hidrosalpinx
Raspunsuri - Pagina 10
mara72 spune:
anca, nu, nu mi s-a extras lichidul in momentul puntiei si nici nu mi s-a spus ca ar fi posibila o astfel de procedura. Adevarul e ca dupa ET si chiar si in timpul stimularii m-am gindit tot timpul ca poate ar fi trebuit sa imi rezolv trompele inainte, eram depresiva ma gindeam ca nu o sa reusesc. Culmea e ca eu sunt o fire extrem de optimista dar dadusem intr-o neagra depresie si nu mai puteam scapa. Acum mi-a mai trecut, ma gindesc ca DD le rezolva pe toate. Asa ca,inainte cu curaj. Te astept cu un rezultat pozitiv, nu se poate atfel, esti tinara si ai sanse mari, eu sunt mai mare decit tine, am 36 de ani da nu ma las 
cocolyso te pup si pe tine, si pe voi fetelor
Cocolyso spune:
Mara si eu te pup, fata optimista!
La ce clinica ai facut fiv?
In descrierea ta parca sunt eu de acum.
Stau cu frica in san pt ca sunt mai prapastioasa din fire.
Eu am facut laparo in august anul trecut si dr a spus ca taiat partea cu hidro si apoi in ian 2008 la eco nu se vedea sa se fi refacut insa cum netul ofera atatea surse de informatii, iata-ma acum cu inima cat un purice.
Sper sa nu fie o ineptie dar oare hidro pe o sg trompa e mai putin periculos decat bilateral?
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
Blanche25 spune:
Coco, iti tin pumnii stransi iubita, sa fie FIV norocos cu bebe/i sanatos/i. Si eu cred ca bilateral e mai complicat decat unilateral, e logic, nu? Oricum eu nu mai am trompe, macar am scapat de-o grija :d, nu mai sper luna de luna intr-o minune. Plus ca am inteles ca nu aveam ce face cu ele in starea in care erau..(incerc sa ma imbarbatez ca am facut ce trebuia..si ca nu imi pare rau) Te pup
A_06 multa liniste sufelteasca iti urez, iar duminica un test pozitiv.
Va pup
mara72 spune:
cocolyso, eu am facut fiv 1 la cluj si acum bag pe git naturiste ca poate mi-or folosi la ceva la urmatorul fiv pe care vreau sa il fac tot aici prin septembrie.Si eu ma gindesc ca hidro pe o singura trompa nu e asa complicat, in plus daca ti s-a taiat partea cu hidro eu zic ca problema e rezolvata nu iti mai face griji. La mine ambele trompe arata rau cel putin asa arata ultimul rezultat de la HSG care e de acum 4 ani si de atunci ma gindesc ca situatia nu s-a imbunatatit ci dimpotriva. Incearca sa gindesti pozitiv, ca totul va fi bine, ca in curind o sa inceapa sa iti creasca burtica si o sa te muti la odisee. Stiu ca e greu, si eu am tot incercat sa ma imbarbatez dar eu cred ca si hormonii ingerati in perioada stimularii sunt de vina pentru starea de depresie.Te pup, fruntea sus si sa vii cu un rezultat pozitiv
blanche, si eu sunt in aceeasi stare,am trompele atit de afectate incit toti doctorii care au vazut reyultatul de la HSG mi-au spus ca nu-mi sunt de nici un folos. Asa ca am ajuns si eu sa cred chestia asta si la sfirsitul lunii ma duc sa le scot. Tu le-ai scos sau doar le-ai clipsat ? te refaci repede dupa laparo ? Ca eu intentionez sa plec dupa aia in concediu sa ma refac 
va pup pe toate fetele

Blanche25 spune:
Mara, la recomandarea a doi medici, unul din Israel si altul din Spania am decis sa le scot. A durat operatia o ora jumate pentru ca avem tr. dreapta cu aderente, si au trebuit sa le curete. M.au operat la 6 seara si pana a doua zi la 12 am ramas in spital. La ora 12 deja tropaiam pe acolo fara nici o jena. Nu am simtit nimic, nu doare, nu simti ca iti lipsesc, nimic...Doar ca nu mai crezi in minuni. Pup si bafta
Cocolyso spune:
Blanche, Mara, Iana, toate fetele
.
Anca iti tin pumnii pentru duminica sa vii cu o veste care sa ne umple inimile de bucurie.
Eu merg luni la dozare estradiol si progesteron si eco.
Aseara mi-a spus ca imi reduc doza de la 3 fiole Menogon la 2 deoarece am raspuns f bine.
Sa aveti o zi frumoasa!
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
a_06 spune:
Neata
Bineinteles ca n-am avut rabdare sa astept duminica, am facut testul in dimineata asta - cat se poate de negativ.
sa nu-mi spuneti va rog ca e prea devreme, z10 de la ET. de fapt, poate e, poate nu e prea devreme. cert este ca slabele sperante, alea care existau bine ascunse, s-au cam evaporat. imi pare rau ca n-am putut sa va dau vesti bune, mergem insa inainte si la un moment dat sigur vom reusi. eu una data viitoare voi pleca de la premize mai bune , adica fara hidro - fie se hotaraste ca odata cu eradicarea streptococului aluia nenorocit nu mai apare, fie imi scot trompele fara nici cea mai mica ezitare. si asta luna viitoare. next time o sa fie bine, ceea ce va doresc si voua. mara, cocolyso, dia, ceva noutati?
va pup
anca
bb_wanted spune:
salut fetelor,
ceva nu inteleg
: de la discutii despre hidro trecem la discutii despre fiv?????????????
e cumva inevitabil? cine are hidro(mai ales bilateral,cazul meu)ajunge la fiv?daaaaaaaaaa?
e cineva cu diagnosticul asta care sa aiba bb fara fiv?
o sa vina si la mine un
, daca nu, macar 

http://tt.lilypie.com/BqeVp3.png
a_06 spune:
bb, eu nu stiu de cazuri de hidro cu sarcina naturala - poate sunt, insa mai degraba cred in diagnostic gresit. pai cum sa se formeze embrionul daca trompele sunt obstructionate de fluid? si, daca ai fost atenta la discutie, ai vazut ca hidrosalpinxul este toxic pentru embrion, astfel incat si sansele de FIV in conditiile prezentei hidro sunt injumatatite.