Ne dorim sa mergem la scoala 195 din Titan

Ne dorim sa mergem la scoala 195 din Titan | Autor: ciprian13

Link direct la acest mesaj

Salutare dragi mamici si nu numai,
Sunt tatal Ralucai de 6 ani.
Anul viitor, in 2009, ne dorim sa mergem la scoala 195 din titan.
Stim ca e buna, cu cadre didactice pregatite. Mai stim ca se intra greu, cu rezervari de locuri cu 1-2 ani inainte. In acest sens lansam o rugaminte catre mamicile (si taticii)care au copii la scoala 195: in masura in care pot, sa ne ajute inca de acum sa obtinem un loc in aceasta scoala.
Orice informatie conteaza pentru noi: invatatoare bune, metode de predare, comportamentul si atitudinea invatatorilor, etc.
De pe forum stim ca madalina (anaisanais) si mihaela (mikim)au fetitele in aceasta scoala si sunt multumite. Daca ne "aud" le rugam sa ne dea cat mai curand de veste pe forum sau la adresa: ciprian_hafia@yahoo.com
Multumim anticipat si asteptam cu nerabdare vesti.

Tatal Ralucai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ciprian, pentru ca nu stim cat de des intra pe forum Anaisanais sau Mikim, cred ca ar fi foarte bine daca le-ai scrie un mesaj privat, in care sa le ceri toate lamuririle de care ai nevoie :-).
Succes Ralucai!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprian13 spune:

Denizel,
Multumesc pentru sfat.
Am incercat aceasta varianta (cea de a le trimite mesaj privat) dar nu au activa aceasta obtiune.
Sper sa intre pe acest subiect si sa-mi raspunda; incerc sa le contactez pe alte subiecte unde au mai postat.
Poate ca si alti parinti pot oferi informatii.
Multumesc oricum si pentru urari.

Tatal Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprian13 spune:

Nu ne ajuta nimeni?.....

Mergi la inceput