hidrosalpinx

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

a 06 imi pare rau si cand vad fete cu hidro ca nu reusesc ,vorba lui Cocolyso parca mi se face frica.Dar trebuie sa fim optimisti ca sa vedem si minuni.
Eu am inceput a doua cutie cu dipfereline,ma injectez cu drag si spor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Iana, scuza-ma daca nu am citit pana acum, sunt cam dusa cu capul in perioada asta.....tu ai hidro bilateral sau ai scos trompicele?

http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png

Mergi la inceput

Si mai am o intrebare, cine poate sa imi raspunda.
La cat timp dupa clipsare/scoatere trompa se poate face fiv?
Sunt cam deprimata, in loc sa ma gandesc ca poate totul va fi bine eu deja ma gandesc ca nu voi reusi si ca va tb sa scot nemernica de trompa, care poate ca nici nu are in acest moment lichid.......
Nici nu mai stiu ce sa mai cred.... am citit ca hidro sa poate face si de la stimulare.....si atunci unde ajungem cu rationamentele?????
Eu ultima data am verificat trompa in ianuarie.......si nu era nimic, v-am mai zis.
La ultimele doua eco pe care le-am facut am vrut de fiecare data sa pun dr sa se uite dar de fiecare data a intervenit altceva si nu s-a putut....ma gandesc ca poate e un semn.....sa o las in pace.......of fetelor simt ca innebunesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

coco,vezi ca punem bata pe tine, trebuie sa fii optimista sa te gindesti ca totul va fi bine, dumnezeu o sa te ajute si o sa ne ajute pe toate sa ne mutam de aici direct la odisee. Eu ma operez luna asta la sfirsit sau la inceputul lui iunie, saptamina viitoare urmeaza sa ma programeze pt scoaterea trompelor. Pt ca operatia se face laparoscopic am inteles ca refacerea e destul de rapida si dr. mi-a zis ca pot trece la fiv prin august sept pe cind ma intorc din concediu.iana spor la injectat, ti le faci singura?
va pup pe toate fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Coco eu am trompele clipsate,dar saptamana trecuta la eco mi-a punctionat hidro pe pareta stanga.Tot atunci am inceput trat.
Mara mi le fac singura.Sunt curajoasa,nu?
Fetelor eu va parasesc pana luni.Va doresc un sf. de saptamana cat mai frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor,
Si eu am lipsit cateva zile....acum am reusit sa citesc din urma...
a_06: Cuvintele sunt de prisos....
Cocolyso: Trebuie sa-ti impui sa gandesti pozitiv!! Tu esti TU, organismul tau reactioneaza in felul lui!!! Daca citesti despre nereusite asta nu inseamna ca tu nu vei veni cu vestea cea mare!!!!Eu una tin pumnii!!!!!
Iana: Doamne Ajuta sa vii cu vesti bune!! Spor la injectat!!Ce bine ca poti sa ti le faci singura!!
Ieri am fost iar la Bucuresti la dr. cu acupunctura.....nu stiu cat am sa mai fac.....m-am saturat si ed tincturi si de ace si de bani cheltuiti......

Mergi la inceput

Iana, Maria multumesc !
Daca sunt clipsate de ce se mai punctioneaza?
Oare nu creste riscul sa se refaca si mai repede?
Maria ai dreptate fiecare organism reactioneaza in felul lui.
Si eu mi-am facut dipherelinul singura cu seringi pt insulina, e mai confortabil pana la urma....cu menogonul insa....intramuscular e greu si mi l-a facut o asistenta.
Astept acum vesti sa imi spuna cand fac punctia.
Multumesc pt sustinere si sper sa ne indeplinim visul cat mai repede toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Coco, iana: va tin pumnii!!! Sa veniti cu vesti bune!
Pupici

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

salut,
mie nu-mi vine sa cred ce mi s-a intamplat azi! o fi vina mea sau s-a indeplinit vorba aia cu "pomul laudat"(pomul fiind doctorul).
sa va zic: azi de dimineata plec catre spital ptr operatie laparo),era asa de intunecat si parca cu cat ma apropiam incepea mai tare sa se intunece si sa bata vantul,si am avut asa un gand ca nu va fi bine...Eu eram optimista,n-aveam emotii, numai sa termin...
Ajung la spital imi face fisa, imi ia sange(mi-a facut o mare vanataie)si ma trimite la cele cu chiuretaje, ca era asa o harmalaie...zic,nu doamna, eu vreau copil!!!!!!! il vad pe dr si-i zic ce si cum.
sa va explic: dupa HSG mi-a zis clar hidrosalpinx si trebuie operat, m-a programat ptr azi, insa nu mi-a spus nici o clipa ce fel ma opereaza...
Eu ma informez, vb cu voi pe DC si vad ca laparo se face in situatia asta(si cred ca numai asa se face), cand de fapt dr vroia sa ma opereze clasic(ptr. ca ei n-au laparoscop),in ziua de azi cand exista o optiune mult mai buna.Ce nu-mi vine sa cred este ca dr asta hotara in locul meu ce sa faca, dar de ce, de ce nu m-a trimis la bucuresti?
In fine,ca m-am intins cam mult....cred sigur ca asa a fost voia lui Dumnezeu.Mi l-a recomandat pe dr. Marinescu,dar stiu ca e foarte solicitat,si sigur ma va programa foarte tarziu, voi suna maine dimineata.
scuze,poate vi se pare ca nu e asa mare lucru, dar pe mine m-a dezamagit foarte mult,si era considerat un dr bun...
va pup

http://tt.lilypie.com/BqeVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

bb-wanted, am ramas fara cuvinte....cum pot fi atat de macelari? Nu ii intereseaza nimic de noi ca oameni...de ce e mai bine pentru noi..cumplit. Stiu ca si dr. Tutunaru este un doctor foarte bun, opereaza laparoscopic. te pup si bafta!

Coco nu te mai complica, fiecare femeie e o alta lume. Crezi tot timpul in sansa ta!

Mergi la inceput