Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Monica , e misto site-ul pe care mi l-ai dat. Am gasit lenjerie pentru patut cu ursuleti, preferata mea, nu voi cumpara plapumioara si perna ci doar paturica si sac de dormit + laterale patut. Astept sa-mi confirme nenea doctorului ca printesa nu s-a transformat intr-un print vineri la morfofetala si trecem la cumparaturi.

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si mie mi-a aparut par pe burta si ma scoate din sarite. Linia nigra e foarte estompata. Se zareste asa firav. Dar nu e o regula sa apara la toate gravidutele.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!!!!!!!

Felicic

Clau si eu ma bucur cand aud de asemenea oameni.Din pacate ultima data nu am mai putut salva un catelus pe care un nenorocit il lovise cu masina si il lasase pe marginea drumului sa se chinuie,l-am luat l-am dus la dr dar a murit pe drum caci fusese lovit intr-un loc vital

Anca si eu si zic ca nu e voie pernita la bebelusi iar plapumioara o sa cumpar si eu sa fie in casa dar pt primele luni i-am cumparat un saculet de dormit.Si pt baita i-am luat un prosopel cu gluga si urechi

Moni si pe mine ma intereseaza lista

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

21+LUCA

POZE

Mergi la inceput

M-am facut albastra pt cuculetzu meu asa cum ii sta bine unei mamici de baietel. Viitor folbalist sau Schumacher (ne mai gandim )

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata burticutze!!!
Bafta mare celor care merg azi la eco
Boo imi spui te roc cat a fost caruciorul.....poate ca ai mai spus odata dar eu sincer nu mai tin minte....mersi mult
Monica si eu asa vrea listuta asa ca ai fi o gravidutza foarte de treaba daca ne-ai ajuta cu asta
Anca sa stii ca nici eu inca nu am cumparat nimic pentru bebe...m-am tot holbat pe site-uri dar nu ma pot hotari inca...astept vinerea viitoarea sa ma duc la eco si poate imi spune ce comoara am in burtica si apoi incep sa ma uit prin magazine pe la noi in oras...si daca nu gasesc nimic cred ca voi merge la targul de copii de la Cluj din 29 mai-01 iunie.Cum te-ai simtit zilele astea?

Andreea19+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">BEBE al nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Par pe burta? Am si d-asta! Din fericire nu mult si am noroc ca e blondutz . M-a "incurajat" insa dra mea ca e de la Utrogestan, sa stau linistita

18+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Anca, vezi ca trebuie sa-ti faci cont ca sa poti comanda. Eu am incredere in ei pt ca i-am vazut la targ si au lucrusoare din bumbac foarte bun. La targ ne-am dus fara bani, ca altfel as fi cumparat atunci una-alta.

POZNICI CU NOI
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy_galro Sunt OK, am inca contractii, incep pe la mijlocul zilei dar m-am obisnuit cu ele. In rest totul e bine. Si eu as vrea sa ajung la Cluj la BabyExpo, sa vad cum ma voi simti pana atunci.

Monica, tocmai mi-am facut cont. Au foarte multe chestii, multumesc pentru info.

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Boo si eu am patit la fel la prima sarcina. Dispare la ceva timp dupa nastere parul dar cand burta ramane flasca va fi si mai trist.
moni pentru comenzi online eu iti recomand germania din suflet. Mai tii legatura cu cineva din fostii colegi? Ca e super usor si ieftin sa le comanzi tu cu livrare la ei si apoi ei ti le pun la autocar unde costa cam 1.5 Euro pe kg pana in Romania.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

foarte incurajant ...

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput