Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Monica, de unde ai comandat sacul de dormit. Musai sa-mi fac si eu o lista de cumparaturi, vad ca voi avansati serios

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Anca, daca vrei/vreti, eu am elaborat o lista cu TOT ce ne trebuie pentru bebe + bagaj de spital. Eu o pot pune pe forum c anu mi-e greu. Sac de dormit am comandat de la c h i c b e b e.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Te rog Monica, m-ar ajuta sa ma orientez putin Cred ca sunt si alte burtici dezorientate si care nu stiu cu ce sa inceapa, asa ca mine

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

monica, io vreau lista, pune-ooooooo

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Neata si de la mine. Azi de la vremea asta dorm pe mine .
Monica mersi mult ! Carutul e Inglesina, va spuneam eu ca mi-a placut mult de tot ca e foarte practic si usor de strans si transportat. Eu multe lucruri am comandat de la Mothercare de pe site, sunt la jumatate de pret ca in magazin. Asa ca daca va tenteaza puteti lua de la ei si in 2 saptamani au venit.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Buna dimineata burticute !
Citind din urma am dat de mesajul Brigittei care intreba de aparitia linea nigra. Din cate am auzit si eu nu la toate gravidutele apare aceasta linie. Nici la mine nu a aparut inca dar nici nu-mi fac probleme ca nu a a aparut. Sau sa-mi fac

Nerantula sa ai bafta la eco !

Vreau si eu listutza, Monica! Multumesc !
Si eu sunt tare dezorientata in ce priveste lucruri pentru bebe.

18+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

OK, diseara cand ajung acasa ma ocup.

Pentru bagajul de spital este discutie separata pe forum.Eu deja am adunat toate informatiile de acolo, sa nu mai stati sa cititi N capitole.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Boo, dar cat costa transportul? Sau te-ai mai combinat cu cineva? Ca stiu ca era destul de mult

POZNICI CU NOI
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Onutzu nici la mine nu a aparut linia, dar nu cred ca e o regula. Poate nu apare .. In schimb eu m-am cam umplut de par de burta Mi se pare de-a dreptul hidos, il urasc !!! Nici inainte nu eram eu ca in palma pe burta dar acum e si mai si

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica_dicut

Boo, dar cat costa transportul? Sau te-ai mai combinat cu cineva? Ca stiu ca era destul de mult

POZNICI CU NOI
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Am comandat impreuna cu cineva de fiecare data, asa ca e mai bine in varianta asta. Transportul e in functie de cat comanzi. Adica ei percep o taxa de vreo 20 si ceva de lire pe pachet + 2 lire / kg. Dar chiar si cu transport ajungi la pret mai mic decat aici.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput