hidrosalpinx
Raspunsuri - Pagina 12
sterss spune:
bb_wanted, am uitat, si mult succes la laparo vineri!!! sa fie o reusita, sa te refaci repede si fara complicatii! asta e cel mai important. ai vb cu medicul despre optiuni? ce iti face? 
eu data viitoare am hotarat sa dau in scris ce vreau eu sa imi faca in fct de ce gaseste. sa ma gandesc la toate posibilitatile. nu e nimik mai neplacut decat sa te trezesti din operatie si altul sa ia o hotarare in leg cu organele tale reproducatoare in locul tau.
desi la mine decizia a fost conservatoare, eu preferam una mai radicala...
iana_mari spune:
Diapapadia mult succes la examenul pe care o sa-l dai.
Increderea in medic este f. importanta ,daca tu o simti pe aceasta dr. capabila si alaturi de tine atunci mergi pe mana ei .Succes.
bb_wanted mult succes si tie,Stiu ca e greu de acceptat acest diagnostic dar mergem inaninte.
bb_wanted spune:
multumesc, fetelor ptr incurajari
dia,voi incerca sa discut mai multe aspecte cu dr meu joi inainte de laparo,
mai am o intrebare: cine il asista pe medicul ginecolog la operatie,pe langa anestezist?
si
tuturor aspirantelor,gravidutelor si mamicilor
http://tt.lilypie.com/BqeVp3.png
a_06 spune:
salut fetelor
rezultatul meu este negativ, bhcg vreo 0,1.
merg mai departe, inainte insa de Et-ul cu cei doi embrioni congelati o sa-mi scot trompele si dupa aia parca merg mai increzatoare inainte.
va multumesc ptr vorbele frumoase si sa vi se indeplineasca toate dorintele. cocolyso, cu toate panzele sus, da?
anca
Blanche25 spune:
a_06 cuvintele sunt de prisos in aceasta situatie...imi pare tare rau..
Sa te intareasca Dumnezeu si urmatorul FIv sa iti aduca indeplinirea dorintei.
sterss spune:
a_06 imi pare rau ca pana la urma e asa, mergem mai departe, nu ne lasam doborate de un test negativ! avem ceva mult prea mare de realizat ca sa renuntam. eu am incredere ca o sa fie pana la urma pt noi toate.pupici
mara72 spune:
ancastiu cit e de greu dar data viitoare va fi bine, sunt sigura de asta
. Capul sus si mergem mai departe, da ? Fetelor va pup pe toate
Cocolyso spune:
Anca im pare rau dar nu renunta!
Imi e din ce in ce mai frica insa ma rog la Dumnezeu sa faca o minune!
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png

. Bafta multa mai departe!