Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!Va poftesc la o .
Eu iar am dormit ca cizma,desi mititica mea chir nu ma deranjeaza cand dorm,scumpa de ea.Dar eu ma tot foiesc si nu-mi gasesc locul,si ma enervez si imi sare somnul.Uoff!
Anaxena,ce frumusete de fetitaaa!Abia astept s-o vad si eu pe galushcuta mea,dar mai am de asteptat pana luni.De data asta am fost programata la 5 saptamani.Mi se pare aiurea putin la varsta asta de sarcina,dar asta e.
Gabriela minunea frumoasa din burtica.
Maryb incearca sa fii linistita,pentru ca asa cum au zis si fetele,mai mult ca sigur bebele tau e sanatos tun.Pe mine testele astea ma enerveaza foarte tare,prin urmare nici nu am facut nici unul.Daca repeti testul in alta parte sunt convinsa ca o sa-ti iasa alt rezultat! sa fie totul bine!

Fetelor pe mine ma cam doare dimineata acolo foarte jos,pe la osul pubian.Adica simt o presiune mare,si o durere care tine cam 5-10 minute,pana fac ceva miscare.Asta in fiecare dimineata de cateva zile incoa.Daca tot asa simt cred ca o sa fac o vizita la dr.Pe voi va doare asa?
In plus,de 3 zile paraca e bagata in priza mititica mea,imi lateste burtica in toate directiile,zici ca e alien,si asta nu doar cand ma intind sau stau linistita,ci inclusiv cand ma plimb!
Aaa si am fost ieri cu prietena mea cea mai buna la primul control,am vazut punctuletzul de 6 saptamani si mi-am amintit si de punctuletul meu drag.Ce emotiiii!Si am intrebat-o pe dr daca e normal sa sughita fata mea cam de 2-3 ori pe zi,si mi-a zis ca nu sughite,ca sunt ceva miscari intestinale perfect normale.Mai bine nu intrebam nimic,ca mie-mi placea gandul ca sughite printesa mea

M-am interesat si de scorurile de la noul spital,unde se presupune ca o sa nasc,si...mmm sunt cam mari dar sotul a zis ca merita.In orice caz spitalul arata extraordinar de bine,data viitoare o sa fac cateva poze.Deci nastere naturala 2950,nastere naturala cu epi 3200,cezariana de urgenta 3900,cezariana la cerere 4900.Deocamdata optez pentru nastere naturala,cu epidurala(daca e cazul si nu suport prea bine durerea).Oricum dr o sa ma sfatuiasca ce se potriveste pt cazul meu.
Mada pe unde umbli?
Va si scuze ca m-am intins in halul asta

Kimmy32+Erika AMR 8 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mama ce scoruri sunt prin Cluj la nasteri (referitor la ce scria Kimmy)....aici in Brasov la clinica particulata costa 2000 nastere naturala cu epidurala si 2500 cezariana.....

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata burtici cu pepenasi,

Va scriu si eu sa va povestesc ce am patit in ultimile 3 zile
Sa incep cu faptul ca acum cateva seri am fost doborata de o indigestie urata, urata de toata noaptea am fost la toaleta, contracti la greu, frisoane si transpiratie in acelasi timp, ce sa mai eram gata gata sa-l sun pe doctor, noroc ca era noapte si am zis sa astept pana dimineata, nu am inchis un ochi toata noaptea, al meu nu stia ce sa faca, bagajul eu inca nu il aveam facut, dar am zis sapt asta sa-l fac, just in case.
A doua zi dimineata am baut o gramada de ceaiuri de menta si nospa la greu, in final m-am linistit slava Domnului
Apoi cand credeam ca totul e bine iar m-a pocnit durerea de masea, drept urmare ieri seara cine era pe acel scaun confortabil si-si sscotea nervii pe viu...je
Fetelor dupa ce ca e prima oara cand imi scot vreun nerv il mai fac si pe viu, acum vad ca nu ma mai doare nimic, maine ma duc iar la stomatolog, ca sa mi-o plombeze, sper sa fie totul bine, plus ca m-a gasit cu o mica infectie acolo, si a zis ca nu poate sa-mi dea nimic, totul depinde de organismul meu, de aia mi-a lasat-o ca sa zic asa libera, cu canalele desfundate si libere.
Stomatologul este un prieten de al nostru si dragutul de el mai facea si glume, imi zicea "sa stii ca atunci cand nasti nici nu te va mai durea atat de tare", asta imi zicea normal dupa ce mi-a scos nervul si a vazut va am rezistat cu stoicism
Deci cam atat despre mine in doar cateva zile.
A si era sa uit azi am intrat in sapt 33, sapt viitoare ma duc si eu sa-l vad pe David, apropo Anaxena foarte dulce Maria, sa va traiasca, abia astept sa ne intalnim prin parc cu carucioarele:)

Va pupa Lori33+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si am citit si povestea nasterii Iuliei...foarte frumos....

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetelor!
Vin si eu cu vesti de la dr. - bebelina mea e maricica, are 1500-1600g, inimioara bate cu 140batai/minut, totul e in regula, nu mai scriu toate masuratorile. Oricum dr mi-a zis ca dupa cum vede ea sigur o sa se grabeasca sa vina pe lume, ca e maricica si i se vad deja intestinele (si asta se intampla cica mai tarziu, cand se dezvolta si se maturizeaza mai bine). Oricum s-a modificat DPN, acum ar fi undeva pr 11 iulie, insa nu ar fi de miarare sa se intample la inceputul lunii.

Nu mai trebuie sa merg si la eco morfo de trim 3 din nou la Iliev, ca nu mai e nici o problema cu cantitatea de lichid amniotic.

In concluzie, toate bune si frumoase, dr a declarat ca ii place de bebita mea. De saptamana viitoare voi intrerupe elevitul si maltoferul si voi trece pe calciu si vitamina d2 timp de 10 zile, ca asta e perioada in care se dezvolta oasele copilului.

Asa ca ar trebui sa ma grabesc cu organizarea si cumparaturile, ca nu se stie niciodata ce se poate intampla, dar oricum trebuie sa stept pana termin cu serviciul, adica peste 2 saptamani. Pana atunci o sa-mi pun la punct lista ca sa stiu exact se sa cumpar, sa nu merg pe ghicite la cumparaturi.

Anna 29+ cu Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

nati mm..nasol asa...bine ca ai gasit remediu pana la urama! traiasca prunele!..m..suna bine tortu ala al tau... si mai hooo cu smotru!!!
kimmy felicitari pt samburelu prieteni! sa creasca mare mare si sa aiba o sarcina usoara! legat de preturi...cam scump!!!! adica aproape 3000ron nastere naturala naturala....
icazangiu wow...scos nerv pe viu!????? moamaaa....da' esti eroina! ce fain..33 saptamani...wow...mai...da parca acum s-a deschis odiseea asta...nu!?
annababy barvo pt bebelina!! maricica fata!!! na...hai ca deja cica de la 30 sapt trebe sa iti faci bagaju de spital!

Oana
23+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Neata, fetele!

Am o zi libera, azi nu ma duc la lucru, asa ca acum imi iau cafeaua acasa.
Merg si eu maine la medic la control si am facut o lista lunga de intrebari, caci imi dau seama ca nu mai am chiar asa mult timp. Azi facem suma rotunda, 30 de saptamani.

Anaxena, e o dulcica Maria, asa bine conturata e fetisoara ei...

Biribu, mi-a placut foarte mult ce ai scris de nastere, si eu vreau naturala (nici nu m-am gandit altfel), sper sa nu fie probleme si sa fiu nevoita sa ajung la cezariana.

Mary, fii optimista, e doar o statistica, o sa vezi ca totul o sa fie bine. Doamne-Doamne te va ajuta.

O zi frumoasa sa aveti,
Gini 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetele din bucuresti, stiti daca se face undeva bitest sau TT mai repede de 2 saptamani ???

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multzumim mult pentru laude,sotzul este foarte incantata ca zice ca seamana numai cu el..ce-i drept toata sarcina m-am rugat sa aibe buzele groase ca ale lui lui,dar sa nu iasa o minisotzul..vedem la nashtere!!

maryb unde ai facut testul???

ma apuc un pic de curatenie,apoi ma indrept spre salon ca am shedintza cu fetele si tre sa trec pe la farmacie sa cumpar detergent pt hainutze sa ma apuc sa le spal,sa le tai etichetele ,sa le calc...ca maine poimaine se intampla evenimentul

apropo mi se pare ca mi s-a lasat burtica de vreo 2 zile

Ana-Maria33+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 44 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gvali spune:

Buna mamicilor! Vin si eu cu o intrebare si poate imi puteti da niste raspunsuri!
Am intrat in 31 de saptamani, totul decurge bine, zic eu, mai am mici contractii nedureroase, nu prea dorm(dar nu mai dorm de cand am ramas gravida). Dar ceea ce ma omoara acum este o durere de coloana care-mi apare cand stau prea mult timp pe scaun si de vreo patru zile ma chinuie si noaptea, si ARSURILE!
Nu mai stiu ce sa mananc, ce combinatii sa mai fac ca sa scap de ele.
Dulce nu mananc, mancare gatita nici atat, nu combin alimetele, seara beau lapte caldut inainte de culcare, mananc putin si des...
CE SA MAI FAC??
Asta noapte m-am trezit cu arsuri groaznice, parce mi se si intorcea, totul are gust de otet si simt mancarea de parca e intreaga in mine, nedigerata.
Dna doctor mi-a spus sa nu iau nimic care sa ma ajute.Dar ce sa fac??
Ma trezesc turmentata de nesomn, parca dorm in subpat, ma dor toate cele(cum spune bunica)si e normal:daca ma trezesc din 2 ore in 2 ore!
Mai are cineva probleme de acest fel? Cum scapati de ele?

Mergi la inceput