai ai pina la marele eveniment?.Nastere usoara iti doresc.
Anca,mami de doi nazdravani
Androix spune:
La multi ani, Cristian! Sa cresti mare si sanatos si sa ai parte numai de bucurii!
Multumim de urari, mamici dragi.
I-am serbat pe pici duminica, cu haleala si jucarii si torturi, de am zis ca s-a dus de suflet dieta mea de 10 zile incoace. Dar cantarul tine cu mine si pana saptamana viitoare pe vremea asta o sa inving pragul psihologic.
www.4shared.com/dir/7035800/a7d7cf57/Birthday_party_for_Filip_and_Georgia.html" target="_blank">Poze si filmulete de la party
Andreea mama de Filip si Georgia