Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor io am o mare problema! Thea plange de sare camasa de pe ea daca e cu cineva pe care nu-l vede des! De ex, am fost la ai mei, eu am urcat carutul si mama a dus-o in brate. Cand a ajuns sus si a vrut sa-i dea jos geaca s-a pus, nene, pe un plans cu suspine de nu am potolit-o decat la san. Problema e ca, dupa ce a papat, orice-i aratam in casa alor mei sau daca o vedea pe mama era jale! Ca i-a vazut cam la 1 sapt, tata a avut niste operatii la un picior (si la el a plans ingrozitor acu vreo 3 sapt, dar am crezut ca-i o intamplare). Si a mai plans si la sor'mea care-i studenta la bucuresti, tot f tare, cu suspine Singura pe care a agreat-o a fost sor'mea ce mijlocie, nush cum a pacalit-o! Nu stiu cum sa fac sa o obisnuiesc cu mai multa lume, de fapt sa o reobisnuiesc!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ehei, ne-am intors de la spital.Is tare happy ca am stat doar o zi.I-au facut ieri si azi o gramada de analize si ecografie la abdomen si la inimioara, a trebuit sa bea saracu si bariu tot pt radiografie.Cu mare greu am reusit sa ii dau.Analizele au iesit toate impecabile.Are un pic de reflux dar se rezolva cu debridat sau cum s-o numi.Debridat asta ii solutie lichida sau?Cum il dati voi?
Mai asteptam rezultatele de la urocultura. Au zis ca ne lasa acasa si o sa mergem noi dupa ele sa nu stam acolo asa sanatosi printre bolnavi.
Am citit si din urma:
Alinaam eu un sfat si mai ieftin:pompa manuala de la Primii Pasi, costa doar 18 roni.Eu asta am inca de la inceput si scot f bine cu ea.

Ereena ce bine am ras de patania cu telefonul.Tare faza

Bebelusilor care au implinit lunite: Saara Maria, Ana Antonia, Milan, Daniel.

Mitsu l-ai facut pe sotu-meu sa vrea si el pt Razvan tricou cu cainii rosii, el fiind un caine foarte rosu., da eu nu si nu ca eu is stelista, asa ca pe mic l-om face rapidist asta pana o sa isi aleaga el o echipa, sper sa nu il atraga tata-sau de partea lui.Ce de jucarii aveti deja!!Noi avem abia vreo 3 zornaitoare da ii plac tare mult.

Lala20am admirat si eu pozele cu Biancuta ta, imi place foarte mult de ea, si imi place foarte mult poza cu bentita are o mutrioara asa de scumpa...

Roli25l-am vazut si pe scumpicul tau Andrei ce bine doarme el la munte.Tare bine trebuie sa ii fi prins aerul de munte.Si eu vreau sa ma duc cu Razvan undeva la munte in vara asta.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut, salut! m-am intors si eu de prin oras. am impins caruciorul vreo 10 km, daca nu mai mult. habar nu am cit ar fi, insa a durat cam o ora in fiecare sens si am "bagat viteza" nu am mers la plimbare!!!
am fost in vizita la colegele de serviciu. care s-au extaziat cind l-au vazut pe stefan - piciul a fost numai zimbet si risete, le-a topit pe toate si le-a facut pofta de bebei mici. hihihihi

Am patit si-o patita adevarata. mi s-a crapat tocul de la pantofi (si cum e talpa turnata, pot sa-i arunc pt ca nu se pot repara). a trebuit sa intru prin magazine sa-mi cumpar altii. am gasit intr-un final, si-am plecat cu ei in picioare din magazin. deci km respectivi i-am facut cu pantofi noi-nouti. va inchipuiti cum imi arata picioarele acum....tocmai le-am scos dintr-un dus rece.

citesc si revin

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Honey, mama-mama ce preturi sint acolo!!! da de ce tre' sa platesti tu o greseala a lor? ca nu ti-ai facut singura balaurul ala, nu?

Ereena, Laura I, as folosi si eu wrap, ca sintem la limita pt marsupiu - avem aproape 8 kg si imi rupe spatele daca il duc asa. de obicei merg peste tot locul cu caruciorul, ca nu pot altfel.

Emiliapop, sa cresteti mari!!!

Virgo, ti-as mai da de la mine citeva kile'!!! nu vrei sa facem tranzactia? la piscina stiu persoane care si-au dus copilul de la 4 luni. eu merg cu el la mare cind va avea 5 luni jumate. si daca va fi ok voi incerca sa-l bag in piscina.

Roli, am vazut pozele din vacanta. abia astept luna iulie sa mergem si noi!

Alinatudor, am incercat sa vad pozele de la botez. nu-mi deschide pagina, nu stiu ce are. mai incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Alinatocmai ma uitam la pozele de la botez.Frumos a fost.Cred ca ai avut niste emotii...Cel putin eu ma topeam la fiecare moment important.

Laura Ieu cred ca incepe sa faca diferenta dintre mami si "altii".Si asa se manifesta, nu-i place, o vrea pe mami.Zic si eu, nush ce sa cred.Sau poate a avut ea asa o perioada ca nu are chef de altcineva.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Mergi la inceput

Ramona, bine ca nu ati ramas mai mult pe la spital si ca e bine strumful! cine stie ce balauri mai putea lua de prin spital.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!!!

Saara Maria
Ana Antonia
Milan
Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ramona ma bucur ca analizele au iesit bine... si iti multumim de aprecieri(apropo si razvanelul tau e un scump)

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea-POZE NOI!!!
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Buna dimineataaaa!!!!
Eu sunt la cafeluta si sper sa-mi doarma copii macar inca o jumatate de ora ca sa "forumesc" si eu cu voi...
Imi place la nebunie atmosfera de dimineata... este un aer asa de curat (comparativ cu restul zilei ...) iar pasarelele ciripesc in copacii din parcul din fata blocului...

LalaD, chiar ma intrebam ieri unde esti ca nu mai vazusem nicio postare de a ta.... Aceeasi problema - cu cantitatea de lapte - o am si eu cu eleni... De vreo doua saptamani tot cu 600 de grame de formula ne "laudam" zi de zi..... Si a mea mananca cu mult cantec.... Da din maini, din picioare si intoarce capul dreapta-stanga de zeci de ori iar eu ma plimb cu biberonul dupa cum doreste ea... Tu ai intrebat vreun medic ce cauza ar putea fi pentru lipsa lor de apetit???
De fapt, lui eleni se pare ca-i este foame dar ea ar vrea sa manance cate 70 de ml. la fiecare ora....Am facut si cum vroia ea si sa vezi atunci dureri de burtica....
Habar n-am de ce, aseara mi-a mancat totusi 200 de ml si a dormit de la 21.30 la 5.30 in dimineata asta cand a ras 170 ml. ...
Sper sa o tina!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Laura, doctora noastra mi-a spus sa il monitorizez si luna asta si apoi vom vedea. Cat timp inca este in crestere si nu stagneaza sau nu da inapoi ar putea fi doar mofturi. De aceea ca sa il pacalesc vom incepe si cu suc+ piure de mar/ morcov, pana in 10 lingurite. Poate daca apar gusturi noi revine apetitul.
Azi i-am dat 5 lingurite de piure de morcov si le-a papat foarte bine, nu a scuipat deloc, il mesteca si il inghitea. Mi-a fost teama sa nu mai aiba reflexul de a scoate afara cu limbuta dar se pare ca e pregatit si stie ce sa faca cu mancarea.
I-am facut si poza, o sa o descarc maine.

Venera nu ma bucur deloc ca apartii si tu clubului mofturosilor .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ereena multumim de intrebare, suntem bine,am inceput sa fim fete cuminti azi a tras doua portii de somn singurica fara sa o adorm la san, si a stat sigura aproape toata ziua s-a jucat cu manutele si a gangurit in patul lui mami.Stii pozele inca nu le-am trimis eu lucrez acasa si in afara de asta spalat, calcat, gatit, scos copilul afara si nu ma ajuta decat sotul meu cand vine seara pe la 7-8 de la serviciu.
Fetelor voi mai stiti ceva de Aurel_Cris?Nu a mai dat nici un semn de viata de ceva vreme.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput